Gott nytt år!



Sammanfatting av 2011

Tänkte göra en sammanfattning av 2011. Den får bli i två delar så ena delen kommer nu och andra imorgon. (Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom det är nyår, så Gott nytt år!)

Började året med en två veckors semester till Thailand, längtar tillbaka! På bilden är det Emelies söta lillsyster Felicia.


Köpte min systemkamera i slutet av 2010, så tog en massa bilder hela vintern på allt möjligt.


Johanna åkte till Romme med mig och sov över.


Tog en massa ego bilder..


Kusinerna kom på besök från Östersund.


Åkte till London, shoppade osv. Blev helt kär i Hollister (som då inte fanns i Sverige)


RM i Malmö. Bodde med Matilda, hade en sjukt rolig helg!


Sommarlov!


Träffade Matilda & Carro (som inte är med på bilden).


Åkte till landet några gånger. En gång följde även Emelie med.

Nyår

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering. Men det är ju nyår ;) Hahah. Nej men har lite trååkigt. Skulle Igentligen träffa Emelie men hon är typ ute i skogen, lyckat.. Nej men vi har gäster här och har nyss ätit jätte god mat osv. Om ett tag blir det väl efterätt också. Aja, ska inte sitta vid datorn mer nu. PUSS.
Älskar dig bästo

Sista dagen på året

Hej! Har inte bloggat än för åkte iväg och kollade skidjacka + lite annat. Men nu har jag lite brottom, haha. Måste fixa mig inför nyår ju! Uppdaterar senare med outfit och lite annat. PUSS.

G-Night



New year's eve

På söndag ska jag nog se New year's eve på bio. Jag och Emelie snacka om det iallafall. Den verkar super bra, tror det är typ samma skapare som till filmen Valentines day också. Har ni sätt New year's eve på bio än?



Puss & Kram



Hej! Har haft en super bra och mysig dag med bästis. Kollade film, pratade osv. Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. Blogga och fixa designer står väl högst upp på listan. Sen blir det väl lite fredagsmys, kanske ladda ner en film? PUSS.

10:56

Jag & min kusin på Julafton

Godmorgon! Bloggade inget mer igår, Emelie kom hem till mig så kollade vi film. Men nu har jag precis ätit frukost, ska snart fixa te också. Sen ska jag duscha och fixa mig. Vid 12 tiden kommer Matilda hit så har lite brottom. Vet inte vad vi hittar på men har alltid roligt med den sötnosen! PUSS.

LOVE ♥

Älskar den här tröjan, så sjukt snygg! Den kommer från homerun och kostar 900:- tror jag. Ser inte super snygg ut på den här bilden, men den är såå snygg!

Idag

Blir ingen bio idag, det var typ fullt. Så det här blir mina planer idag. Så nu ska jag sätta på spotify och börja fixa med rummet, PUSS.

Grattis Johanna ♥



Idag fyller min söta vän Johanna äntligen 14 år, haha. Grattis bästis hoppas du får en jätte bra födelsedag! ♥

29 December



Godmorgon! Vaknade för typ en timme sen och har nyss ätit frukost. Ska snart duscha och fixa mig. Senare idag blir det kanske bio, annars ska jag bara vara hemma, städa lite och ta det lugnt. Puss o kram.

In her shoes



Sitter och kollar på någon film jag laddade ner. Inte den bästa jag sätt men den duger, haha. Den heter typ in her shoes, om ni är intresserade ;) Men nu ska jag ta bort sminket & borsta tänderna. Imorgon kanske jag ska på bio, får se hur det blir. Puss & god natt ♥

New in



Vart lite små bilder. Men det här köpte jag idag. Ett par Yoga byxor från Hollister, super sköna plus att dom var på Rea. Sen ett par tofflor typ, ser as fula ut, hahaa.. men dom är sköna och dom kosta bara 75:- ;)

Mina julklappar


Locktång, Hollister blus, hörlurar till Iphone, väggbokstäver, rosa underställ, presentkort på hollister (1000kr), Spotify premium, Thomas sabo berlock och en resa till Dubai! (mer om det senare..)

Fick lite mer saker också om inte är med på bilden. Hollister t-shirt av Emelie som jag var tvungen att lämna tillbaka, pengar och skidor + stavar!

28 December



Hann inte blogga förut. Jag & Emelie åkte till täby för att shoppa lite på mellandags rean och jag skulle byta en julklapp. Fick med mig två saker hem, både på rea. Kan visa er senare. Kom hem till pappa för ett tag sen så ska packa upp lite saker nu, PUSS.

Christmas eve


Nystart


Arkiv, förlååååt...

Snart är det ett nytt år. Tänkte därför att det är perfekt med en liten "nystart" på bloggen. Ska verkligen inte göra en ny blogg, kommer ha kvar den här. Men ny design, roligare inlägg, bättre uppdatering osv. Det här kommer bli riktigt bra ;) Ska börja med design redan idag om jag hinner! :) PUSS.

jahaa..



