Valborg


Hej! Sitter just nu vid datorn och tar det lugnt. Idag är det ju valborg! Vi ska typ till några grannar här och äta middag tror jag, hehe. Sen kanske vi åker och kollar majbrasa. Men nu på dagen har jag inga planer, så får se om ja hinner fixa med designen. Men internet är typ dåligt här, så får se om jag orkar. Men ni får ha en bra dag!

Lunch


Söndag morgon


Godmorgon! Vaknade rätt tidigt idag, typ runt 9. Åt frukost för ett tag sen och nu sitter jag bara här vid datorn. Idag ska jag inte göra något speciellt, har lite plugg som jag måste göra men glömde ett papper hemma så vet inte om jag kan göra nått. Sen ska jag även fixa en ny design till bloggen tänkte jag. Har inte så mycket nya bilder, men får ta några gamla. Men nu ska jag fixa mig!

Ego


Vitt



Köpte den här stickade tröjan i Dubai på forever 21 och har redan använd den många gånger! Den passar till det mesta och ett bra plagg att bara dra på sig när man inte hittar nått annat, dessutom är den super mysig! ;)

På landet





Hej alla söta bloggläsare! Tänkte berätta om min dag.. först hade jag träning, gick lite tidigare för jag skulle till landet. Men träningen gick verkligen suuuuper bra! Först körde vi extension stretch & arabesque och sen körde vi snurr creadlar, jag klarade 2 varv fler gånger! Sen åkte vi hit till landet och nu har jag ätit super god middag för ett tag sen. Ska vara här på lander hela helgen, till på tisdag. Matilda skulle igentligen följt med men blev inte så, tråkigt! Men aja, det är helt okej att vara här iallafall, har ju internet, TV och allt, haha!

Cheerleading Worlds



Idag startade worlds i Usa, Florida. Tror det är 4 lag från Sverige som är där och tävlar (varav ett representerar sverige och dom andra tävlar i club vm).  Min dröm är att få åka dit och tävla, om några år kanske? Vem vet ;) Nej men seriöst, ska verkligen satsa för att någon gång få åka till Worlds! Och lycka till, till alla svenska lag!

Uppvisning






Bjuder från 4 bilder från uppvisningen. Ingen bild är tagen av mig (gangska självklart eftersom jag är med på dom), men jag har hittat dom på några olika bloggar. Ni får leta om ni vill hitta mig, hihi. Nej då, men gillar mig och Matilda längst ner i hörnet åt vänster på sista bilden, haha!

Från TV4 igår!



Okej, nu ska jag berätta om gårdagen. Ställde väckarklockan på 3(!), då gick jag upp och fixade mig, sen kom taxin och vi åkte iväg till tv4. När vi kom fram så började vi träna några gångar i studion innan sändningarna började. Sen vid 7.40 så var det vår tur, var verkligen sjuuuuuukt nervös, det var ju liksom direktsändning! Men det gick super bra, allt satt perfekt! Hahah, värsta närbilden på mig också, så fuuuul! Haha! Sen vid 9.55 var det dags igen, då körde vi en ramsa, på svenska, haha. Det gick också bra! Såg också Blondinbella där, hon satt vid det här bordet ni vet, när vi smög in och ställde upp bakom. Men sen när vi var färdiga satt hon och blev intervjuad så vi kunde inte ta någon bild. 

Okej, nu blev det en lång text, men det var verkligen en sjukt rolig upplevelse! Att liksom bara vara i studion där dom spelar in!


Högsta tornet







Sista dagen i Dubai var vi upp i högsta tornet i hela världen. Jag trode det skulle vara jätte läskigt, men det var det faktist inte. Det kändes typ som att man flög eller nått, för allt var så litet. Men det var verkligen sjukt högt när man stog och kolla på det och det var jätte coolt att vara där uppe. Det var till och med säkerhetskonstroller som på flyplatser för att komma upp dit! En sak att pricka av på listan "saker att göra innan jag dör", Hahah!

Kolla tv4 imorgon!!!

Ska visa upp med cheerlaget på nyhetsmorgon imorgon!!!!! Gaaaaahhhh!!!!! Kommer bli AAAAP KUUUUUL!!!! Nu ska jag tagga träning, byebye..!!

