Orientering

Hej! Sitter och kollar lite på idol nu, finns ju inget annat kul på TV. Idag hade jag orienteringsdag, gick faktist riktigt bra :D När jag kom hem var jag sjukt trött efter att ha sprungit runt i skogen i 3 timmar. Så jag somnade i en timme, haha. En duschade jag och åt middag. Och nu sitter jag här i soffan.


Trött

Har haft fullt upp hela dagen. Först skola, hade matte prov. Tror det gick bra :) Sen åkte jag direkt till Täby, köpte ett par jeans och tröja från Hollister (visar sen), sen till centrum och fixade matsäck till imorgon för har orienteringsdag. Sen direkt till träningen som slutade halv nio. Nu är jag helt slut och ska sova, guu så skönt! Imorgon har jag orienteringsdag som sagt, orkar inte...

Läxor...

Nu har jag pluggat klart för idag. Har så mycket läxor och prov i skolan just nu. 2 prov imorgon plus en läxa som ska in. Hoppas det blir mindre prov och läxor snart, man har ju ingen fritid! Efter skolan går man hem, pluggar, äter, sover. Ja så ser typ mina dagar ut. Förutom när jag har träning. Det är så skönt att komma bort från alla läxor och prov, några timmar i veckan. Direkt när man kliver in i hallen så typ glömmer man allt tråk, vet inte vad jag skulle göra utan cheerleading. Och utan värdens bästa lag ♥

Imorgon åker jag till Täby med Johanna direkt efter skolan, sen direkt till träningen. På fredag har jag orienteringsdag, alltså har jag inga läxor eller prov tills på fredag, yeey! Får se om jag lyckas mobil blogga, det vill säga att det funkar. Annars får ni kanske något inlägg imorgon kväll eller så får ni vänta till Fredag.


Första veckan i skolan tyckte jag det här var mycket läxor, nu har vi typ trippelt?

Nej nu ska jag sluta klaga. Ska sova nu, god natt ♥

Glömde er

image description

Hej! Trode jag hade bloggat idag eftersom jag försökt med mobilen flera gånger men det funkar inte :( Idag har jag varit i skolan som vanligt. Men har sjukt mycket läxor och prov imorgon så hinner nog inte blogga så mycket idag. Men nu ska jag installera om blogg appen och kolla om det funkar. Kram.

I don´t know



Inte speciellt hemligt igentligen, haha.

Nu har jag pluggat lite. Matte och lite svenska, man ska typ skriva en deckare. Kom på att jag har NO till imorgon också, men böckerna är i skolan, smart... nu ska jag göra lite mer matte och sen gå och lägga mig tror jag.

Visst har bloggningen varit rätt bra idag i alla fall? Kanske inte värdens roligaste inlägg men i alla fall något ;)

Spets



Fick den här spets tröjan från H&M för någon vecka sedan. Mycket finare i verkligheten!

Outfit


Linne-JC // USA Linne-BikBok // Jeans-JC // Halsduk-Gina Tricot // Armband-Thomas sabo // Skor-Converse

Äntligen är den här!



Yeeey! Äntligen har det kommit en app till blogg.se så man kan blogga från mobilen. Kommer vara mycket lättare att blogga när man inte är hemma! Men jag lovar att det kommer inte bara bli en massa mobil bloggning i framtiden, då blir det bara tråkigt. Men något inlägg per dag ibland ;)

Tisdag



Hej! Slutade skolan idag vid halv tre. När jag kom hem städade jag rummet lite. Nu ska jag ta och plugga lite. Kanske göra lite te också. Bloggar mer senare. Puss!

Eastcoast



Hej! Idag har jag varit i skolan, det var väl okej. När jag kom hem pluggade jag lite och nu ska jag åka iväg på träning. Gymnastik! Får se om jag hinner blogga när jag kommer hem eftersom jag har hemkunskaps prov imorgon så måste träna lite till det. Puss ♥

3 års kalas

Hej! Jag vet att min uppdatering suger men har inte haft tid, lovar att den blir bättre till veckan! Idag har jag i alla fall varit på 3-års kalas hos min söta kusin. När jag kom hem vid 5-tiden, så plockade jag undan lite i mitt rum sen gick jag ut med Emelie på en promenad, eller ja hon tyckte vi gick fort och jag tyckte vi gick sakta, haha. Men sen när jag kom hem så tog jag en lång dusch med inpackning och allt det där vet ni. Nu ska jag fixa naglarna och göra lite te.

