Trött


Haha, två bilder på mia söta vänner från matsalen igår, tror jag?

Nu ska jag sova är sjukt trött, imorgon har jag sovmorgon till tjugo över nio också, skönt. God natt.

Wella pro series


Jag vill tipsa om det här shampot & balsamet, tycker det är super bra! Det torkar inte ut och ger lagom med glans och balsamet gör håret jätte mjukt. Jag använder alltid det här hos pappa, hemma hos mamma använder jag bara balsamet eftersom jag använder silver shampo (som också är super bra, men mer om det någon annan gång!) Tycker ni ska prova det här nästa gång ni funderar på vad ni ska köpa för shampo & balsam. Ett plus är också att det luktar jätte gott ;)

Today


Linne-JC // Tröja-Gina tricot // Jeans-JC // Örhängen-Vet inte

Bildbrist

Hej! Förlåt att jag inte bloggat så mycket idag men har varit trött + varit upptagen med annat. Jag har gjort läxor, så nu är jag klar med matten i alla fall, sen har jag stretchat, duschat och nu håller jag på att kolla Robinson på tv4play eftersom jag inte har så mycket annat för mig. Sitter nyduschad i min rosa ziperall, mys. Ska snart gå ner och göra varm choklad! Bloggar snart med outfit och lite annat.


Haha, inte snygg...men har ingen bra bild.

PLL



Hej! Efter skolan följde jag med Johanna till dagiset där hon ska prao:a, hon skulle typ lämna en lapp, sen åkte jag hem. Nu sitter jag här i mitt rum och har nyss tagit på mig mysbyxor, ska snart ta något att äta och kolla nyaste avsnittet av Pretty little liars!

Onsdag



Börjar morgonen med en bild från Västkusten eftersom jag har lite bildbrist. Godmorgon förresten. När jag vaknade idag så hade jag ont i huvet och var jätte snuvig, har ju haft ont i halsen tidigare i veckan också. Men jag går till skolan ändå, annars kommer jag missa en massa. Men nu måste jag fixa mig, har lite brottom så jag bloggar när jag kommer hem, kram.

22.14


Linne-JC // Tröja-H&M // Jeans-JC // Armband-Thomas Sabo // Örhängen-okänd // Skor-Vita låga converse

Här får ni dagens outfit, bildern vart väldigt dålig och suddig men den får duga. Nu ska jag sova, godnatt.

Plugg



Nu har jag nästan gjort klart min matte läxa + Hemkunskaps läxan, ska snart börja med engelskan också. Jag åkte med pappa en sväng till centrum för att köpa mappar till skolan, köpte också ett anteckningsblock typ. Ville ha rosa, men det var slut så fick bli ett vitt. Nog om det...nu ska jag stretcha, sen hoppa in i duschen, och efter det blir det som sagt mer plugg!

Stickat



Här är koftan jag skrev om förut. Vet fortfarande inte om jag ska behålla den eller inte. Den är väldigt mysig och skön till en kall vinterdag men känner mig lite osäker på den, vet inte varför. Vad tycker ni? Alla som svarar får en länk!

Hemma

Hej! Kom precis hem från skolan men har typ tre läxor så måste plugga lite nu, vi hörs senare.

Dream



Godmorgon! Sitter och äter frukost nu, ska snart sminka mig sen gå till skolan. Har lite bråttom för jag börjar 8 så kan inte blogga så mycket. Bloggar när jag kommer hem istället, kram.

God natt

Gick jätte bra på träningen, men nu ska jag sova. God natt.

Bilder från Elins tjejmiddag




Här är tre bilder från Elins tjejmiddag, dom flesta var väldigt suddiga, så ni får nöja er med dom här. Det var i alla fall en rolig kväll med tjejerna.

Outfit


Linne-JC // Linne med tryck-BikBok // Jeans-JC

Tog bilden imorse så hade inte hunnit bädda sängen eller någonting...

15.57


Kom just hem från skolan. Det gick väl helt okej, men nu i början är det mest tråkiga genomgångar osv. Ikväll är det träning, gymnastik som varje måndag. Har inte så mycket mer att berätta just nu, kanske ska ta och fixa med bilderna från Elins fest nu ?

