Snart så

Hela veckan har det varit fullt upp! Har haft massa plugg och så har det varit fint väder. Men nu ska allt lämnas in i skolan innan fredag, och har faktist inte så mycket plugg den här veckan, känns super skönt! Så förhoppningsvis så börjar jag blogga den här veckan, haha. Har typ haft paus jätte länge nu... Men jag lovar, ja kommer tillbaka ;)

Snart sommarlov


Har inte bloggat på en vecka... men är mycket nu i skolan. Har en massa inlämningar osv. som måste in på fredag för att få betyg. Och i helgen var jag på landet med Johanna. Men så fort jag har tid så lovar jag att blogga med en massa bilder osv. Nu måste jag fixa mat och sticka iväg på träning! Puss & Kram ♥

Måndag


Fina bilder man kan hitta på sin mobil ;)
Hej! Har inte hunnit uppdatera idag, jag kom hem från skolan vid 4 och då pluggade jag ett litet tag. Sen tog jag bussen till centrum med Emelie och åt sushi före träningen. Sen var det träning som gick rätt okej. Ska på cheer summer camp i sommar och måste klara några bygg för att komma in i den gruppen jag vill, känner mig rätt stressad & pressad över det, men som jag skrev förut, jag ska klara det! Nu ska jag sova, puss & kram! ♥

Smile


Foto: Kajsa

MAC puder


Köpte det här mineral pudret från mac idag. Har provat det och tycker det verkar bra. Tror det kostade runt 300:- och finns på t.ex kicks.

Cheerleading mål


Som jag tror att ja skrev tidigare gick det sämst för mig på träningen idag. Blir så sur när det inte funkar som jag vill. Känns som att jag gått ner i en "svacka", dom tidigare veckorna har det gått super för mig! Men nu är jag taggad som bara den för att klara det här. Har några mål till sommaren, och jag ska klara dom! Jag vill bland annat kunna snurra från ett ben (stretch osv.), kunna dra snygg scale & scorpio med vänster ben och få en needle med höger ben. Sen vill jag även klara flickis själv. Och jag ska klara det!

Min dag


Hej på er! Träningen idag gick inte alls bra för mig, känner mig alltid så deppig när det inte går som jag vill. Men efter träningen så duschade jag och fixade mig, sen åkte jag till Täby med mamma. Fick med mig lite saker som jag tänkte visa senare. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och lyssnat på Justin Biebers nya låt, Turn to you. Är igentligen inte värsta Justin Bieber fanet, men den här var faktist riktigt bra! Hoppas ni har en bra lördags kväll ;) Puss & Kram!

Godmorgon


Godmorgon! Hade ingen passande bild till inlägget, så fick bli en från Dubai. Vill tillbaka! Men som tur är håller nog en ny resa snart på att bokas ;) Har inga planer för dagen mer än träning till 2. Kanske träffar någon senare, annars så blir jag bara hemma och tar det lugnt. Nu ska jag packa upp några väskor från pappa och sen fixa mig till träningen. Puss & Kram!♥

Älskar er tjejer ♥


Nu har jag fixat en ny design, enkel men fin! Förra veckan sov Kajsa & Matilda hos mig, så då fotade Kajsa oss dagen efter, hon är sjukt duktig och fick massa fina bilder! Jag har en annan bild som jag funderade på att ha som header, men nu får det bli den här ett tag så kanske jag byter sen ;)

Test inlägg


Nu tänkte jag bara test ett litet inlägg här. Håller på att fixa en nya design, kul va?! Ska börja blogga på riktigt nu, har massa planer för bloggen och det kommer nog bli riktigt bra! Men nu ska jag fortsätta med designen, puss!

Uppdatering

Vet att jag inte bloggat, men har haft fullt upp hela veckan! Massa plugg och allt. Men jag vill verkligen inte sluta blogga, men så fort jag har mer tid ska jag fixa med bloggen. Berättar mer om helgen och så när jag fått bilder. Men ni får ha det så bra, puss!


RSS 2.0