Lång inlägg och så har jag typ inga bilder. Måste bli bättre på att ta bilder och blogga!


Gammal bild på min kusin Nora!

Dagen

Idag har jag inte bloggat något, har inte haft tid. Först hade jag träning, efter det åkte jag hem duschade och fixade mig, sen åkte jag till Täby med Emelie. Köpte lite små saker som ni får se imorgon, ska även visa lite saker jag köpte förra helgen. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen kolla på tv eller nått. Kram.


Jätte gammal bild från Grekland.

I love fridays


weheartit

Har inte orkat blogga än idag. Just nu sitter jag i soffan, kollar lite på nått tråkigt på TV:n och äter chips, hehe. Har inte gjort något idag efter skolan, är jätte trött. Hela tiden saker som händer. Vill få bra betyg och då blir det mycket med skolan, cheerleadingen och samtidigt vill man ju hinna ta det lugnt, vara med vänner osv. Helgerna räcker inte till heller, man hinner ju inte med allt man vill göra.

Nu ska jag fortsätta kolla runt på bloggar och äta chips, haha. Förlåt för depp inlägg...

Sjukt trött

Vill bara sova, men måste plugga lite till...hinner inte med allt känns det som. Massa saker som jag inte hinner med, men snart är det helg, bara att stå ut. God natt ♥

♥♥♥



Åker snart iväg på träning, måste sätta på mig träningskläder först. Så vi hörs när jag kommer hem.

Fick skolfotot just, ser helt störd ut...bläää, typ dubbel haka och värsta minen, HAHA. tur att klassfotot var okej i alla fall.

Hot chocolate ♥



Hej! Skoldagen har väl varit som alla andra, lite seg på slutet bara. Ovanför ser ni två bilder från tyskan, hade lite tråkigt, hehe. Nu tänkte jag fixa varm choklad & en bulle till mellis och plugga lite. Ikväll är det träning med dom bästa.Och asså nya programmet, wooow. Nya musiken är också grym, love ♥

Opps

såg att jag glömt ett s i headern på fannyfelicias. Ooch så har jag stängt ner PS så ja måste typ göra om allt -.-


Stör mig sjukt mycket på små detaljer!

Torsdag=Träning


Någon vecka sedan.

Godmorgon! Hinner göra ett litet inlägg, börjar om 15 min. Men har inte så mycket att säga nu på morgonen. Ikväll är det träning, yeey! Men nu ska jag bara gå ner och borsta tänderna sen går jag till skolan, bloggar när jag kommer hem. Kram.

PLL


Tagen med Iphone och redigerad i Instagram

Nu har jag gjort klart engelskan, eller är nästan klar, skönt. Men nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa lite ur PLL, imorgon har jag sovmorgon så kanske bloggar lite på morgonen. God natt ♥

Lögner



Idag kom mamma hem med den här boken till mig, första i pretty little liars serien! Vi ska läsa en deckare i skolan, så vi säger att det här är en deckare, hehe. Kommer nog läsa ut den på en gång. PLL ♥

Tryck F5

Nu är den nya designen klar! Har suttit och fixat med den hela eftermiddagen, men tycker den vart väldigt bra! Nu ska jag plugga lite, så bloggar mer efter det :)

Tomorrow

Känner att jag varigt väldigt dålig med uppdateringen osv. Så imorgon tänkte jag fixa en ny design och roliga inlägg. Kanske ska börja med designen ikväll till och med, får se. Kram.