Måndag morgon

Godmorgon! Idag börjar jag halv tio, skönt att ta det lugnt på morgonen. Idag slutar jag kvart i fyra och sen är det träning kvart i sju men jag ska försöka blogga lite där i mellan ;) Har lite bilder från Elins tjejmiddag, outfit osv. Men bloggar mer i eftermiddag.




Haha, Johanna låna min mobil och tog typ 100 bilder, här är en av dom...

Förkyld

Älskar att bara vara hemma på söndags kvällar, fixa naglarna, göra sig fräsch och fixa inför skolveckan. Exakt vad jag gjort den här kvällen. Men har jätte ont i huvet och är jätte förkyld så det är ju mindra kul...vill verkligen inte bli sjuk nu, en massa saker som händer i skolan & på cheerleadingen som jag inte vill missa. Hade jätte ont i halsen fredag-lördag men nu har det gått över så får väl hoppas på att den här huvudvärken också gör det snart! Jag hoppas ni förstår varför jag inte bloggat så mycket i helgen, tjejmiddag, träning, kanalens dag, täby sammtidigt som jag inte mått så bra. Men lovar att uppdateringen blir bättre. Vet redan vad jag ska blogga om imorgon. Men är super trött så nu ska jag sova. God natt.


Kanalens dag.

Hej! Har inte bloggat idag eftersom jag har gjort en massa annat. Först så var jag på kanalens dag, Vi var typ en bygg grupp från Captains så vi byggde och visade upp osv. Sen åkte jag hem vid halv ett när min ''tid''var slut. Då åt jag lunch och sen åkte jag till Täby med pappa, skulle ha köpt mappar till skolan men var slut överallt, fick med mig en kofta hem från H&M i alla fall, men är osäker på om jag ska behålla den, hehe. Nu ska jag städa i ordning i mitt rum och sen fixa lite ''hemma spa'', typ inpackning, annsiktsmask, fixa naglar osv. Så vi hörs senare.




En bild från Kajsas blogg, tror jag redan hade gått när den togs eftersom det var fint väder...när jag var där var det molnigt & blåsigt.

Snabbt inlägg

Hej på er. Blir bara ett snabbt inlägg, måste duscha och fixa mig till Elins tjejmiddag sen. Ska även packa upp några väskor som jag hade med från mamma...jag bloggar mer senare om jag hinner annars blir det ikväll eller imorgon eftermiddag, ska på cheerleading uppvisning på förmiddagen. Jaja, puss & kram.

Weheartit

Godmorgon! Fölåt att jag inte uppdaterade mer igår, men när jag kom hem till pappa åt vi middag och kollade på film, sen somnade jag i soffan typ klockan halv elva! Skit tidigt men jag var sjukt trött efter den här veckan, även fast vi bara har följt shemat en dag. Nu ska jag i alla fall sätta på mig tränings kläder, börjar klockan elva. Så vi hörs när jag kommer hem.



Hittade den här bilden från DM 2011 på weheartit.

Prao

Hej! Slutade halv fyra och sen dess har jag hunnit med rätt mycket. Jag har packat mina saker till pappa och sökt prao. Johanna följde med mig till ett dagis, så jag ska ha prao en vecka på 5 års avdelningen och en vecka hos 3-4 åringar tror jag. Skönt att ha det klart ;) Men snart kommer min pappa och då ska vi typ åka till centrum och jag ska köpa present till Elin. Hon har tjejmiddag imorgon. Rätt mycket saker som händer i helgen, men mer om det senare ;) Nu ska jag äta mellis, hörs senare.


Linne, H&M // Jeans, JC // Kofta, Hollister

Glömde såklart att visa outfit igår...ligger en dag efter ;)

Uppdate från skolan

Hej! Sitter i skolan nu, har No snart. Fick lite bråttom i morse när jag skulle gå så kunde inte blogga. Men bloggar när jag kommer hem, kram.

Sleep beauty



Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, är jätte trött! Måste upp lite tidigare imorgon för att packa väskan + gympa påsen också. Jobbigt med idrott, tråkigaste skol-ämnet efter musik, haha. Man har typ nästan alltid bollar av olika slag på idrotten och jag hatar alla bollar!

Ni har väl inte missat...?



Jag har helt glömt bort att jag fixat en ny design, eller i alla fall att säga det till er. Men det kanske ni redan märkt? Igentligen är det bara headern som är ny, den förra såg man ju inte så det fick bli en helt ny, gillar det väldigt mycket!

