En vanlig torsdag

Jag är topp i mitten, men bilden är från början av den här säsongen, lovar att min scale blivit bättre, haha!
 
Min dag har varit bra, som vanligt, haha! Kom nyss hem från träningen och sitter just nu och äter kladdkaka, mums! Men det gick as bra på träningen, en av de bästa träningarna hittills om man tänker på hela laget. Åhh har värsta planerna för DM helgen också, kommer bli bäst!
 
Morgondagens planer är först skola till 3, därefter åker jag och Johanna till öppet hus på ett gymnasium. Ska nog förbi Täby en sväng också och sen får vi se vad som händer på kvällen. Men nu ska jag ta och fixa lite te, kan typ inte sova om jag inte dricker det innan jag går och lägger mig, haha! Puss & Kram ♥

Hemma idag

 
Vaknade imorse och mådde illa och ont i magen. Så blev hemma från skolan. Men nu har jag ätit lite och mår redan mycket bättre! Har världens träningsverk också, i alla muskler i hela kroppen, och blå märken över hela benen. Inte så konstigt med tanke på all träning. Har träning ikväll också, och hoppas verkligen att jag kan gå på den och att jag mår bättre. Kan verkligen inte missa en träning nu så här nära DM. Men nu ska jag ta och plugga, har en massa läxor, prov och inlämningar. Så nu har jag chansen att bli klar med det ;) Puss & Kram!

Wishlist

 
Skulle dö för allt på bilden. Så sjukt fint alltihopa! (Det är inte en outfit om någon trodde det). Ska förhoppningsvis köpa båda blusarna, någon gång i veckan om jag har tid hade jag tänkt. Vita jeans har jag varit på jakt efter nu ett tag men inte hittat, så det är också något jag ska köpa inom snar framtid! Primebootsen är ju att dö för, jag provade storlek 37 förut, men kom fram till att dom va aldelens för stora i vaden, så trodde inte jag skulle kunna ha primeboots och var hur ledsen som helst, haha tönt jag är! Men så provade jag 36 i helgen, och dom satt mycket bättre! Fortfarande lite stora i vaden, men det gör inget. Men jag får se om det blir ett par till våren. Michael kors väskan är också sjukt fin, men den får vänta, kanske något att önska sig till sommaren när jag fyller år? 

Cheerleading

 
Idag har jag tränat från 14.00-19.00, alltså i 5 timmar. Tre tränare från Borås (MFC), Lina, Johannes och Marcus var här idag och hjälpte oss. Sjukt hård träning, va död redan efter uppvärmningen, men har lärt mig så sjukt mycket! Och dom där killarna är så jäkla starka, bara lyfter runt en liksom utan problem, haha! Men nu är jag super taggad på att kötta som bara den på träningarna för att klara av nya saker!!!
 
Men nu ska jag ta och gå och lägga mig, är jätte trött, kanske inte så konstigt efter all träning. Puss & Godnatt!

Vitt

Idag hade jag på mig min nya kofta som jag köpte förra veckan, älskar den! Så mysig & fin! Det är en säkerhetsnål som man knäpper den med så man kan knäppa den på olika sätt eller bara ha den hängande. Idag knäppte jag den som ni ser på bilderna! Till det hade jag ett par vita jeans som jag fått låna av Johanna (Letar själv fortfarande efter ett par!), ett enkelt linne och mitt Thomas sabo armband.

Freeeedag!

Två bilder från min vecka
 
Hej på er! Har inte bloggat dom senaste dagarna, jag har haft fullt upp. Men nu är det äntligen fredag, som jag längtat, haha! Har faktist planer för nästan hela helgen, imorgon ska jag hjälpa till på pirates träning och sedan åka till stan med mamma och shoppa lite. På söndag har jag träning i 5 timmar och så måste jag plugga. Men kommer självklart uppdatera er under helgen! Men nu blir det fredagsmys, puss & kram!

Favorit frukost/mellanmål

 
Det här är mitt absoulta favorit mellanmål/frukost just nu. Äter det hela tiden! Går snabbt att göra och för er som inte gillar att äta mackor på morgonen är detta perfekt!
 
Ta så mycket yoghurt du vill ha i en skål, häll på runt en halv dl crunches och 1dl tinade hallon (Jag tinar dom i mikron). Eller gör som på bilden, ta ett glas och häll i lager. Jag har supermycket hallon för jag tycker det är så gott, men man kan ju såklart ta så mycket man vill av allt. Man håller sig minst lika mätt på det här som på mackor, vilket är super!
 
Tips! För att göra det lite nyttigare så ta t.ex. havregryn istället för crunches, det är ganska mycket socker i crunches men med havregryn eller kanske müsli så blir det super nyttigt och gott!
 