Monday

Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg. Hade träning idag, gick sjukt bra för mig! Tränade mest på flickis och ja...det gick suuuuper! Men nu ska jag sova, god natt ♥

Juliette top



Såg den här fina t-shirten på gina för någon vecka sen. Tycker den va fin, inte så speciell direkt men den kosta ju bara 99:- så...kanske ska köpa den ;)


Captains ♥



Hej på er! Idag hade jag först träning 9-1, alltså nya programmet, gaaash... det kommer bli sjukt snyggt. Längtar sjukt mycket till Tyskland, där får vi liksom göra snurrar, och allt möjligt! När ja kom hem från träningen hade jag i alla fall skit ont i huvet så då satt ja typ vid tv:n i några timmar, haha. Sen har jag pluggat lite och så, skulle igentligen städat...mitt rum är skit stökigt, men har inte orkar så får typ fixa det imorrn. Nu ska jag inte tråka ut er mer, puss.

My lovely computer

Hej! Nu har jag lite tid till att blogga. Idag har jag haft träning från 11-3, när jag kom hem duschade jag lite och så. Klockan 7 ska jag iväg på Tjejmiddag till Johanna A, så just nu håller jag på att fixa mig. Börjar få lite brottom, puss.




Mina coola vänner, HAHA.

Fredagsmys

Hej! Sitter just nu med mobilen och bloggar, orkar inte gå upp till datorn, haha. Men anledningen till att jag inte har bloggat är att jag inte haft tid. Men vi hörs typ imorn!

I ♥ Hollister



Jag tycker att Hollister´s t-shirts och långärmade tröjor med tryck är super snygga! Dom är ännu snyggare på än på bild också ;) Jag tog ut några som jag hitta på deras hemsida. Ska nog köpa någon snygg snart!

22.16

Förlåt för dålig & tråkig uppdatering idag igen, men har typ inget att blogga om...nu ska jag i alla fall sova, god natt ♥

Idol


Har suttit och fixat med en design ett tag nu så tänkte sätta mig i soffan framför idol ett tag nu. Har även puggat en massa ikväll och duschat, haha. Inressant? Nja, men vi hörs senare ♥

Pretty little liars blogg


Bilden är klickbar.

Bloggen drivs av 3-4 tjejer (vet inte exakt), dom skriver om allt som har med Pretty little liars att göra. Lägger ut alla avsnitten, ''sneak peak'' på nästa avsnitt, tankar om vem tror att -A är, skvaller och en massa mer. Super bra blogg och man märker att dom lägger ner mycket tid på den. Min favorit blogg just nu så till alla er som gillar PLL, besök!

För er som följer pretty little liars så lägger dom in alla avsnitten dagen efter att dom gått på amerikansk tv, men nu är det ju uppehåll tills i vinter :( (Men det kommer att avsnitt vid halloween!)

Home from school


Hitta den här bilden på min mobil från skolan, vem har tagit den??? :O

Hej! Är hemma från skolan, kom hem för ett tag sen. Nu tänkte jag fixa lite té, sätta på mig mjukiskläder och plugga. Har sjukt mycket läxor, i sjuan hade vi ju typ max 3 per veckan, nu har vi ju typ 6 per vecka eller nått. Det är väl bara att stå ut, bloggar när jag har gjort några läxor :)

There´s only one thing


Weheartit

Godmorgon. Kollade nyss statistiken, super! Trots att jag inte bloggat mycket så är statistiken på topp :) Idag blir det nog mer bloggning i alla fall, men nu ska jag packa väskan och sen gå till skolan. Kram.

God natt


En bild från träningen idag på söta Fanny & Märta.

Jaha, vad har jag gjort idag då? Varit i skolan, pluggat, haft träning (gymnastik!), duschat, pluggat, kollat svenska hollywood fruar. Ja det är väl typ det. Så har inte hunnit blogga! Nu är jag i alla fall klar med både engelska och matten, så nu ska jag läga mig och läsa min nya bok. Får se om den är bra, god natt ♥

Försenad present


Tagen med Iphone.

Igår när jag kom hem fick jag det här av min gudfar (Haha, låter fett mysko med gudfar, typ att ja är värsta kristen eller nått :P ). Men i alla fall fick alltså det på bilden i en försenad födelsedags present! Ett presentkort på H&M och en bok :)

2011-09-12



Godmorgon! Hoppas ni mår bra. Allt känns bara super för mig i alla fall ;) Sitter och äter frukost nu och ska snart sminka mig. Börjar halv tio idag. Men jag får se om jag hinner blogga när jag kommer hem, måste plugga och sen träning. Kram.

