Framme

Kom fram hit till kroatien vid 10 tiden idag. Super varmt, mysigt och härligt! Vi bor på världens mysigaste hotell också precis vid vattnet! Sitter just nu på en resturang så ska vara lite social. Puss & Kram!


Kroatien!

Imorgon vid halv 8 går vårat flyg till krotien, ska bli super skönt! Vi ska bo på en ö där som heter Hvar. Har även wifi på hotellet så kanske blir lite bloggning, men vet att många säger att appen inte funkar längre? Men följ mig på instagram (fannyfelicia), där kommer det komma ut bilder under hela veckan! Men ska upp tidigt imorgon, så ska lägga mig nu. Puss! ♥

En bild från midsommar


Konfa del 1







Bjuder på några väldigt oseriösa bilder från konfan. Kommer lite fler bilder senare!

Slapp dag


Bild från sista kvällen på konfan, vill tillbaka!
Hej på er! Ligger just nu i sängen med datorn och kollar runt på lite bloggar osv. Ska nog bara vara hemma idag och ta det lugnt, orkar inte göra nått. Har varit saker varje dag nu sen jag fick sommarlov. Men eftersom jag bara ska vara hemma, så lovar jag bra bloggning ;) Men nu först ska jag nog gå ner och fixa lite lunch.

En liten paus


Som ni kanske märkt har jag inte bloggat på nästan 2 veckor. Det är nämligen så att jag har varit på konfa läger i drygt en vecka och sen har det varit midsommar på landet. Vilket har gjort att jag inte kunnat blogga. Men nu är jag tillbaka, en kort stund iallafall, för på torsdag åker jag till kroatien, men som tur är har jag wifi på hotellet ;) Nu tänkte jag ladda över en massa bilder från konfan & midsommar, tänkte berätta om konfan lite senare också. Har verkligen haft sjukt kul! Puss & Kram!

Tack!

SVAR: Tack så mycket! :D Blir alltid glad när ni kommenterar snälla saker :) Och jo, jag har faktiskt spelat in en stretching video, gjorde det i fredags och Matilda filmade, nu har hon redigerat den också men hon har lite svårt att få upp den på youtube, går väldigt trögt osv. Men förhoppningsvis så kommer den upp idag eller imorgon! Hade dock inte så mycket tips på hur ofta man ska stretcha osv i den, men det kan jag skriva under istället ;)


Äntligen!



För drygt ett halvår sedan så började jag verkligen satsa på stretchingen, ett tag stretchade jag nästan varje dag till och med. Och ja, ni ser ju på bilden, jag har äntligen lyckats! Igår när jag stretchade så fixade jag äntligen min spike/needle! Även fast det här låter väldigt ego, så är jag stolt över mig själv. Man klarar allt bara man har viljan!


Cheerleading avslutning


Bild från idag, lekbyggde lite på stranden, jag & Sofie är baser åt Kajsa, haha! Och bilden är från Kajsas blogg!

Hej allihopa! Kom hem från cheerleading avslutningen för ett tag sen, tråkigt att det är uppehåll under hela sommaren. Men självklart är det fysträningar ändå... haha. Fast det är ändå rätt bra så man håller igång och får träffa alla! Imorgon ska jag på student middag, min mammas killes dotter tar studenten. Sen blir det hem och packa för på onsdag har jag först skolavslutning och sen åker jag på konfa i drygt en vecka!

Hos Maja

Hej! Igår hade jag träning, det gick bra! Sista träningen för terminen, har avslutning på måndag. Sen fixade jag mig och gick till Maja för hon hade tjejmiddag igår, vi hade jätte kul. Massa god mat, haha! Sen sov jag och Johanna över här, men berätter mer sen för är fortfarande hos Maja, ska väl hem om ett tag, måste städa. Men vi hörs, puss!
Haha omg as gammal bild!

Nu: Träning!