Godmorgon! Sitter här nästan färdig fixad, skulle åkt till Täby med Emelie. Men hon mådde inte så bra så får se om vi åker senare idag. Måste byta en tröja jag fick i julklapp och så vill jag shoppa lite på mellandags rean! Men nu måste jag fixa lite saker, puss.

Ingen snö här hemma...

Hej sötisar! Är hemma från Östersund nu. Har haft det jätte bra men nu ska jag packa upp och fixa lite andra saker. Får se om det blir någon bloggning idag annars blir det imorn, ska verkligen ta tag i bloggen! Puss.

Dubai!!!!

Jiiiiippi, ska till Dubai i vår! :-D


God jul


23

Hej, bloggar just nu från en iPad. Tänkte bara säga att vi är framme i östersund, puss.

I bilen

Förlååt.. Dålig bloggning. Men har inte haft tid. Just nu sitter jag i bilen på väg upp till östersund, ska fira jul där. Kommer hem på tisdag men kommer nog mobil blogga lite :) puss.


Snart Jullov


Godmorgon! Har sovmorgon idag och börjar om en halvtimme. Men har bara skola i typ 1 timme kanske? Kommer få betygen också :D Efter avslutningen ska jag & Emelie nog hitta på nått. Byta julklappar också, tror jag, haha. Men nu måste jag bestämma vilka kläder jag ska ha på mig idag :/ Kram ♥

21.47

Snygga tjejer ;)

Hej! Kom hem för typ en timme sen, var i täby med mamma. Men nu har jag precis duschat och ska dricka te, slå in en julklapp och måla naglarna. Får jullov imorgon, skönt! Men nu ska jag dricka te, hehe. Puss.

21 December

Tänkte visa min önskalista. Kommer visa en bättre senare. Lite snyggare, haha ;)

♥Hollister Jacka
♥Thomas Sabo berlock (utskuret hjärta)
♥Locktång
♥Pengar
♥Make up store, concealer
♥Presentkort (Kicks, Hollister)
♥Blus från Hollister

Det är väl typ det jag önskar mig, plus lite små saker. Ska fixa ett collage senare :)

20 December

Såg för ett tag sen att dom har fått in super söta och mysiga pyjamaser på gina. Kanske ett tips på en bra julklapp att ge till en kompis? Kostar dessutom bara 200:-. Så spring och köp ;)

Ligger en dag efter med julkalendern, haha.

Snabbt

Godmorgon! Blir ett litet snabbt inlägg eftersom jag har lite brottom. Ska till ett museum och sen till gamla stan med klassen. Jag kommer hem vid halv 4 och då ska jag slå in julklappar, fixa med jennifers design och blogga. Men vi hörs, puss.

Hade lite tråkigt på en lektion..


19 December


Nu har snön legat på marken i iallafall 2 dagar, tror jag. Min första snö bild iår ser ni här ovanför, hahah. Tagen med Iphone så inte så bra kvalité. Men vad tror ni, en vit jul eller inte?

Det här inlägget kom upp en dag för sent.


Tisdag



Hej! Har varit i skolan idag, sista dagen innan jullovet med riktiga lektioner. Fast vi städade mest. Efter skolan åkte jag med Johanna till centrum, hon skulle köpa lite julklappar. Just nu sitter jag bara framför TV:n och ska strax börja med en design till Jennifer.

Min dag



Förlåt! Jätte dålig uppdatering... Men har varit lite upptagen. Har varit i skolan idag som vanligt, kändes sjukt onödigt eftersom vi typ bara kolla film. Fick sluta en lektion tidigare, gick hem, åt mellis, packade lite saker hem till mamma och sen åkte jag till mamma. Åkte till centrum och handla med mamma, försökte hitta en tröja till jul också, utan resultat. Konstigt inlägg, men nu ska jag hoppa in i duschen. bloggar nog sen ♥

I skolan

Godmorgon! Snöar en massa ute just nu, och snön ligger kvar, en vit jul trots allt? Har slöjd, men har inget att göra.. så mobilbloggar nu. Aja, bloggar när jag kommer hem, puss


Söndag

Jag vet att min stretch suger på bilden..

Ska jag snart gå och lägga mig. Uppdateringen har inte varit så bra idag, men har typ inget att blogga om. Imorgon blir det skola och sen ska jag nog hem och slå in paket. Ingen träning heller, tråkigt.. Nu ska jag borsta tänderna, god natt ♥

Hahahah


Hemma


Kom hem vid 5 tiden och har just ätit middag. Det var jätte mycket folk i Täby idag. Men nu är alla julklappar inhandlade. Nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna och massa saker. Bloggar senare ♥

18 December


4 advent



Godmorgon! Idag är det 4:de advent. Inte långt kvar till Jul nu. Och det känns värkligen att julen är nära. Dagens planer blir att åka till Täby med Emelie, har inte köpt några julklappar än och det känns som att det börjar bli dags ;) Så kommer väl trängas där hela dagen. Men nu ska jag börja fixa mig, sitter fortfarande här i pyjamas.