Juste, sover hos Matilda ikväll så bli ingen uppdatering, puuuuuuuusss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D

Nu blev min vecka just 10000000x bättre :D :D

Upptagen

Har inte haft tid att blogga något i veckan, förlåt för de! Har varit plugg, träningar osv. Och idag var jag med Johanna & Matilda, vi kollade mest film och så. Just nu gör jag inget speciellt, imorgon har vi cheerleading uppvisning. Ska bli kul, Maja & Johanna ska komma och kolla på också, hehe. Har typ glömt bort hur man bloggar, haha. Men i helgen ska jag verkligen försöka "ta tag" i bloggen! Men bloggar senare!



God natt

Har inte kunnat uppdatera så mycket idag. Har fått en del plugg gjort vilket är super skönt! Men har ändå en hel del kvar som jag får fixa imorgon. Men nu ska jag gå och lägga mig, kanske läsa Elsas mode om jag orkar. God natt!

Blandade bilder från Dubai


Skyskraporna stod verkligen på stranden. Eller Dubai är ju uppbygt i öknen så det kanske inte är så konstigt ;)


Vattnet var helt klartblått! Det här var där imot "public beach", vi var på en annan strand som var ännu finare men då hade jag inte med mig kameran.


Runt 20 vägar och ändå blev det kö ibland. På bilden ser ni även skytrain.


En kväll i Dubai.


Smoothie vid poolen!

Bestämde mig för att bara lägga ut blandade bilder från Dubai istället. Orkar inte skriva om varje dag och har inte tid. Men hade en super bra resa och det var verkligen hur coolt som helst, alla höga skyskrapor, högsta tornet osv. Allt var så mycket större än i Sverige!

Ny start



Just nu känns min blogg rätt död typ. Har liksom ingen blogglust, igentligen har jag en massa ideér, så vet igentligen inte varför. Men har tröttnat på det här typ "hej sötisar, blablabla..." Orkar inte med sånt, känns liksom inte riktigt jag längre. Haha. Jag ska verkligen inte sluta blogga. Men tänkte fixa ny design, bättre inlägg osv. Men tro inte att det komer bli tråkigt för det, kommer bli så mycket bättre! :D

Things i love about summer


Skola



Godmorgon! Nu är lovet över.. men känns rätt okej ändå. Fick ju lite extra långt lov dessutom. Och jag har haft ett super bra lov i Dubai och med mina fina vänner. Nackdelen är väl att den lilla brännan jag fick i Dubai nu är borta, haha! Nej då, men det ska bli kul att träffa alla. Och nu är det bara 56 dagar kvar till sommarlov! Är iallafall helt färdig fixad nu, sitter och dricker vanilj te, ska strax packa väskan bara. Men hoppas ni får en bra dag, puuuuuss!

Sista dagen på lovet


Ni fattar inte hur mycket jag vill tillbaka till sol & värme, orkar inte Sverige...!

Godmorgon! Vaknade för kanske en halvtimme sedan och har nyss ätit frukost, smoothie. Så gott! Idag så ska jag åka en snabbis till Täby med Emelie. Låter som att jag är där hela tiden, men måste köpa några saker. Sen ska jag hem och ta det lugnt resten av dagen, sista dagen på lovet ju. Nu måste jag skynda mig och hoppa in i duschen. Men ni får ha en bra dag, uppdaterar senare, puuuuss!

Puder rosa linne


Det här linnet köpte jag också i Dubai på forever 21. Tycker det är super fint och kommer nog användas mycket. Linnet är i storlek M eftersom det var så utplockat, så det är lite stort. Men det gör inget, kommer passa bra i sommar till ett par shorts ;) Haha, vet att jag tjatar om sommaren hela tiden. Men jag längtar så mycket!

Candylicious






I Dubai mall så ligger en jätte stor godisbutik. Så vi var självklart in där, och det fanns M&M´s i typ sjukt många olika färger och samma sak med Jelly beans, ja ni ser ju på bilderna. Köpte med mig lite godis hem, hehe. Köpte världens godaste godis också, Nerds! Det är typ Willy Wonka godis, står det på förpackningen! Haha. Men dom var as goda men finns typ inte i sverige..

Tv-links



Alltid när jag kollar serier online så kollar jag på den här sidan som heter tv-links.eu. Där finns de flesta serierna och man får själv välja vart man ska kolla på den. Lite svårt att förklara. Men om du vill se t.ex Gossip Girl så söker du på det. Sen får du välja vilket avsnitt du vill se och där finns en massa länkar till sidor där man direkt kan se avsnittet. Super bra verkligen! www.tv-links.eu

Forever 21



Köpte det här linnet på forever 21. Ganska enkelt och egentligen så gillar jag inte linnet super mycket. Men passar nog bra till ett par shorts i sommar! :) Tror bara det kostade runt 100:- dessutom.