Hej! Ledsen för dålig uppdatering, men har inte riktigt haft tid. I Torsdag så hade jag ju träning, gick riktigt bra! Sen gick jag på konfa träffen, de va också kul! Hehe. Sen i fredags så var vi och bada på fiskartorpet hela dagen med skolan, skulle lika gärna kunnat vara lediga? Sen sov Matilda över hos mig till idag, vi har haf tdet jätte roligt! Men försov oss imorse för hon skulle på träning vid 10, haha... men nu måste jag gå, puss! ♥



Godmorgon

Godmorgon! Blir ett litet snabbt inlägg nu, måste snart springa iväg till bussen. Ska som sagt med klassen till hagaparken, ingen aning om vad vi ska göra där. Kommer hem vid 3 tror jag, och sen vid 6 har jag träning. Men ska bara vara på träningen i 1 timme, sen går jag och Matilda till konfa träffen. Vi har typ lära känna träff så det ska väl bli kul, haha. Men bloggningen blir inte så bra idag med andra ord, men nått inlägg hinner jag nog med ;) Kram!

Min dag


Planerna blev lite ändrade idag kan man säga ;) Efter förra inlägget så fixade jag mig och åkte iväg och kollade på Pirates uppvisning, dom var jätte duktiga! Sen åkte jag med mamma till täby, behövde köpa en klänning till min mammas killes dotters studentmottagning. Så hittade en fin, fick bli en till långklänning. Bara skor som fattas men vet redan vilka jag ska, kommer bli perfekt och skorna ska jag nog ha på skolavslutningen också, så fina! Efter täby så åkte jag hem och sen ner till centrum och mötte Johanna & Maja, vi köpte matsäck till skolan imorgon, vi ska nämligen till Haga parken, inte roligaste dagen men det är väl bara att stå ut ;)

Nu blev det här lite långt inlägg, men vi hörs imorgon. Puss & God natt! ♥

Min sommar



-Konfa läger en vecka precis i början av sommarlovet
-Kroatien i början av Juli!
-Landet x3 (Strängnäs & västkusten med pappa och arboga med mamma)
-Cheer summer camp 10-12 augusti!
-Fyller 15 den 19 Juli!
-Sola, bada, träffa kompisar, ha kul osv. 

Kommer bli en super bra sommar!

Vitt






Har shoppat en del under tiden jag haft "bloggpaus" orkar inte visa allt, men ni kommer väl se i outfits osv. Men förra veckan så köpte jag det här enkla linnet från H&M för endast 49:-! Och en jätte söt byxdress, också från H&M. Jag köpte även långklänningen från gina som jag hade på tjejmiddagen.

Nationaldagen


Godmorgon! Vaknade för nån timme sen och har nyss ätit frukost. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen tror jag att jag ska till fotbollsplanen för Pirates har uppvisning där för det är typ ÅBK dagen idag. Matilda tyckte jag skulle komma så kanske åker dit en stund iallafall. Sen ska jag till centrum och möta upp Johanna & Maja, så ska vi köpa matsäck till skolan imorgon. Men uppdaterar under dagen om jag hinner, annars ikväll. Puss & Kram!

Enkelt


Linne-H&M / jeans-JC + vita låga converse och grå Juicy couture kofta.

Victoria Secrets



Tänkte visa alla mina VS body splashes, tror jag fick med alla om någon inte är hos mamma. Har även 2 body butter och en body lotion som ni också ser på bilden. Men dom dofterna jag har är Mango temptation, Wild scarlet, sheer love, lost in fantasy, pure seduction och secret cravings. Den jag gillar mest är Mango temptation!

UPDATE: Jag har köpt alla produkterna på olika ställen 2 på londons flygplats, 5 i Dubai tror jag och 2 fick jag av pappa när han nyligen var i USA.

Choklad doppade jordgubbar



Hej! Min dag har varit bra, som vanligt haha. Fick reda på en sak, blev jätte chockad :( Men det är inget jag tänker skriva ut här. Men nu har jag just fixat lite choklad doppade jordgubbar & mineralvattnen och ska kolla på en film. Är ju ledig imorgon vilket är super skönt. Får se vad jag hittar på, men har lite planer, berättar senare. Puss ♥

Leker fotograf, haha!




Frågor & Svar

Klara:
vilken fin klänning kan du visa hela? vart är den ifrån o hur mycket kostade den? :DDD

SVAR: Kan visa hela klänningen i ett annat inlägg för har inget kort just nu. Den kommer från gina tricot och kostade 299:-, köpte den förra veckan så den finns garanterat kvar. Skärpet följer dock inte med utan det fick jag låna av Maja.



A:
Hur känner du Caroline Skillt och Fanny Huss?