Lite snabbt

 
Dagen började bra med sovmorgon, och sedan har dagen bara flytit på som vanligt. När jag kom hem från skolan vid 4 så satte jag igång med plugget på en gång, är redan klar med 2 inlämningar, sjukt skönt! Men nu ska jag sätta mig med ett SO prov som jag har imorgon. Kan inte skjuta upp det mer nu, så jag uppdaterar senare ikväll! Puss & Kram!

Cheer practice

Jag och världens bästa Kajsa efter träningen idag.
 
Kom hem från träningen för ett tag sen och har nyss ätit middag. Träningen gick riktigt bra! Byggen satt och programmet blir allt bättre! (Förutom den där jäkla voltbasketen..) Är riktigt taggad inför alla tävlingar som väntar i vår. Men när jag tänker på att springa in på mattan blir jag så himla nervös, redan liksom. Inte så konstigt eftersom det är första gången vi tävlar avancerade klassen, vilket betyder mycket svårare program. 

Vita jeans

 
Jag tycker att vita jeans kan vara hur snyggt som helst, bara det matchas rätt och sitter bra. Som tjejen på bilden, perfection! Letade efter ett par idag i täby, men hittade inga fina. Men om det är någon som vet vart man kan hitta fina vita jeans så lämna gärna en kommentar! Sjukt snyggt till våren ju!

Lördag

 
Kom hem från träningen för bara ett litet tag sen. Det gick riktigt bra, vi tränade mest slutdansen, älskar den, så rolig! Men fick jätte ont i knät på träningen, vet inte varför. Och har fortfarande jätte ont. Hoppas det gått över till imorgon för då är det träning igen! Men nu måste jag skynda mig in i duschen för sen blir det en sväng till täby. Puss & Kram!

Prov på dag

Hej på er! Idag var jag på "prova på dag" på ett gymnasium, så fick sluta klockan 12, så skönt! Så då köpte jag, June och Johanna lite gott och sen tog vi det mest lungt på eftermiddagen. Har varit så sjukt trött hela eftermiddagen, somnade till och med före middagen och jag är inte en sånn som brukar kunna somna efter skolan typ. Så ska faktist ta och gå och lägga mig snart, har dessutom träning imorgon klockan 11. 
 
Har varit väldigt mycket den här veckan, där av den dåliga uppdateringen. Men som jag sagt förut, ska försöka bättra mig så fort jag har tid!

Cheertexts

 
Jag har en instagram utöver min vanliga som heter "cheertexts". Jag har faktist över 1600 followers på den, vilket är super kul! Men där postar jag bilder med quotes på som jag själv fixat ihop. Jag lägger aldrig upp andras bilder (Bakgrunderna är inte mina, men själva redigeringen med text och allt fixar jag alltid själv). Bilderna här ovanför är några va mina favoriter från instagrammen. Men om jag har några cheerleaders här som läser min blogg så ta gärna en titt! Och för er som inte är cheerleaders, sorry... men ni kommer inte förstå speciellt mycket av bilderna, haha! ;)

Snurr

 
Tisdagar är det alltid fullt upp med skola och sedan träning. Träningen gick okej, man börjar känna pressen inför DM nu. Men kan säga att jag fullständigt hatar voltbaskets. Men det är bara en månad kvar till DM så nu jävlar ska jag satsa! Som om jag inte gjort det förr, haha! Nej men extra mycket nu! Nog pratat om cheerleading, nu måste jag sätta mig med några läxor till imorgon och sedan ska jag kolla ett avsnitt GG.
 
Och jag vet att jag just nu bara gör vardags inlägg, vilket kan vara lite tråkigt. Men ska försöka bättra mig! Men Är det något speciellt ni vill läsa mer om? Skulle vara snällt om ni kunde kommentera! Puss & Kram.

Curly

 
Min dag har varit bra! Har inte så jobbiga lektioner på måndagar, så det är skönt. Har dessvärre en bunt med läxor som jag hade tänkt ta tag i idag, men har haft ont i huvet på eftermiddagen så har inte orkat det. Provade faktist locka/våga håret lite nu på kvällen som ni ser på bilden, blev faktist nöjd och funderar på att ha det i skolan någon dag i veckan! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite kvällsfika och kanske göra lite läxor om jag hinner! Puss & Kram! 