Rosor



Har pluggat hela kvällen, är nästan klar, bara lite kvar som jag gör imorgon innan träningen. Nu ska jag gå och lägga mig i min ren bäddade säng! Har nya sängkläder som jag fick på ikea. God natt.

Nytt



Det här fick jag med mig hem idag från Täby. Ett par svarta trekvarts mjukisbyxor till gympan, ett rosa linne, även det till gympan. Och sen en ögonbryns penna (brukar aldrig änvända det men tänkte prova, så köpte bara en från H&M) , köpte även trosor men orka inte ta kort på de, haha. Juste, allt på bilden är ifrån H&M!

Pluggar

Sitter och pluggar för fullt så har inte tid att uppdatera. Ska snart duscha också, får se om jag hinner blogga mer idag. Kram.

Ändrade planer



Sticker till Täby med Johanna en snabbis, ska inte shoppa nått tror jag. Sen när jag kommer hem måste jag plugga & städa. Kram.

11 September



Idag är det 10 år sedan terror attacken mot word trade center. Sjukt hemskt, fattar inte hur någon kan göra så här. Tänk alla som dog, alla familjer & vänner som förlorade någon...

Tropical Island





I december så kommer jag åka till Tyskland med mitt cheerleading lag, det kommer bli sjukt kul! Vi ska tävla på ett ställe som heter ''Tropical island'' det är europas största äventyrsbad. Det är över 25 grader varmt där inne och det finns bland annat en regnskog. På sista bildern ser ni halva badhuset. Kommer i alla fall bli sjukt roligt och jag längtar redan!

Söndag


Sjukt gammal bild!

Godmorgon! Eller ja vaknade för nästan 2 timmar sedan...idag ska jag bara vara hemma. Har massa saker att göra. Ska bland annat plugga en massa, städa rummet, duscha, fixa två designer och lite sånt. Ska försöka få tid till att blogga också, statistiken var ju på topp igår! :) Men nu ska jag sätta på mig lite kläder sitter fortfarande i pyjamas, kram.

Fest hos Adam




Vet att typ alla redan lagt upp den här. Men är bara tvungen. Haha, så gullig unge.

Ikea



Hej! Idag hade jag först träning. Vi körde snurr cradlar, gick sämst för mig, förra året klarade jag det mycket bättre...kanske bara dåligt dag? Får hoppas det ;) Det var i alla fall sjukt rolig träning ändå! Några fick till sjukt snygga snurrar! Efter träningen så åkte jag hem och duscha, sen åkte jag till ikea med pappa. Fick med mig lite saker hem, kan visa imorn. Nu ska jag kolla tv eller nått, puss.

2x Hollister!



Här är två sjukt snygga jackor från Hollister. Älskar dom! Måste verkligen ha någon av dom till hösten/vintern. Har inte sätt någon av dom i butik än, men får hoppas att dom kommer snart. Annars får jag väl typ beställa. Men vet inte vilken. Båda är sjukt snygga, men den med päls kanske är lite snyggare? Om jag tar den kommer jag nog däremot inte ha skärpet! Vilken tycker ni är snyggast?

Wish it...!


Weheartit

Hej! Har varken haft tid eller ork till att blogga idag. Just nu sitter jag och kollar på idol & äter godis :) Ska nog fixa lite med några designer nu. Bloggar nog senare, kram.

Inte tid



Dåligt av mig att jag inte uppdaterat något idag. Men har inte haft tid. Först så har jag varit med Johanna, vi pluggade lite och så, sen åkte jag på träning i 2 timmar + halvtimmes fys. Kom hem halv nio, då duschade jag, tog en macka och te, pluggade lite och nu sitter jag här. Ska sova nu så vi hörs imorgon, kram.

Sovmorgon


Gammal skylt.

Sitter just nu och dricker te, har lite ont i halsen och fryser. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, har verkligen inte tid med det, händer en massa saker i skolan och allt möjligt nu! När jag druckit upp mitt te så ska jag fixa mig. Men vi hörs när jag kommer hem.

Saknar ♥




Åhh, vad jag saknar! Vill tillbaka. Så fort jag hör den här låten remix eller vanlig så tänker jag på hur sjukt roligt det var på lägret! Även när jag hör "cat daddy"...