00:17



Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Någonting, antar jag. Nej, men jag får se. Måste hitta nått att ha på mig på Julafton, så kanske åker till Täby, får se helt enkelt. Måste köpa julklappar också, men orkar seriöst inte gå runt i Täby med 1000 miljarder andra människor. Strunt samma, God natt ♥

Julstämning



Nu har vi precis bakat klart alla lussebullar. Blev sjukt många. Värsta julstämningen också. Granen är pyntad, massa lussebullar, snöar ute.. ja nu är det inte långt kvar till jul!

17 December


I dagens lucka bjuder jag på några bilder från idag på träningen. Hade jultema men på bilderna har många tagit av sig lite av allt glitter och saker, som var svårt att träna i. Bilderna är tagna av Emelie.

Tema träning

Bild från Emelie.


Uppdateringen har inte varit på topp idag. Men hade ju tema träning,jag var utklädd till Julgran (hahah). Men vi blev vi indelade i grupper och skulle göra egna program och sjunga jullåtar till. Jag var med Matilda och Jennifer, vårat program va bääääst.. Sen i slutet av träningen byggde vi lite också. Efter träningen åkte jag hem, duschade och städa rummet. Nu väntar jag på att lussebulls smeten ska jäsa, sen blir det julbak, haha ;)

En vecka till Julafton

3 söta tjejer.

Godmorgon! Vaknade nyss och ligger med datorn i sängen. Ska snart gå upp och äta frukost och kolla julkalendern. Sen ska jag fixa mig till träningen. Hoppas ni får en bra dag, puss! Juste, en vecka till Jul idag också! Och jag har inte köpt en ända julklapp än, ooups..

Night

♥♥♥


Nu ska jag gå och lägga mig. Matilda har hjälpt mig hela kvällen och vi har kommit på bästa kläderna till imorgon, har tema träning då. Får se om jag hinner blogga innan träningen annars blir det efter. God natt ♥

16 December

På Fredagen i Tyskland var vi en stund på en julmarknad, här kommer några bilder! Det här inlägget kom upp lite sent..







Från Tyskland

Hade tänkt shoppa en massa i Tyskland, julklappar och sånt. Men tyvär så fick vi inte så lång tid till det. Så det ända jag fick med mig hem var en T-shirt som jag förbeställt från tävlingen med alla lagnamn på baksidan. Och sen så köpte jag en sport BH på tävlingen. Mörkblå med silvrig text.

Follow me

Följ mig på instagram! Där lägger jag upp bilder varje dag som inte alltid kommer upp här på bloggen. Jag heter fannylundback! Följ mig så följer jag dig tillbaka!

Fredag!

Fiina vänner.

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit okej. Orkar inte berätta om den. Men just nu sitter jag bara i min säng med datorn. Har tema träning imorgon med jul tema. Och vet inte vad jag ska vara, Matilda tycker Julgran, HAHA. Nej, men jag får se. Nu ska jag gå ner och hämta Julmust, puss.

Suuuuper

Bild från Jossan.

Hej! Kom hem från träningen nyss. Gick super bra! Först typ prata vi halva träningen och sen byggde vi. Fick sätta ihop egna bygg grupper och så. Klarade nästan tick tock upp till extansion. Och så klarade jag bakåtvolt toss, första gången jag körde det :D Kommer kanske en film senare. Men nu ska jag snart gå och lägga mig, PUSS.

Tyskland-tävlingsdagen




Lördagen började tidigt. Vi gick upp åt mysig frukost och sedan åkte vi till tävlingen som var inne på Tropical Island. När vi kom dit så tränade vi lite, hade förträning osv. Det var sjukt varmt med dräkterna och träna i 30 grader. Men sen vid 11 tiden var det våran tid på mattan. Själva programmet satt bra, bättre än på förträningen. Tyvär så ramlade några bygg. I pyramiden ramlade Kajsa ner från toppen ner på mattan. Som tur är gjorde hon inte illa sig! Efter tävlingen hade vi tid för oss själva inne på tropical Island, vi åt lunch osv. Fanns massor av saker att göra trots att vi inte bada.

Sen var det dags för pris utdelning, vi hade nästan ställt in oss på att komma sist. Vi tävlade mot 11 andra lag och är väldigt nöjda med våran placering på 5 plats! Efter prisutdelningen var vi på tropical island ett tag till. Sen åkte vi till hotellet, åt middag och gjorde mini program som vi sen tävlade mot varandra med, haha. Hade en sjukt roligt dag och kväll iallafall!

