Gott nytt år!


Morning

 

Puss

 
Hej på er! Har inte gjort så mycket idag. Min mamma kom hem från Thailand så åkte hem till henne idag och har nyss packat upp och ätit tacos för ett tag sen. Nu blir det lördags mys hemma i soffan! Mitt internet suger, det är något fel på det, så tar ungefär 10min att ladda upp en bild, men jag hoppas det löser sig snart! Puss!

Vitt stickat

Stickad tröja - Julklapp, Jeans - JC, Klocka - Julklapp, Armband - Thomas Sabo

28 December

 
Hej på er! Min dag har varit rätt lugn, köpte med mig lite godis och träffade Matilda på eftermiddagen, så vi satt mest och prata och åt godis! Haha! Just nu sitter jag här hemma och dricker julmust, ska snart fixa naglarna, köpte ett nytt nagellack idag, sjukt fint! Tänkte ha det på nyår, men vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig, har lite smått panik!

Min julafton

 
Min Julafton var riktigt bra. Min lillebror fyller år på julafton, därav kladdkakan. Så vi firar alltid honom på förmiddagen och sedan blir det julafton. Iår var jag hos pappa och firade med kusinerna på den sidan. Älskar julafton, så himla mysigt med en massa ljus och allt. Fick jätte fina julklappar också som jag tänkte visa lite senare. Hoppas ni också hade en bra julafton!

Nyårsklänningar

 
Här är två stycken super fina klänningar från nelly som skulle passa perfekt till nyår. Skulle beställa den första för någon vecka sedan men då var den slut i XS och nu när den väl finns i rätt storlek är det väldigt liten chans att den kommer hinna komma innan nyår. Jag fick en jätte fin paljett klänning av mamma i julklapp, men den var tyvär alderlens för stor. Får se om mamma kan lösa det genom att sy in den, annars har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på nyår.

Shoppingen från igår


Annandagen

 
Min dag har varit riktigt bra! Åkte in till Täby med Johanna för att kolla runt lite på rean. Måste säga att mellandagsrean är väldigt överskattad, bara sjukt mycket folk som tränger sig i butikerna och försöker hitta kläder så billigt som möjligt. Gick in på hollister men kan säga att jag var lika fort ute därifrån, det var SJUKT mycket folk, kön till kassan gick nästan ändå ut till ingången, kan inte förstå att folk blir så galna?! Fick iallafall med mig några saker hem som jag kan visa senare. Just nu sitter jag och försöker hitta något att ha på mig på nyår, undra om man hinner få hem kläderna om man beställer från Nelly? Funderar också på vad jag ska göra på nyår, har några alternativ men får se hur det blir..

Kanske längre än 1 dag denna gång

Hej på er! Och God jul lite såhär dagen efter, hoppas ni hade en super bra jul igår! Som ni kanske förstår så är jag tillbaka (igen), men den här gången förhoppningsvis längre än 1 dag. Haha! Nej men jag ska verkligen försöka, och just nu har jag en massa inlägg i huvudet till bloggen. Ni kanske ser att jag bytt design också? Blev faktist riktigt nöjd! Älskar menyn med bilderna (Nej det är inte mina bilder, I wish liksom..Men vi kan ju låssas att första bilden är på mig, jag är ju trots allt blondin). Nu ska jag faktist ta och gå och lägga mig, upp tidigt imorgon för mellandagsrea vettni! Haha! 
 
 

Uncover

Zara Larsson som vann talang typ 2008 släppte idag sin första låt efter talang tror jag. Så sjukt grym! Har lyssnat på den hela kvällen! Och att hon är helt äckligt snygg gör ju inte att man blir mindre avundsjuk..
 

Tror jag är tillbaka

 
Kom nyss hem från stan va där med familjen på mammas sida och åt julbord, firade min lillebror i förskott lite också. Min mamma åker till Thailand på torsdag och är där i drygt 2 veckor, gissa om jag är avundsjuk?! Ni förstår inte hur mycket jag längtar till värme, vintern är ju mysig och så, men just nu vill jag bara sola & bada! Nu ska jag ner och kolla solsidan, dricka julmust och äta lussebullar, mums! 

WOOPA

Är så himla glad just nu! Allt är perfekt! Fick tillbaka min dator efter typ 2 månader i fredags, skärmen är bytt och nu funkar den! Funderar på att börja blogga igen men är inte säker.. har ju hänt så sjukt mycket sedan jag slutade blogga. Och vet inte om jag orkar och har tid med bloggen. Har så himla mycket med skolan och cheer just nu och tiden som är över vill jag bara vara med vänner. Har dessutom typ inga läsare kvar. Men jag tror att ja börjar blogga igen men uppdateringen kanske inte alltid kommer vara på topp!


RSS 2.0