Orkar inte....

Allt känns bara fel just nu, bloggar när jag orkar....

Today

Mint grön stickad tröja från H&M, svarta jeans från JC och armband från Thomas sabo och Kroatien.

Onsdag

 
Hejhej! Hoppas ni haft en bra dag, min var helt okej. Fick första läxan, segt. Men skönt att man inte blivit bombad med läxor första veckan iallfall, hihi! Ikväll blir det en lugn kväll, funderar på att göra en stretchingvideo. Men har ingen bra kamera att filma med, så jag får se hur jag gör. Men nu ska jag kolla på "dance moms" och fixa naglarna (måste klippa dom nu när träningarna startat..). Kram!

Big bow



Hej på er! Kom hem från skolan för drygt en timme sen och nu ska jag strax sticka iväg på träning. Första träningen efter lovet, Yeey! Super taggad! Men nu måste jag fylla vatten flaskan så vi hörs när jag kommer hem om jag orkar & hinner. Visst är sista bilden snygg btw? Haha! Nej men kram på er! ♥

Ny väska

 
Köpte den här väskan när jag var i Täby med Emelie. Behövde en ny svart till hösten som passar till min gröna jacka, så då blev den här perfekt! Har just nu en blå i lite liknande modell, så kommer nog blanda lite mellan dom två, super!

Söndag

 
Hej! Bloggningen har inte varit den bästa i helgen, men har haft annat att göra och inte orkat blogga. Men nu är jag tillbaka! Idag var det konfa träff på dagen, sjukt segt då vi typ skulle samla in pengar. Just nu gör jag inte så mycket, men ska nog snart äta middag och sen städa rummet. Men hoppas ni haft en bra helg! Kram

Min dag

 
Hej! Min dag var ärligt talat varit sämst. Var på väg till IP, men när bussen är framme får vi reda på att vi måste åka tillbaka med bussen till skolan igen. Det har varit en sjukt förvirrande dag. Men imorgon så går jag i skolan efter schema till lunch sen ska vi ha någon avslutning av den här "OS veckan" i skolan. Sen slutar vi och då åker jag till täby med Emelie. Men bloggar när jag har tid, puss ♥

Orkar inte

 
Åhh, jag orkar inte! Ska till IP med skolan och det spöregnar, asså jag driver inte det öser ner regn. Missade dessutom bussen jag skulle ta, så får ta en senare. Så när jag kommer dit är det väl säkert bara att vända och att åka hem igen för att det blir inställt eller liknande. Yeey :D Pratade nyss med min lillebrossa som redan är där och han sa att man kanske inte behöver komma, haha håller tummarna för de ;) Men hoppas ni får en bra dag i regnet iallafall!

Nytt skal


Frågor & Svar

 
Hej kan du inte lägga ut en videoblogg när du strechar :)
Har redan lagt ut en om du inte missat det ;) Men blir nog en till om ett tag, känner att jag behöver uppdatera den lite, har kommit på en massa "nya" sätt att stretcha som jag tycker hjälper mycket!
 
Gud vad vig du är! Skulle du inte kunna skriva några bra tips för att bli vigare :)
Ska som sagt göra en uppdaterad stretchingvideo. Men ska ändå komma ihåg att ni vill det, kanske kommer upp något inlägg innan dess.

Har du magrutor? Visa bild 
Haha vaa? Nää skojja, men ibland tittar dom väl fram, HAHA! Kan ju säga att det lönar sig att träna cheerleading ;) Men njaa.. ja får se känns lite konstigt att lägga upp en bild på bloggen på magen för att "visa magrutor" hahah! Har ju inte direkt värsta magrutorna heller.
 
Visa saker du köpt i sommar när du inte bloggat!!!!! 
Nja, får se om ja orkar. Kommer säkert ändå bara glömma en massa saker. Men nått kommer jag säkert visa, plus att ja kommer lägga upp mer outfits så då kommer ni ju att se.
 
ååh vilken härlig! älskar mint :D vart är den ifrån? :) 
(Den mintgröna tröjan som jag visade igår) Den kommer från H&M, men är inte säker på om den finns kvar längre, men kolla!
 
De första kommentarerna är ganska gamla, typ från Juli (Om ni undrar, haha!) Och sen var det några som kommenterade med blogg + namn men glömde kopiera det så kommer inte ihåg, men om ni är nyfikna så kolla i kommentarsfältet på tidigare inlägg ;)

22 Augusti

 
Hej på er! Min dag var väl okej. Men ärligt talat så har jag hellre vanlig skolvecka, då får man ju iallafall träffa vännerna. Men det är väl bara att stå ut dom sista dagarna nu. Imorgon ska vi iväg till IP och det ska regna hela dagen, kul! Nej men nu ska jag inte klaga mer ;) Ska nog gå och fixa lite te nu, kram!

Mintgrön

 
Fick den här stickade tröjan av Maja & Johanna på min tjejmiddag + lite små saker. Super fin, och älskar den mintgröna färgen, kommer nog användas mycket nu till hösten tillsammans med ett par svarta jeans!