Jaha, vad har jag gjort den här kvällen då, pluggat engelska,duschat, bakat kladdkaka, kollat TV och bara tagit det lugnt. Nu ska jag gå igenom tyska glosorna och sen sova, imorgon har jag sovmorgon till 9.20! God natt.

Caroline & Liza



Nu är Carolines & Lizas design klar och på plats. Väldigt enkel & höstig som dom ville ha den, så hoppas ni blev nöjda! Klicka på bilden för att se hela designen.

07/09


Fuuul bild.

Hej! Har inte rokat blogga, har ont i huvet och känner mig seg. Är sugen på kladdkaka också, kanske ska baka de? Jag får se för nu ska jag typ hoppa in i duschen, eller plugga får se vad jag gör först! :)

Länkbyte med Matilda!



Kolla in söta Matildas blogg. Hon bloggar om sitt liv, cheerleading, ridning, outfits och massa mer. Hon uppdaterar ofta med mycket bilder, alltså en jätte bra blogg med andra ord. Klicka på bildern nu!

Regn



Godmorgon! Börjar halv nio idag och har skolfoto vid nio. Men blä vilken väder det är ute! Det blåser skit mycket och regnet bara öser ner. Bra att man har nära till skolan i alla fall ;) Är nästan klar, ska sminka mig och packa gympa påse, kul att ha ute gympa i det här vädret? Ehh, nej. Nu ska jag sluta klaga, vi hörs när jag kommer hem. Kram.

Good night


Weheartit

Nu har jag pluggat en massa + duschat. Ska sova nu, imorgon är det skolfoto. När jag kommer hem så ska jag plugga och städa lite i rummet. God natt.

Insperation, header.




Här är två headers jag gjorde när jag hade tråkigt förut. Tycker dom vart helt okej. För att vara gjorda på knappt tio minuter i alla fall ;) Jag tar emot beställningar på designer, gratis. Men kan skriva mer om det i ett annat inlägg imorgon.

Två bilder från Vaxholm





Kom hem från Vaxholm vid sex tiden och sen dess har jag ätit middag + fixat med en design till Caroline & hennea kompis. Nu måste jag pluggaså vi hörs senare, kram.

Designtips - Sträck under rubriken

Här kommer ett litet design tips om hur man får ett sträck under rubriken. Om ni har några frågor är det bara att säga till.







Koden-
border-bottom:2px #000 solid;

Kodförklaring
2px, här kan du ändra hur sjock du till ha sträcket, ju högra siffra ju bredare.

#000, här kan du ändra färg på sträcket, det finns en väldigt bra färgkarta på designadinblogg.

Solid, här kan du ändra om du vill att sträcket ska vara en hel linje, prickar eller liknande. Om ni vill ha prickar så byt ut "solid" till "dotted".


Vill ni ha fler designtips?

Tisdag

Godmorgon! Har just lockat håret, prövade och göra det eftersom jag inte vet om jag ska ha lockigt eller rakt imorgon på skolfotot :-/ Men nu måste jag sminka mig, och sen gå till skolan. Tänkte säga att jag har fixat ett tidsinställt tills i eftermiddag. Kram.

Kastellet



Hej! Träningen gick bra idag och när jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen kollade jag svenska hollywood fruar! Morgon dagens planer blir först skola till lunch, sen åker klassen till Kastellet i Vaxholm och göra typ "fångarna på fortet" där. Vet inte vad jag ska ha på mig eller någonting! Men kommer hem vid 6 tiden så bloggar då.

Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott.

Volanger


H&M-Home

Vill köpa nya kuddar till mitt rum hos pappa, men vet inte vilken av dom här jag gillar mest. Kan ju inte ha två olika med volanger,hehe. Men vad tycker ni?

Träning snart



Hinner inte blogga så mycket, måste fixa mig & äta middag så vi hörs när jag kommer hem, Kram.

Måndag


Bild från i Lördags...?

Godmorgon! Är nästan klar för skolan ska bara fixa skolväskan. Idag slutar jag typ halv fyra och då ska jag först hem och plugga lite och sen har jag träning, gymnastik! Men jag hinner nog blogga lite :)

Kram.

App tips?