Torsdag



Godmorgon! Gick upp rätt tidigt idag så har tagit det lugnt hela morgonen, men nu börjar jag om tio minuter så får skynda mig lite nu. Har matte prov första lektionen, men det kommer inte räknas in i något betyg, så känns lite meningslöst. Haha. Men nu måste jag gå, Puss.

15 December



Lyckan som uppstår när man går runt i Berlin och ser en Starbucks skylt, haha.

We´re Captains


Nu har vi i Captains skaffat en blogg. Där kommer vi skriva blandade saker, och det är alla i laget som kommer blogga. Så ja, kika gärna in där ;) Klicka på bilden eller HÄR.

En liten uppdatering



Hej! Idag var det skola som vanligt. Betygen sattes idag, fick veta mina NO betyg, dom var bra. Sen stannade jag med Maja och Johanna efter skolan och gjorde färdigt en So uppgift och slöjd sak. Så nu är det klart, skönt. Nu tänkte jag stretcha lite som jag inte gjort på evigheter, sen blir det lite plugg och bloggning.

Ang. Julkalendern

Ni har säkert märkt att Julkalendern inte kommit upp varken i måndags, tisdags eller idag. Har inte haft tid till att fixa det, men imorgon blir det som vanligt igen. Ville bara säga det så ni inte tror att jag glömt bort den ;)

Älskar dig ♥


Tio dagar till Julafton

Godmorgon! Har precis sätt Julkalendern och nu ska jag fixa lite saker och packa badkläder, har simning idag. Kollade just statistiken, och gissa om jag blev förvånad, jätte bra statistik trots att jag inte bloggar under helgen. Men nu måste jag börja fixa, bloggar ikväll. PUSS.

Tyskland- Fredagen

På Fredagen gick vi upp tidigt, åt mysig frukost och sen åkte vi till tåget som tog oss till Berlin. I Berlin kollade vi runt på några "sevärdheter", åt lunch, köpte varm choklad på starbucks, gick på Julmarknad, såg Berlin muren, skrattade, såg några mysko människor och hade sjukt roligt! Kan inte få med allt vi gjorde i ett inlägg. Men ja, vi hade jävligt roligt iallafall. Dagen slutade med att vi åkte hem, åt middag på hotellet, fixade tävlings frisyr. Och sen skrattade jag så ja dog åt Cecilias skämt, skrattar fortfarande när jag tänker på det, HAHAHAHAH.

Bokeh


inget desperate..


Bild från Josefin
Har precis duschat och tänkte kolla desperate, men så är det inte det idag.. Så jag tänkte fortsätta berätta lite om Tyskland i ett inlägg lite senare. Juste, i inläggen då jag berättar om Tyskland väljer jag bara ut några bilder, ni kommer få se fler i andra inlägg senare. Och bilder som andra tog :) Jossan tog en massa fina bilder inne på tropical island också! Bloggar snart, PUSS.

Tyskland-Torsdagen



Torsdag: Vi möttes på flygplatsen, checkade in, kollade runt lite på taxfreen osv. Sen får vi reda på att planet är försenat en timme. Så vi satt i typ 2 timmar på golvet på flygplatsen, gjorde knasiga frisyrer, byggde, tog kort och hade det lite mysigt. När vi kommer fram till Berlin så åkte vi med en buss till hotellet vilket tog runt en timme. När vi kom fram till hotellet checkade vi in och det var ett super mysigt hotell! Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på kvällen men jag sov med Cecilia och Märta, vi hade super roligt hela helgen!

Lucia

Hej! 13 December idag, vilket betyder Lucia. Åkte till kyrkan och kolla lucia tåg med skolan, inte speciellt kul.. Men har typ inga läxor! Så just nu sitter jag och fixar med en eastcoast blogg och när jag är klar med det ska jag packa upp res väskan! Ska lägga upp bilder från Tyskland och berätta om resan också :) KRAM ♥

Hemma

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Min dator är hos pappa så lånar mammas just nu. Men tänkte bara säga att jag lever och har haft värdens bästa resa. Lovar att berätta mer senare. Och för er som är nyfikna kom vi på 5:e plats, vi blev super glada eftersom vi nästan räknat med att komma sist, hade några fall i bygg och ett då Kajsa ramla ner i marken från 3 vånings pyramid. Som tur är gjorde hon inte illa sig! Men nu ska jag snart fixa mig till träningen, PUSS.


True

Det här är ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag i Tyskland med mitt cheerleading lag. Igår tävlade vi och på söndag kväll åker vi hem. Så på måndag blir det troligtvis normal uppdatering igen.

11 December



Har ni tips på några bra Jullåtar? Har kvar min spotify lista från förra året med jullåtar, men det är bara en massa tråkiga och gamla låtar.