Ni har väl sätt också i ''aktuellt'' rutan där jag skriver små uppdateringar, om jag ex, ska på träning och inte hinner blogga. Då kanske jag uppdaterar i den. Så om jag inte skrivit ett inlägg på länge, kolla där ;)

Om ni inte ser den nya headern tryck F5!

Skolsaker

Hej! Nu är jag hemma från träningen. Det gick bra, klarade nästan 360 till dubbelbase (första gången i hela mitt liv jag gjorde det!) :D Och sen gjorde jag extansion stretch lite tossar och sånt. Vi tränade lite till kanalens dag på söndag också, vi ska typ visa upp då. Innan träningen var jag i alla fall och köpte lite skolsaker. Skulle köpt en rosa almenacka men den färgen passade inte till det andra rosa, HAHA. Så det fick bli en svart, men det blir bra det också ;) Men nu ska jag duscha.


Förlåt för suddig & dålig bild!

På bussen

Hej, hann inte blogga innan jag åkte, sitter på bussen nu så jag bloggar när jag kommer hem från träningen :)

I ♥ Hollister


Förlåt för superslarvig text och allt på bilden...

Glömde lägga upp dagen outfit igår så ni får se den nu istället. Det här hade jag alltså på mig igår. Dagens outfit kommer lite senare.

Sämst schema



Hej på er! Har varit hemma sen ett tror jag, har bara kollat PLL ätit mellis och tagit det lugnt. Idag fick vi vårat schema, sämsta jag har haft. Slutar halv fyra på fredag med idrott så man kommer väl inte hem för en typ fyra heller... men onsdag, torsdag ser rätt bra ut. Imorgon börjar vi enligt shemat, alltså sltar jag helv fyra -.-

Åker lite tidigare till träningen idag eftersom jag måste köpa en almanacka i centrum innan, hoppas det finns några kvar ;) Bloggar senare!

2011-08-25

Godmorgon! Hinner nog med en liten snabb uppdatering ;) Försov mig lite idag, skulle gått upp kvart över sex men sov till tio i sju, och skulle duscha så fick lite brottom, men nu har jag duschat och ätit frukost så nu ska jag bara fixa mig och jag börjar halv nio så det ska jag nog hinna med. Idag får vi vårat nya schema, spännande! Men nu måste jag bädda sängen och sen sminka mig, puss.



Haha, hittade den här bilden i min mobil. Johanna, i typ skolan tror jag.

Hej då onsdag


Från igår.

Är rätt trött och ska nog snart gå och lägga mig. Ska bara ta fram kläder till imorgon, packa väskan och så. Ska även stretcha, har kört lite styrka nu på kvällen, duktig tjej? Imorgon får vi vårat schema i skolan, men börjar med det på fredag. Sen imorgon kväll har jag träning. Första träningen den här hösten med hela Captains. Förstår inte vad jag skulle göra utan cheerleading, älskar det! ♥ God natt.

Äntligen är den min




Idag köpte jag äntligen den här tröjan på Hollister! Har provat den flera gånger men aldrig köpt den, den sitter perfekt och är sjukt snyggt på! Älskar den ♥



Köpte även det här enkla linnet från H&M och en massa örhängen, tappar alltid bort mina ;)

Loka



Jag är typ beroende av Loka, vi har alltid sånna här små flaskor hemma och jag har alltid en brevid mig, haha. Tycker det är jätte gott och mycket godare än vanligt vatten. Det här är nog ett av mina beroende, har nog några fler också... har ni blogg läsare något beroende?

Hollister & EH

Min dag: Slutade strax före två i skolan. Då åkte jag och Emelie till Täby, köpte lite saker som ni snart ska få se. Träffade Johanna där också. Sen fikade vi på EH, mys. Och sen åkte vi hem. Lite kort om dagen bara, nu får ni lite bilder ;)


Kolla inte på mitt annsikte, haha. Inne på Hollister i  provrummet, fick största provrummet ;) Måste säga att jag älskar hela butiken, alla kläderna är jätte fina, hög musik, och lågt ljud, känns inte som att man är i ett centrum när man är där inne!


Fika på EH- Chai latte & morotsmuffin!