Captains ♥


Tisdag



Hejhej! Skolan idag var sjukt seg, har inga riktiga lektioner på hela veckan, utan vi är indelade i grupper i hela skolan. Och har typ idrottsvecka. Aja, är väl bara att stå ut. Just nu sitter jag och kollar på make it or break it, vilken nyhet va? Haha! Men snart har jag inte många avsnitt kvar. Juste! Hade en fråga till er också, vad vill ni läsa mer om på min blogg? Kan vara t.ex mode, tips, cheerleading osv. Svara gärna så jag vet. Kram!

Marinblå

Idag fick det bli ett mörkblått spets linne från Hollister (Som jag fick på tjejmiddagen), ett par mörkblå jeans från JC och mitt Thomas sabo armband. Till det fick de bli mina vita låga converse.

Första skoldagen



Då var första skoldagen i 9:an avklarad. Var i och för sig bara upprop, så det var ju inte så farligt ;) Åt just en jätte god middag och ska snart sätta på ett avsnitt make it or break it & stretcha samtidigt, alltid jag att stretcha och kolla serier samtidigt, haha! Blir så uttråkad annars. Sen ska jag nog duscha och fixa inför skolan imorgon, har OS tema hela veckan, vilket suger. Men hoppas ni haft en bra dag, kram!

Sista dagen på sommarlovet



Jaha, då börjar skolan imorgon. Segt, men ändå kul att träffa alla igen. Har haft en super bra sommar trots att jag inte varit hemma så mycket och hunnit träffa vänner. Men idag har typ inte gjort någonting. Lite skönt att ha sånna dagar också. Men nu har jag lite saker jag måste fixa, städa rummet, fixa till skolan imorgon, duscha osv. 

Dress


Min outfit på tjejmiddagen blev en svart enkel klänning från H&M med en volang upp till, Thomas sabo armband och mina svarta Hilfiger klackar till det. Hade sjukt svårt att bestämma mig men slutade med det här. Bytte dock lite senare på kvällen till shorts.

When i grow up i wanna be a shooting star!



Vet att jag har läsare som inte är intresserade av cheerleading. Men tycket den här filmen var så bra! Det är en dokumentär från ett av de mest kända lagen i USA. Dom här tjejerna är väldigt små men man får ändå en bra inblick i hur cheerleading är, även fast det är väldigt annorlunda i Sverige. Men för er som inte vet så mycket om cheerleading, så efter ni sätt den här filmen så kommer ni förstå att det är helt annorlunda mot vad man ser i alla high school filmer.

Flera bilder från Kroatien


Tjejmiddag



Hej på er! Igår hade jag tjejmiddag hemma hos mig, så hann inte blogga. Men hade en jätte rolig & mysig kväll med tjejerna, fick super fina presenter också, tack så jätte mycket! Matilda, Kajsa & Emma sov över hos mig, dom åkte väl hem runt 2 tiden idag. Sen träffade jag Emelie och vi åt sushi till middag. Är med Emelie just nu, gör inget speciellt, ska nog snart sätta på en film. Puss! 

En gammal outfit

En outfit som jag hittade i arkivet från när jag var i Kroatien. Ett par vita virkade shorts med en randig tröja som har knappar bak till. Mitt thomas sabo armband och ett par sandaler till det! Jag tog med mig någon kofta till Kroatien, men den kan jag lova er att jag inte hade på mig en ända gång! Var till och med så att man svettades på kvällarna.

6 bilder från Kroatien





Webcam



Hej på er! Min dag började med att jag fixade mig för att sedan åka och handla med mamma till tjejmiddagen som jag ska ha imorgon, 10 tjejer tror jag vi blir totalt, så det blir nog bra ;) Resten av dagen har jag mest tagit det lugnt, legat i sängen och kollat make it or break it. Eller juste, var förbi mamma och fixade efterätten till imorgon, hoppas det blir gott, man vet ju aldrig när det är jag som står i köket, haha! Nä, skojja. Men hoppas ni har haft en bra dag, puss!

No pain, no gain!

 

Det är väldigt många som kommenterat på bloggen att dom vill ha en stretchingvideo, tips osv. Den här videon gjorde jag i början av sommaren men eftersom jag inte bloggat så har jag inte laggt upp den. Det är inte den bästa men tänkte fixa en lite uppdaterad video om ett tag. 

Men här är några tips som kan göra det lättare att bli vig - andas alltid när du stretchar & försöka slappna av, man måste ha viljan, man kommer ingen stans utan att vilja lyckas! Ha mål, som jag har haft den här sommaren och som jag fortfarande har, att till träningarna börjar vill jag ha en riktigt snygg scorpio med fel ben.


Jag tycker det är svårt att ge tips, men kom ihåg -  No pain, no gain!