Fler bilder från genrepet

Från Emelie

Cheer åren

DM 2010, GULD!


RM 2010, GULD!




Pristutdelning 2010 RM GULD!




DM 2011, Brons.


RM 2011.

Finns bara videos ute på youtube från 2010 & 2011. Vi har utvecklats grymt mycket tillsammans!
Det här är ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag i Tyskland med mitt cheerleading lag. Vi kommer tävla idag och sen är vi hemma på söndag kväll. Så på måndag blir det troligtvis normal uppdatering igen.

Tävling idag!

Det är idag vi kommer tävla i Tyskland! Tror det var rätt tidigt runt 11 tiden. Så önska oss lycka till! Ville även säga att jag bryr mig inte så mycket vilken plats vi kommer på, bara vi gör vårat bästa! Det här har typ varit våran dröm i flera år, att få tävla utomlands. Och nu äntligen. Älskar er tjejer, vi är bäst!

10 December


Nya dofter från The body shop!

På the body shop har dom fått in tre nya dofter. Tror det är typ "juldofter". Kanske något att önska sig eller ge bort? ;)

Det här är ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag i Tyskland med mitt cheerleading lag. Vi kommer tävla på lördag och sen är vi hemma på söndag kväll. Så på måndag blir det troligtvis normal uppdatering igen.

Min systemkamera

Tänkte visa vilken kamera jag använder. Jag har en Canon eos 1000D. Har haft den i snart ett år och tycker den funkar bra! Jag är inte så insatt i alla inställningar, slutartider och allt det där. Utan om jag ska ta ett kort så bara ändrar jag inställningar tills det ser bra ut, haha. Tycker där i mot att den är klumpig att ha med sig, men det är ju alla system kameror. Så funderar på att sälja den här om ett tag och köpa en annan kamera som är mindre och smartare, en blandning mellan system och digital kamera. Kan visa den sen ;)

Det här är ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag i Tyskland med mitt cheerleading lag. Vi kommer tävla på lördag och sen är vi hemma på söndag kväll. Så på måndag blir det troligtvis normal uppdatering igen.

9 December

Har ni några speciella Jultraditioner hos er?

Vi har väl kanske inte några speciella hos mig. Men dagen brukar börja med att min lillebror får frukost på sängen eftersom han fyller år på Julafton, efter det brukar några vänner komma över på förmiddagen och äta tårta, han får presenter osv. Sen börjar Julafton hos oss, vid tre tiden. Framför kalle anka, oftast med släkten då. Sen blir det väl julbord, tomten kommer med paket och allt det där, haha. 7 Kanske lite ointressant men hade inget bra till den här luckan.

Skillnad



Tycker det är roligt att titta på gamla foton från cheer och gemföra med nu. Det första fotot är från när vi tog DM guld 2010 (Jag är topp längst till höger) Och det andra fotot är från en träning förra veckan. Min stretch har blivit så mycket bättre (trots att den var rätt dålig på andra bilden, men kolla första liksom!). Och nu står vi i extansion istället för dubble base. Synd bara att vi inte kommer få göra extansion stretch här i Sverige på DM. Mitt favorit bygg ju!
Det här är ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag i Tyskland med mitt cheerleading lag. Vi kommer tävla på lördag och sen är vi hemma på söndag kväll. Så på måndag blir det troligtvis normal uppdatering igen.

TAGGA TYSKLAND TJEJER!!!!!


TAGGAD TJEJ!

Du var dagen här, haha. Nej, men är SJUKT TAGGAD! Mamma borde komma snart så då åker vi först och hämtar Sofie & Nathalie, sen blir det mot arlanda! Lovar en massa mobil uppdateringar från Arlanda osv. Flyget går klockan 7. Men när jag är i Tyskland kommer jag INTE blogga någonting, kostar så mycket med internet. Om inte det finns wifi på hotellet, då kanske det blir något inlägg. Men det kommer iallafall komma upp ca 3 tidsinställda per dag. Nu måste jag fixa lite saker ÖNSKA OSS LYCKA TILL! PUSS ♥

8 December

Vet att det blivit mycket Hollister saker i den här Julkalendern, men har ingen insperation eller nått och där finns det alltid något fint...

Det här Yoga byxorna kan man hitta på Hollister & Abercrombie. På bilden är det dom från Hollister, själv tycker jag dom från abercrombie är finare, hehe. Tycker iallafall att dom är snygga och säkert sköna! De två längst till vänster är en annan modell än resten.

Morning


Godmorgon! Gick upp tidigt idag, vid 7 trots att jag har sovmorgon. Men har duschat också. Fast mitt hår är jätte konstigt, tror det är mitt balsam, jätte svårt att få ut allt från håret så nu ser mitt hår typ fettigt ut..kul. Nej men har nyss kollat Julkalendern och ska snart gå till skolan. Måste gå hem lite tidigare idag, eftersom mamma kommer och hämtar mig och sen åker vi till Arlanda + att jag inte packat allt än. Har rätt mycket kvar att packa :/ Men det löser sig! PUSS.