På väg hem

Hej! Är på väg hem nu, fick med mig lite saker som jag ska visa er när jag är hemma. Ska även berätta om min dag, mycket bloggning ikväll ;)

Te



Godmorgon.
Sovit gott? Är nästan klar för skolan nu, sitter och dricker te. Har duschat, sminkat mig och allt det där ;) Jag börjar halv nio så det kanske kommer upp något fler inlägg innan jag går. Men nu ska jag fortsätta dricka te och fixa lite detaljer på bloggdesignen, kram.

22-52-54


Nu ska jag sova. Ska igentligen inte vara uppe så här sent när jag har skola, blir så trött då. Men har fixat en massa saker nu på kvällen. Har bland annat stretchat, duktig tjej ;) Imorgon efter skolan så åker jag till Täby med Emelie, så jag bloggar när jag kommer hem sen igen. God natt.

Cheer camp i Borås

Tänkte berätta lite om cheercamp nu då.

Fredag:
Gick upp tidigt, fixade mig, hämtade Emelie och åkte med mamma in till stan. Jag och Emelie hade lite tid över så vi gick runt lite på hötorget. Sen gick vi till centralen, där mötte vi alla eastcoastare och så åkte vi med bussen till Borås! När vi kom fram fick vi vänta i typ en timme sen fick vi gå in i en hall och då visade först alla instruktörer från USA upp ett mini program. Efter det gjorde vi lite tävlingar, jag var topp på en tävling om vem som kunde stå längst i libb, gick faktist rätt bra! Sen fick vi frukt och massa annat smått och gått (autografer, halsband, godis, några roliga plast gubbar, haha) Sen åkte vi till skolan där vi skulle sova och gick och la oss vid typ 11(?)


Video från då instruktörerna visade upp.

Lördag: Gick upp vid halv sju, åt frukost och åkte till hallen, tränade från halv nio på morgonen till nio på kvällen med endast några drick pauser och en timmes lunch och middag. Gissa om man var trött sen! Vi tränade på allt möjligt, bland annat en skit cool dans!


Linzy, Matilda, Jennifer, Cecilia, Pia och Emelie i bakgrunden.

Söndag: Gick upp vid 6, eftersom vi behövde packa ihop, åt frukost och åkte till hallen. Alla hade värsta träningsvärken men vi körde hårt ändå ;)  Men den här dagen var det bara runt 8 timmars träning. Körde stenhårt hela dagen och på slutet fick man visa upp för hela lägret. Plus att några fick medaljer. Söta Ella som går i Commanders, var minst på hela lägret och fick en medalj för att hon varit glad och lärt sig massor på lägret, tror jag det var. Sen vid 5, åkte vi hem med bussen, jag och Cecilia köpte en massa godis på vägen också, haha. Sen i slutet av bussresan så somnade söta Ella i mitt knä...kom hem vid 12 och somna direkt!





Nybörjar&fortsättnings dansen- ser lite rörig ut så här när det är så många och långt ifrån, men den är skit rolig att göra & cool :)


Juste glömde även säga att vi träffade en super söt tjej som heter Pia på bussen på vägen dit, hon åkte dit helt själv och hade bott i USA i ett år. Nu hade hon flyttat tillbaka till Sverige och hon bor i samma ort som oss, tycket det var lite roligt, hehe :) Så hon bode med oss och var med oss hela lägret.

Bild källor: Matilda, mobilbild + videos från youtube.

Ser ni min header?



Jag har lite problem med min design, eller inte problem. Men idag sa Johanna till mig att jag inte hade någon header. Men det har jag ju. Så nu undrar jag om ni ser min header? Jag vet att den inte syns om man kollar från mobilen eftersom det är en transparent header och då funkar det inte. Men på datorn, ser ni min header då? Så snälla kommentera JA/NEJ och skulle även vara bra att få veta vilken webbläsare ni använder (firefox, google chrome, explorer osv.) Hur roligt är det att läsa en blogg utan header liksom? ;)

Outfit x2



Hej! Idag var första dagen i skolan, igår var det ju bara upprop. Men vi hade inte vanliga lektioner utan gick igenom lite saker och så. Här ovanför ser ni i alla fall min outfit igår och idag. Vill ni att jag visar outfit varje dag? Just nu gör jag inte så mycket. Ska snart ta och städa mitt rum lite. Ska försöka blogga mer ikväll också. Och berätta om Cheer summer camp. Blog u later!