Jag har några favorit appar på min iphone, den som är min största favorit nu är nog instagram! Hehe. Har faktist inte så jätte många appar så nu undrar jag om ni har några roliga app tips? Och vilken app är eran favorit? Det kan vara spel, eller vad som helst! Skulle vara kul att veta :)

New



Hej! Förlåt att jag inte bloggat idag men vet inte riktigt vad jag ska blogga om, hoppas jag får lite ideér snart ;) Idag har jag i alla fall varit hemma, fixat med lite designer och så. Följde med mamma till centrum också, orkade inte åka till Täby. Fick med mig det här enkla linnet från H&M. Nu på kvällen har jag duschat, pluggat och suttit i soffan och kollat lite på idol. Nu ska jag plugga lite till och sen sova, imorgon har jag sovmorgon! Men kanske kommer något mer inläg ikväll.

Söndag

Godmorgon! Eller kanske inte riktigt morgon längre ;) Idag vaknade jag vid halv elva, gick upp och åt frukost och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Idag ska jag fixa med lite designer, plugga och så. Kanske åker till Täby med mamma också, får se.


Bild från i sommras på min lillebror.

She's a strong girl


Lördagsmys


Lördagsmys!

Hej! Har inte bloggar idag heller. Har helt enkelt haft annat för mig. Började med träning från 11-13, vi var bara 7st eftersom vissa var och sålde blommor på tjejmilen. Så vi hade lite ''lek träning'', prövade lite roliga bygg & i slutet gjorde vi ett eget mini program, haha. Sen åkte jag hem till mamma, packa upp mina saker, duschade osv. Sen kom Emelie & hennes familj hit och åt middag, nu på kvällen har jag bara myst i soffan med mamma.


Imorgon ska jag bara vara hemma, fixa lite i mitt rum, göra två designer till vänner och kanske en ny till mig själv. Måste även plugga lite. Ska självklart även blogga ;)


Fråga i blogresponse



Såg att jag hade fått några nya frågor i blogresponse, har nyss svarat på dom. Men fråga gärna mer! Hehe. Men tycker det är roligt att svara på era frågor, så fråga på jag svarar på alla! ;)

Min dag @Instagram






Åhh, hade skrivit värsta inlägget så försvinner det -.- Aja, får väl skriva om det.


Här ovanför ser ni bilder från dagen, började med skola som vanligt, slutade med idrott och då gick jag hem till Emelie. Vi bakade rulltårta bland annat. Sen hämta pappa mig, vi åkte till affären, åkte hem, gjorde pizza och efter middagen så gick jag till Emelie igen, vi var ut lite sen gick vi till mig, vi gjorde inte så mycket och nu har hon gått hem. Just nu sitter jag och kollar lite på ikea, vill göra om mitt lilla rum, vet på ett ungefär hur, men inte riktigt säker! Men nu ska jag städa iordning lite här, kram.

Jobbig träning

Shit va jag är trött. Började med träningen med två timmar ''vanlig'' träning, vi körde mest bygg, sen i slutet hoppade vi & stretcha sen hade vi en halvtimmes styrka. Är helt slut nu så ska bara göra lite matte och sen sova. Engelskan kan jag redan som tur är... God natt.

Instagram



Tänkte säga att jag har skaffat instagram! Så om jag inte kan blogga någon dag så uppdaterar jag med bilder under dagen där, ni får gärna följa mig. Jag heter Fanny97, någon av er läsare som har instagram? Vad heter ni?

September

Hej! Kom hem från skolan innan tre och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Ska snart iväg på träning, eller bussen går om en timme så nu ska jag äta middag. Idag har vi träning till halv nio, med sista halvtimmen styrka eller fys. Sen när jag kommer hem måste jag fixa lite läxor, så räkna inte med mycket bloggning idag. Nu ska jag fixa mat, kram.


Torsdag

Godmorgon! Vaknade förkyld idag också, går ändå till skolan, kommer missa en massa annars. Just nu sitter jag och dricker varm choklad och kollar Robinson, ska snart fixa mig och gå till skolan. Efter skolan ska jag fixa lite med min prao så jag bloggar efter det :)


Bilden är från typ i tisdags eller nått sånt.


RSS 2.0