ÖVER TAGGAD!

Ni fattar inte hur jävla taggad jag är!!!!! Okej, kanske liiite nervös också. Men det kommer bli så jävla roligt. Ska till skolan imorgon och sen åker vi till Arlanda!!!!! Mer om det imorgon, kommer säkert MÅNGA mobilbloggar från flygplatsen. Nu ska jag försöka sova, PUSS!!

Vilket liv

Börjar med att jag och Emelie har tävling om vem som gillar flest inlägg på ECC gruppen. Sen börjar Emelie & Matilda att spamma mig, typ. På riktigt, dom har ju inget liv. Sen vart det lite konstiga konversationer. Ja ni ser ju... HAHAHAH.

Bokrecension, check √

Nu har jag precis skrivit klart min bokrecension, tog typ en timme. Men blev nöjd med den nu iallafall. Nu tänkte jag städa iordning lite i mitt rum, sätta på musik och sen börja packa i min fortfarande timma väska. PUSS.

Orkar inte plugga

Ni ska se våran toss där bak, så bra!!! :D

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men har försökt packa hela eftermiddagen (går inte så bra), snackat med Matilda, haft en tävling mot Emelie O (HAHA) och gjort en massa andra saker. Just nu ligger det en massa saker i sängen, men inget i väskan. Men måste skriva min svenska recension nu, PUSS.

7 December



Lite Jul/Vinter insperation. Längtar till Jul!

Simning

Love u ♥


Godmorgon! Hinner blogga lite nu på morgonen eftersom jag börjar halv nio. Har SO första lektionen, och har en inlämning då som jag måste bli klar med.. men det ska nog gå bra! :) Efter det har vi simning, det är ju lagom kul. Plus att mitt hår kommer frysa till is efteråt om jag inte tar med min hårfön. Aja, det löser sig. Nu måste jag sminka mig, PUSS.

Ändå ett litet till

Blir ändå ett till inlägg. Har igentligen inget att blogga om men väntar på att nagellacket ska torka. Har simning imorgon, kuuul.. Inte direkt.. Men, men. Sen blir det som sagt hem och packa! Älskar att packa till resor. Ska även plugga, har lite saker som måste bli klart innan Tyskland. Kommer väl säkert ringa runt till halva laget och kolla så jag fått med allt också? Haha. Nej men ska snacka med Matilda och Carro har vi bestämmt. Men nu ska jag borsta tänderna, PUSS ♥
Sööööt ♥

Desperate

Sitter just nu och kollar desperate. Känns som att jag har miljoner saker att göra, har inte ens börjat packa än. Så bloggningen kommer just nu i sista hand. Försöker göra lite tidsinställda till Tyskland också. Men säger God natt nu, bloggar imorgon då har jag först skola sen hem och göra en recension, tidsinställda till bloggen och packa. God natt ♥

Lite nytt?

Såg att dom har "uppdaterat" lite på blogg.se. Snyggt med lite nytt ;)

Hemkunskap

Hej! Hann inte blogga i morse. Men idag har jag varit i skolan, som vanligt. Hade hemkunskap och bakade lussebullar, som blev jätte goda! Kom hem strax före tre, så då satte jag på mig myskläder och fixade mellis. Så nu har jag ätit mellis och gjort nästan hela matte läxa, duktig tjej ;) Så nu ska jag börja med packlistan, PUSS.

6 December



Tycker du tiden går trögt fram till Jul? Gör lite roliga saker så går det fortare!

Jul shoppa med en vän! Åk in till stan, shoppa, handla julklappar, fika och ha det mysigt!

Julbak! Baka lussebullar, pepparkakor eller varför inte göra ett pepparkaks hus?

Mys kväll. Sov över med en kompis! Kolla film, skratta så ni dör och drick en massa Julmust! ;)

Ta det lugnt! Stressa inte. Glöm inte bort att även göra roliga saker och inte bara sitta och plugga. Och ha en "ta hand om dig själv dag" ibland. Med annsiktsmask, innpackning och allt sånt där!

Ha något att se fram imot! Jag hatar att inte ha något att se fram imot. Allting går så trögt.. veckorna går extra långsamt. Nu kanske man ser fram imot Jul eller Tysland som jag (haha), sen nyår men efter det då?



Tänk om


God natt

Har precis durckit varm choklad. Och ska snart gå och lägga mig. Imorgon blir planerna först skola, hem och plugga och packa lite till Tyskland. Eller iaf skriva en egen packslist med exakt vad jag ska ha med mig. Har fått lite hjälp. Får se hur bloggningen blir. Troligtvis bombat med cheer inlägg. Men ska försöka med några vanliga. Men det slutar alltid med att det handlar om cheer, konstigt det där. Som det här inlägget t.ex. God natt ♥

Bombat

Älskar hur Facebook blir bombat med cheerleading, Tyskland, Captains. Men jag kan inget annat än att älska det ♥

Roligaste, snällaste, bästa...lag.