Bestämde att ja visar allt ja köpt i olika inlägg istället för allt i ett, blir bättre så!

Snö i april



Godmorgon, vaknade runt 9 idag. Så kollar jag ut och ser värsta snöstormen typ. Inte snöstorm, men har snöat super mycket. Åhhh.... seriöst det är April, kollade på gamla bilder och jag gick typ i shorts förra året. Dagens planer vet jag inte riktigt, får se vad jag hittar på. Bloggar senare, puss ♥

Dubai - Dag 3







På torsdagen så låg vi vid poolen hela dagen, gick ner till stranden en stund också. Sen på kvällen åkte vi till Dubai Mall, största shopping gallerian i Dubai. Och det var sjukt stort! Fanns typ alla märken i världen (förutom Abercrombie & Hollister, haha!) Det blev nästan föööör mycket butiker. Vi var typ inne på Forever 21 i drygt en timme för det var så stort, och ändå hitta jag inte så mycket! Haha! Shoppade även på victoria secret, fanns inte kläder och sånt utan bara dofter osv. Men fick med lite saker hem. Sen åt vi middag utanför på en jätte mysig & god resturang och man hade utsikt över högsta tornet (burj Khalifa). Varje halvtimme var det också "vattenshow", typ fontäner som sprutade åt olika håll, haha! Låter inte så roligt men det var faktist rätt coolt! 

Lång text det blev nu, hehe..

Fredag den 13



Hej! Vaknade vid 11 idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Får se vad jag hittar på idag, är så tråkigt väder! Men ska nog fixa mig snart och städa rummet. Ska även ta kort på shoppingen från dubai. Idag är det ju fredag den 13 också, får hoppas att man inte råkar ut för någon otur då ;) Haha. Puss ♥

Dubai - Dag 1





Bild 1-Solnedgång när vi satt på planet. Bild 2-När vi skulle landa i Dubai, såg verkligen jätte coolt ut men svårt att få med på bild. Bild 3-Utsikt från hotell rummet. Bild 4-Haha första dagen = bleeeeek! (Typ vit? Haha!)

Kom fram till Dubai sent på natten, så då checkade vi in på hotellet och gick och la oss. Sen på onsdagen så åkte vi till ett stort typ äventyrsbad som heter Atlantis. Där har dom bland annat en av dom längsta rutchelkanorna på 25 min! Haha. Så vi var där hela dagen och sen åkte vi skytrain till hotellet (Typ ett tåg som "flyger"). På kvällen åt vi jätte god middag, sushi! Och sen va vi på ett köpcentrum (Emirates Mall), där det finns en skidbacke, innomhus! Blev ingen shopping den dagen eftersom butikerna höll på att stänga. Har inte så många bilder på kameran från första dagen eftersom jag inte hade med den så mycket, tog mest bilder med mobilen första dagen!


Hungergames



Godmorgon! Dagens planer blir att åka med Matilda till täby och kolla bio. Kanske blir någon shopping också, fast är typ pank, haha. Galen i shopping, yeees. Sen sover jag över hos Matilda också. Men nu måste jag fixa mig, har typ panik för jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig?! Puuuss ♥

Saknat bloggen


Någon kväll i Dubai

Hej! Känns som att det var längesen jag verkligen bloggade. Men har varit mycket på senaste tiden. Och nu kom jag ju hem från Dubai i måndags. Det var super varmt & skönt, längtar sjukt mycket tillbaka. Lovar att berätta mer om resan sen, massa bilder, shopping osv. Om idag då, jo jag var i täby med Johanna. Fick med en del saker hem, visar någon annan dag. Nu sitter jag bara i mina juicy mjukisar och lyssnar musik. Ska snart hämta en apelsin (Haha) och kolla Top model finalen, missade det på TV:n. Oj, nu blev det ett långt inlägg.. men har faktist saknat att blogga.

Hemma!

Kom hem vid typ 6 imorse. Längtar redan tillbaka! Så kallt i sverige.. Har träffat Johanna & Maja idag också. Men imorgon blir det massa bloggning med bilder & shopping från Dubai.

Åker imorgon!!!!!

Har varit upptagen hela helgen. Och imorgon åker jag till dubai! Får se om jag bloggar där, annars blir det super bra bloggning efteråt med en massa bilder osv. puuuuuss!


180



Här är en video från en träning förra veckan. Vi körde 180 för första gången. Jag är topp om ni undrar, haha!


RSS 2.0