Cheer summer camp 2012


Lite bilder från Helgen i Borås på cheer summer camp. Som jag skrev på instagram igår så hade jag sjukt roligt och längtar verkligen tillbaka trots all träningsverk och alla blåmärken. Helgen startade med en "flashmob" mitt inne i Borås, det var riktigt coolt! Men som sagt har vi tränat hela helgen, tror jag räknade ut att vi tränade runt 30 timmar, på 3 dagar! Vi sov i träningshallen, med typ 400 cheerleaders så jag kan säga att jag var rätt trött när jag kom hem i söndags natt. På Lördagen var det "pool party" också, haha! Och det bästa av allt, typ VÄRLDENS bästa cheerleader, Kiara Nowlin var på campet som tränare! Så sjukt coolt! Ni ser mig på en bild med henne här ovanför. Det här inlägget kan bli hur långt som helst men jag avslutar nu med att jag hade en super rolig helg!

Dagens



Dagens outfit blev en vit stickad tröja från Forever 21 med en vit bandeau under från Gina tricot, ett par mörk blå shorts från Hollister och mina vita låga converse. 

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, träffade Emelie ett tag på eftermiddagen. Har även planerat lite till en tjejmiddag jag ska ha på fredag! Men nu ska jag ta och titta på något avsnitt av "make it or break it", nya favorit serien! Kram ♥

Sommaren genom Iphonen


Började sommarlovet med konfa läger i drygt en vecka, hade verkligen sjukt kul! En bra start på sommaren!


Firade midsommar på landet hos mamma - Sen några dagar senare åkte jag med familjen ner till kroatien!


Hade en sjukt härlig vecka i Kroatien, var super varmt så låg och sola & bada hela dagarna, åt goda middagar på resturanger osv.


Sen hann jag bara vara hemma några dagar innan vi åkte till landet hos mamma, då Emelie följde med. Vädret var inte på topp men vi gjorde det bästa av saken och bada jacuzzi i regnet istället ;)


Efter en vecka på landet hann jag inte komma hem innan jag åkte ner till västkusten på landet med pappa. Där fyrade jag även min födelsedag med kusinerna.


Sen var jag hemma någon dag innan vi åkte till landet hos pappa i strängnäs... mycket landställen har det blivit i sommar ;) Då kom Matilda ner med tåget i några dagar som jag inte hade fått träffa på flera veckor eftersom hon hade varit i Usa! Blev en hel del åka ring bakom båten kan jag säga ;) - Sen efter en vecka åkte jag "äntligen" hem, träffade kompisar solade och badade!


När jag äntligen var hemma så träffade jag Matilda & Kajsa, vi hade en jätte mysig kväll med middag vid badstranden. - Sen åkte vi hem till mig och så sov dom över, haha skrattade så jäkla mycket den kvällen!


Jag och Kajsa åkte och badade, försökte få en massa coola stretch bilder på stranden,haha. - Hade lite panik över att cheer summer camp började närma sig och stretchade som en galning (Våran tränare hade sagt till att vi skulle stretcha under sommaren). Stretchade säkert 12 timmar den veckan, varje ledig liten minut jag kunde hitta ;)


Tog lite ego bilder och var i Täby med Emelie. - Åkte till Borås på cheer summer camp och hade en sjukt rolig helg, kan berätta mer om det senare!

Det här var väl ungefär min sommar genom mobilen. Eller nja.. sjukt mycket som inte är med men i det stora hela har jag inte varit hemma så mycket men när jag har varit hemma så har jag träffat kompisar. Jag har haft en super sommar, hoppas ni också har haft det!

Klar!

Nu är hela designen klar och sitter på sin plats ;) Blev faktist väldigt nöjd, den är väldigt enkel och ren men ville inte ha så avancerad design. Och nu eftersom designen är klar betyder det att jag kommer börja blogga på riktigt, har en massa bilder från sommaren osv. Men för att det inte ska bli en massa långtråkiga inlägg så delar jag upp bilderna lite. 


Men nu måste jag städa rummet och packa upp väskan från cheer camp, så jag uppdaterar lite senare ;)

Snart klar

Hej på er! Nu är designen så gott som klar, bara lite små fix kvar, sen ska jag publicera den här på bloggen. Har verkligen hur mycket som helst att blogga om. Kom hem från Cheer summer camp igår natt och har verkligen haft sjukt kul! Berättar om allt senare nu ska jag fixa det sista på designen, kram ♥


Scorpio med mitt dåliga ben


Hahah ignorera mitt sjukt stökiga rum. Men min tränare har sagt att alla toppar ska kunna dra scale/scorpio/stretch med båda benen, så ja det här är min scorpio med mitt dåliga ben (Som jag igentligen ska dra med)

Tillbaka!

Hej på er som är kvar! ;) Nu är det mindre än 3 veckor kvar på sommarlovet och jag ska inte resa bort något mer. Eller jo, faktist, jag ska till Borås nästa vecka på cheer summer camp! Men det är bara Torsdag-Söndag. Sen är jag hemma! Så tänkte börja blogga nu, har faktist saknat att blogga. Och nu har jag en massa bilder att visa från hela sommaren. Men först av allt så måste jag fixa designen, vet hur jag vill ha den, men måste bara göra det först ;) Men jag börjar blogga på riktigt när den är klar vilket inte borde dröja så jätte länge :) Kram ♥


RSS 2.0