Dubbel hjulning

Hej! Förlåt att bloggningen inte varit så bra idag, men imorgon blir den bättre :) Kom nyss hem från träningen. Gick sämst för mig med flickisar eftersom jag kört på airtrack...aja, strunt samma. Jag och Matilda klarade nästan några skit roliga dubbel-hjulningar, men sen ramla jag på golvet, HAHA. Vi ska nog sova över i helgen också, älskar dig bästis! Men nu ska jag stretcha lite och sen duscha. Imorgon börjar jag 8, men det ska nog gå bra har ju gått upp 6-7 dom närmaste 4 dagarna -.- Bloggar senare, Puss.


Jag är flyer längst till vänster. (Haha, har typ börjat säga flyer istället för topp nu efter lägret, låter mycket snyggare också :P )

Första dagen i skolan

Hej! Idag började skolan, eller det var bara upprop, tog typ en halvtimme. Kom hem inatt vid 12 tiden och gick upp 7, så är jätte trött, man sover ju inte direkt så bra i en skolsal heller. Har i alla fall haft det grymt roligt! Bästa lägret! Har så mycket att berätta men måste få tag på lite bilder och sånt först. Men nu ska jag kolla på PLL, puss.


Wifi

Hej på er! Sitter på bussen nu till Borås. Finns wifi på bussen! Juste, skulle vara kul om ni kunde kommentera lite mer ;) puss.

19 Augusti



Godmorgon! Är nästan klar, ska bara packa ner maten+äta frukost. Men här får ni i alla fall min outfit idag. Älskar shortsen-från hollister! Plus en super söt tröja från H&M, med andra ord älskar jag hela outfiten. Och så tar jag vita låga converse till det där, perfekt. Har inga smycken på mig eftersom vi typ inte får ta med det? Aja, strunt i det nu ska jag äta frukost. Puss.

Westcoast

Alltså måste bara säga att statistiken är grym för att bara ha haft bloggen i en dag! Synd att jag inte kommer kunna blogga nu i helgen bara. Nu har jag nästan packat klart, alltså shit va mycket saker jag har med mig! För bara två nätter...men måste ju ha luftmadrass, sängkläder och sånt, intressant? Haha, nja. Nu ska jag i alla fall duscha och sen sova, imorgon blir det upp tidigt för att först hämta upp Emelie, Jennifer och Matilda och sedan vidare in till stan, vi får typ gå runt ett tag på hötorget eller nått innan vi åker till centralen! Okej långt inlägg...bloggen kommer bli roligare efter helgen, promise!


Bildbrist så fick bli en från västkusten...

Packa



Hej. Har nyss ätit middag och innan det gick jag & Emelie med hennes lillasyster till affären och köpte lite saker till imorgon på bussresan. Men har inte packat någonting så nu ska jag skriva en packlista och sen börja packa. Sen kanske jag ska visa lite kläder och sånt jag köpte när jag var med Emelie i täby igår...? Men nu ska jag sätta igång, blog u later.

Cheer camp



Hej! Tänkte informera er om att jag kommer vara i Borås fredag-söndag på cheer camp. Det kommer vara cheerleaders från hela sverige och instruktörer från USA (En instruktör har varit med i typ två bring it on filmer också ;) ) Det kommer i alla fall bli grymt roligt! Som ni säkert förstår kommer det inte bli någon bloggning under helgen, men efter helgen så kommer ni säkert få se en hel del bilder.

Ny blogg

Hej & Välkommen till min nya blogg. Jag heter Fanny och är 14 år. Jag har haft några bloggar innan den här, den jag hade sist hette Www.fangster.blogg.se, jag har bloggat på den i ett år och det kändes som att det var dags för någonting nytt & fräsht. Lite om mig då, jag heter som sagt Fanny och på bloggen kommer ni få läsa om mitt liv, vänner, cheerleading, foton, photoshop och mycket mer!

Jag börjar alltså 8:an till hösten och kommer få mina första betyg, samtidigt som jag går på cheerleading, men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera mycket med roliga inlägg här på bloggen.



Puss & Kram.


RSS 2.0