På sista bilden gör Kajsa, en as SNYGG around the world!!!

Okej, nu blir bloggen bombad med cheerleading, sorry.. för er som inte gillar det.
Jag går i värdens roligaste, snällaste, flummigaste, bästa, mest taggade... lag ♥ Skulle kunna fortsätta i evigheter. Men vi har så jävla roligt tillsammans!
En flodhäst kom imot mig och gav mig en puss! Jag flög upp i luften som en bomulls tuss... hahahah. Sa jag töntigaste? PUSS ♥

Tyskland är nära

Hemma från genrepet nu. Går inte att beskriva hur glad och taggad jag är! Det kommer bli så jävla roligt och alla är så taggade! Nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar kanske sen om jag orkar. Puss.

Genrep

Ska bara äta middag sen åker jag på träning + genrep. Puss.

Hahaha

Bara liiiite över taggade? ;)

Det snöar

Hej! Kom precis hem från skolan. Jätte seg dag.. men gissa vad? Det snöar ute! Snackar med carro på fb också. Vi är lagom taggade, haha. Men fick just reda på en inte så kul sak... men är taggad ändå! Genrep ikväll, TAGGA! ♥

5 December

Nu på vintern, trots att det inte är snö. Är det både snyggt och mysigt med stickade tröjor eller som dom på övre raden, super mysiga ju! Kanske nått att önska sig i julklapp?

Tjuvarnas Jul

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu och ska kolla Julkalender, hehe. Har sovmorgon idag så kanske bloggar något mer innan jag går.

Real

Weheartit

Nu ska jag gå och lägga mig. Kanske läsa lite PLL. Imorgon är det först skola, sen hem kanske plugga lite och sen träning + genrep. Åker nog tidigare till träningen också, måste köpa lite saker till Tyskland! God natt ♥

Ego

Regnade ute det är därför jag har luva på andra bilden ;)

Captains ♥

Vill bara åka nu, på stört. Inte vänta en sekund till. Kommer bli så sjukt roligt i Tyskland! Vi har typ planerat att åka utomlands i 4 år. Och nu äntligten om 4 dagar så är det dags. Wiihooooo. Är sjukt taggad!!! Förlåt för alla mina hundra miljarder inlägg och Tyskland och ni bryr er säkert inte ett dugg. Men jag bryr mig inte för jag är såååå TAGGAD!!!!! Who´s the best? CAPTAINS, yeah! ♥

Varm choklad

Sitter just nu med varm choklad, pepparkakor och en clementin. Ska snart plugga lite matte. Och sen läsa lite PLL. Efter det ska jag fixa med tidsinställda inlägg till bloggen. Kommer nog ha rätt mycket att göra i veckan så lika bra att fixa det nu. Puss ♥

2 Advent

Hej! Kom hem från träningen för en och en halv timme sen. Träningen gick bra, imorgon har vi genrep och sen på torsdag åker vi till Tyskland! Kommer bli sjukt kul, men är redan lite nervös.. men nu ska jag duscha och göra mig fräsh, sen plugga lite. Puss.

4 December

Här är några tips på Julklappar man kan ge till en vän. En body splash från Hollister (som jag tipsade om förut också). Några nagellack kan man ju alltid ge, kanske någon manikyr penna eller så till också? Bästa tipset tycker jag är någonting från The body shop! Det finns ju inte bara body butter där utan även body lotion, läpp balsam, skrubb, annsiktsmask och mycket mer. Sen finns det ju massa olika dofter!

Halv nio

Hahahah

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska snart åka till träningen. Tror inte så månag är vakna just nu. Men Julkalendern kommer upp om ungefär en halvtimme. Sen bloggar jag när jag kommer hem, puss.

Vill till Thailand

Thailand!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske läsa lite PLL. Träningen börjar klockan 9 imorgon och slutar 1. Sista träningen innan Tyskland! Måste alltså gå up tidigt imorgon. God natt ♥

Julmust

Min kväll i tre bilder, typ. Haha. Nej men har regnat nästan hela kvällen/eftermiddagen så har bara suttit inne druckit Julmust och ätit chips. Okej, tro inte att jag bara suttit och tjockat mig hela kvällen, haha. Har gjort lite inlägg till Julkalendern (okej, ett inlägg..). Nu ska jag kolla lite bloggar, puss ♥

Långt inlägg

Jag är topp i byggruppen till vänster!
Hej! Förlåt för dålig uppdatering och tråkiga bilder hela tiden. Eller har typ alltid på cheer eller weheartit bilder. Men ska bättra mig! Idag har jag haft träning, det gick bra! Sen dess har jag typ bara tagit det lugnt. Har precis städat lite i rummet och väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll ska jag kanske skriva packlista till Tyskland, göra lite tidsinställda inlägg till Tyskland så ni har nått att läsa. Och så måste jag fixa med Julkalendern. Ja det är väl mina planer. Imorgon börjar träningen 9 så orkar inte göra nått speciellt idag! Långt inlägg, haha... puss.