Min helg

 
Hej på er! Har inte suttit vid datorn på hela helgen, därav den dåliga bloggningen. I Fredags sov jag över med tjejerna, men var tvungen att gå upp tidigt på morgonen när alla fortfarande låg och sov för att åka iväg på träning. Sen på kvällen åkte jag till Kajsa lite spontant, så jag, hon och Matilda hade värsta myskvällen. Sen idag när vi vaknade så hade Kajsa gjort super mysig frukost till oss. Efter de bar det av för träning igen. Den senaste veckan har jag tränat sjukt mycket, räknade ut att sen förra fredagen har jag tränat 7dagar, och 2 av dagarna i 10 timmar var, vilket har lätt till att jag nu har världens träningsvärk och har haft det i flera dagar! Träningarna fortsätter nu i veckan, plus en massa saker i skolan, så räkna inte med toppen uppdatering men ska försöka! Puss & Kram.

Fredag!

 
Äntligen Fredag! Kom hem från skolan och fixade jätte god mellis, vanilj yoghurt med färska jordgubbar = mums! Nu ska jag snart gå till pappa för att äta middag och senare blir det att träffa tjejerna och sova över med dom. Sen imorgon har jag träning klockan 11, döda mig... så jobbigt. Men,men, får väl försöka ta mig upp. Men nu måste jag gå, puss!

Nya smycken

 
Har länge velat ha ett "fejk" shamballa armband, men har aldrig haft ork till att köpa ett, tänkte beställa osv. Men jag orkade inte, haha. Men nu fick jag ett av Emelie i julklapp! Sen ringen brevid, är en "guldfynd by Kenza" ring. Jag fick ett armband av min famor & farfar i konfa present, men det var tyvär för stort och det fanns inget annat fint som passa, så det fick bli den här ringen istället!

Pimeboots

 
En sak som står högst upp på min vill ha lista just nu är ett par primeboots, det är så sjukt snyggt! Jag vill ha höga svarta, med dragkedja bak, i antingen guld eller silver. Vet att det är hur många som helst som börjar ha primeboots, men tycker det är så fint!  Får väl fortsätta tjata på mamma, Haha!

Volang

 
Sjukt dålig kvalité men så blir det när man kommer hem från skolan och det redan börjar bli mörkt ute. Idag hade jag iallafall på mig en tröja från H&M med volang nertill, ett par hollister jeans och en klockan och Thomas sabo armband till det. 

Min dag

 
Då var första dagen i skolan avklarad, blev sjukt glad för jag fick tillbaka mitt Matte prov som jag gjorde innan lovet, och jag fick A på det! Nu på kvällen har jag haft träning, vi pratade om terminen som kommer och hade gymnastik, gick riktigt bra för mig trots jätte mycket träningsverk och ont i hela kroppen. Så det har varit en riktigt bra dag för mig idag!

Cheer winter camp!

 
Ledsen att jag inte bloggat på hela helgen. Men jag har nämligen varit på cheer winter camp i Nacka. Har verkligen haft en sjukt rolig och mysig helg! Åkte dit med 4 andra tjejer från laget och vi har lärt oss sjukt mycket. Nu har jag däremot ont i varenda liten muskel i kroppen och benen är fulla med blåmärken och sår, men det är de värt!

00.53

 
Ledsen för inte den bästa uppdateringen. Har egentligen inget att skylla på, har helt enkelt inte orkat. Idag åkte jag till täby med Emelie, fick med mig några saker hem, kommer nog upp på bloggen lite senare! Nu under kvällen har jag pratat skype med Matilda & Kajsa och planerat inför helgen. Pratade med Johanna också, orkar inte, lonely girls, haha! Just nu sitter jag och äter lite frukt och kollar GG, men måste gå och lägga mig snart. För imorgon måste jag upp i tid för att packa, duscha och fixa mig. Puss!

Nyårs outfiten

 
Förlåt för jätte dåliga bilder, men jag hade på mig en paljettklänning från Vila som mamma fick sy in i sista sekund för att den var så stor, till det hade jag ett par klackar från scorett tror jag. Som ni ser är det olika skor på bilderna, men jag hade skorna på översta bilden. Till det körde jag på guldiga naglar och mitt Thomas sabo armband!

Onsdag

Fixade american panncakes till frukost/lunch idag, så gott! Har varit jätte trött hela dagen, så har inte orkat träffa någon idag. Och ikväll ska jag försöka lägga mig i tid, måste vända om dygnet för i helgen blir det att stiga upp tidigt, mer om det senare! Ska iallafall blir super roligt och mysigt!

Nyårsafton

 
Tyvär inte den roligaste nyårsaftonen.. Men vi åt super god mat, kollade på raketer vid tolvslaget och skickade upp flera sånna här Thailändska ljuslyktor. Jag är iallafall super taggad inför ett nytt år nu! Har bestämmt mig för att skriva upp nya mål och löften, och försöka göra det här till ett ännu bättre år än 2012!


RSS 2.0