SVAR: Hur visste du ens att det var dom :S Caroline har jag gått i samma klass med från typ 2-5, men vi har typ inte haft någon kontakt efter det, så det var kul att träffa henne nu. Fanny hade jag aldrig träffat förut men hon var jätte rolig och snäll ;) (Skriv gärna namn nästa gång!)

Klara:
Vad har du för betyg har du några MVG?

SVAR: Vi har det nya systemet (A-F) och det är svårt att få A i 8:an för man måste typ nå upp till 9:ans mål, eller jag tror det var så det var? Men förra terminen hade jag inga F eller E, några D, många C och nått B. Den här terminen vet jag att jag höjt många från D till C och C till B. Fick ett A på ett SO arbete också. Men kan kanske skriva ut betygen om jag är nöjd med dom sen när jag fått dom.

Christella:
Hej omg jag har sett att du gör otroligt fina header !! SNÄLLA SKULLE DU INTE KUNNA GÖRA EN TILL MIG??? snällaa :)

SVAR: Jag brukar inte göra designer så ofta för jag brukar inte ha tid. Men om du säger din blogg så kanske jag kan göra en. Vet att du lämnade mejl adress men orkar inte hålla på att försöka få tag på folk, det är du som vill ha en design!




I´m so happy with you!


Gymnastik


Kom hem från träningen för en ungefär en timme sen och har nyss duschat. Träningen gick bra, men är verkligen jätte stressad över en sak... Vet att det inte är bästa bryggan på bilden här ovanför men gled med fötterna plus att jag är sjukt ovig i ryggen! Nu ska jag nog kolla TV och ta nått och äta. Kram!

4 Juni



Hej! Min skoldag var helt okej, lite segt när alla lektioner känns helt meningslösa eftersom betygen redan är satta. Men fick sluta en lektion tidigare, så gick hem och fixade mellis, älskar jordgubbar så gott! Just nu gör jag inte så mycket, ska fixa mig till träningen snart och äta middag. Men vi hörs, puss ♥

Jordgubbar



Sitter just nu och äter årets första svenska jordgubbar för mig. Älskar jordgubbar, så gott! Men nu ska jag nog borsta tänderna och gå och lägga mig, kanske läsa lite ur min nya bok, köpte första boken i Gossip Girl, har ju tittat på serien och tycker den är grym! Men vi hörs imorgon. Puss & Kram ♥

Om igår




Jag tog inte så super många bilder igår, men det var några andra som tog en massa så lägger kanske upp några senare.

Igår var vi och firade June som fyllt år, så hon hade typ tjejmiddag på The public. Först fixade jag mig med Maja hos henne och sen fick vi skjuss ner till centrum, vi satt på resturangen till runt halv 11. Åt jätte god mat, tårta och hade skit roligt med alla tjejerna, tror vi var runt 12 stycken! Vet inte hur många fula kort det finns på mig på allas telefoner nu! Hahah!! Men vi hade skit skoj iallafall! Sen när vi gick därifrån så var det spöregn och jag, Maja, Fanny och Carro skulle ta bussen hem, men den skulle gå om typ 40 min. Så vi stog där i spöregnet men sen var Junes mamma så snäll och hämtade oss och skjussade hem oss till June, så var vi där ett tag, snackade, tog en massa fler bilder, skrattade osv. Sen vid typ strax efter 12 så gick jag och Maja hem så sov jag hos henne. Hade iallafall en jätte rolig kväll!

Nytt i rummet







Gjorde om lite i mitt rum hos pappa förra helgen. Tog bort mitt stora skrivbord och köpte en byrå, nattygsbord, databord, lampa och lite små saker på ikea. Blev väldigt nöjd! Bara några små saker som fattas, men det fixar jag senare!

Back




Hej allihopa som fortfarande är kvar! Haha! Nej men nu är allt klart i skolan och betygen sätts imorgon, skönt! Men här ovanför bjuder jag på några bilder från veckan. Orkar inte skriva allt jag har gjort, men har haft en bra vecka, haha. Igår hade June tjejmiddag, men berättar om de i nästa vecka för har några bilder också. Idag så kom jag hem från Maja vid 12, har bara tagit det lugnt hela dagen. Åkte en snabbis till centrum och fick en bok, visar sen! Efter det åkte jag hem åt middag osv. Nu har jag nyss städat rummet, ska nog hoppa in i duschen strax. Vi hörs! Puss ♥


RSS 2.0