Cheer

Godmorgon! Ligger just nu i sängen med datorn i knät. Ska strax fixa mig till träningen. Efter träningen vet jag inte exakt vad jag ska göra. Eller jag ska duscha, äta lunch och städa lite i rummet. Sen får jag se om jag hittar på nått. Bloggar efter träningen någon gång iallafall, puss.

3 December


God natt


Bildbrist

Hej! Tråkig bild, jag vet. Men hade ingen bra. Idag har jag iallafall varit i skolan, hade redovisning och det gick bra! Efter skolan åkte jag med pappa och handla lite. Så nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar. Bloggar snart ♥

2 December



Perfekta Julklappen måste ju vara en parfym? Haha. Nej, men det finns ju alltid några parfymer som luktar gott så om du inte vet vad du ska önska dig, så kan ju en parfym vara ett litet tips ;) Om man inte vet vad man ska köpa till en kompis så är ju en Body splash perfekt. Tyvär så finns ju inte VS i Sverige men på Hollister har dom några stycken också!

På bilden är det tre body splash från Victoria Secret och tre från Hollister. Sen är det tre parfymer, Mexx-Fresh women, som luktar sååå gott! Blomman i mitten från Hollister (Sadie, tror jag den heter), som också den luktar gott. Och sen en Juicy couture Parfym, har sätt många som har den. Själv vet jag inte om jag gillar den eller inte, flaskan är fin iallafall!

Fyyyyyys

Hej! Träningen idag gick super! Alla mina bygg satt och allt. Våran gamla tränare var och hälsa på också, det var kul! Sen hade vi ju fys på slutet, då körde vi basket utan regler, haha. Alla var typ helt galna, men roligt var det ;) Nu ska jag gå igenom engelska glosorna och sen lägga mig i sängen och läsa min bok, god natt ♥

En vecka till Tyskland!!!

Åker snart iväg på träning. Trode jag skulle hinna blogga mer idag men ni får stå ut (Bloggade ju faktist 3 inlägg i morse också kom jag på) . Imorgon är det fredag så då lovar jag bloggning! Får se om jag bloggar när jag kommer hem har 2 timmar träning + 45 minuters fys. Kanske kommer nått mobil inlägg, puss.

Love about christmas

Hej! Kom hem från skolan för en timme sen ungefär. Sen dess har jag pluggat engelska glosor, så nu kan jag dom och läst tio sidor i en bok. Bara tio kvar för idag då. Men nu ska jag lyssna på musik och packa ihop lite saker till pappa. Bloggar efter det ♥

Hello

Bara för att alla andra laddar upp "Hello December" bilder på både instagram och bloggar så är jag tvungen jag med, haha. Fixade just snö på bloggen också, tänkte att även fast det inte snöar ute så kan det ju snöa här, lite extra julstämning. Men nu ska jag packa väskan och om en kvart går jag till skolan. Jag gillar att jag går samma tid som jag börjar men ändå inte kommer för sent? Haha. Känner mig jätte glad idag, pussss♥

1 December

Idag är det 1 December, 24 dagar kvar till Julafton! Som jag sa igår har jag gjort en Julkalender till bloggen. Så varje dag kommer det upp en "lucka" ur julkalendern. Innehållet kommer vara blandat men alltid lite Juligt!




Nu till Vintern är det jätte snyggt med stickade halsdukar. Både tubhalsdukar och "vanliga". Man kan ha bara en enfärgad tröja och så lägger man till en halsduk, så får man en snygg outfit, hehe. Kanske kan vara en bra julklapp också? Anntingen till sig själv eller en kompis. Den från gina tricot på bilden (gråa i hörnet), har ju rätt många. Själv skulle jag vilja köpa någon från abercrombie, super fina!

Nu börjar nedräkningen!

Godmorgon! Idag är det 1 December! Kollade ni på Julkalendern imorse? Gjorde jag, haha. Tradition ju ;) Snart ska jag öppna första luckan i min choklad kalender också. Älskar Jul! Just nu sitter jag iallafall och dricker te, ska snart sminka mig och sen är jag klar för skolan. Kanske kommer ett inlägg till innan jag går. Annars bloggar jag när jag är hemma, puss.

Juste kom på att det är exakt en vecka till Tyskland idag! Wiihooo :D


RSS 2.0