Today

Haha från träningen idag, var tvungen att täcka över mitt annsikte (Och jag vet min stretch är SÄMST!)

Hej! Förlåt för dålig bloggning idag. Men har inte haft tid, Johanna ringde mig i morse och undra om vi skulle göra nått så vi åkte till Subway och köpte lunch sen var vi hela eftermiddagen. Sen hade jag träning i 2 timmar, skit rolig träning. Den var ju valfri och det var från alla lag så fick vara baaas till några små :D Sen vid nio kom Johanna till mig igen så sover hon här inatt. Men nu ska vi göra liiite saker :)

Snyggingen

HAHAHAHAH, ja döööör...!!!!

Hej! Sitter just nu med Johanna, vi gör inte så mycket men ska väl snart hitta på nått. Berättar mer om dagen senare, puss.

Frukost

Godmorgon! Just nu kollar jag TV och äter frukost. Ska strax börja fixa med några designer, till Emelie och en till mig själv. Vill ha en ny och fin. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag får se. Ikväll har jag träning i allafall!

I Dare You



Nu ska jag snart sova, sitter och kollar lite på någon film på TV. Känner mig fett glad, vet inte varför, haha. Eller jo... typ av en massa anledningar. Fick en söt kommentar av Lotta, min scorpio börjar bli snygg (och jag känner mig äntligen vig, haha), det är lov, imorgon ska jag fixa massa med bloggen så den blir super, ska shoppa nästa helg,  längtar till Tyskland, jag älskar mitt lag, jag satte alla byggen idag på träningen...okej skulle kunna fortsätta i en evighet men känns som att jag avslutar det här inlägget nu. Godnatt ♥

Captains

Hihi, jag och Kajsa fick prova på att vara baser på skoj för ett tag sen!

Hej! Kom hem från träningen för ett tag sen, hade ju träning i 4 timmar. Men det gick verkligen skit bra! Alla byggen satt och allt. Har sjukt taggad till Tyskland nu även fast det är ett tag kvar...! Nu ska jag hoppa in i duschen, men har skit ont i huvet. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk...

Söndag

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen, träningen börjar om en timme. Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Nej nu måste jag börja fixa mig börjar få lite brottom, puss.

Ska sova nu, bloggar imorgon. Godnatt ♥

I can

Såg den här bilden på eastcoast bloggen, snacka om att jag har blivit vigare på kort tid! När den här terminen börja kunde jag inte gå ner i spagat (bilden) och nu kan jag utan att det ens gör ont :D Man blir fett peppad när man ser resultat!

Halloween

Har tema träning halloween imorgon och har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Typ svarta kläder men det är ju tråkigt att bara ha svarta kläder :-/ För man måste ju kunna träna i det också! Aja, jag får se helt enkelt. Tar kanske med mig systemkameran så jag kan ta lite kort, men bara om jag orkar annars tar jag med mobilen, hehe.
Juste, alla säger att det är halloween idag, men det är de väl inte? På måndag är det i USA, och NÄSTA helg i Sverige! Eller det är ju då alla helgona är, och det är ju halloween samtidigt.

Instagram

Följ mig på instagram, lägger upp nya bilder där varje dag! Jag heter "Fannylundback".

Hej sötisar! Förlåt för min dåliga uppdatering (och tråkiga) de senaste dagarna, men lovar att det bli bättre nu på lovet! Idag hade jag i allafall träning från 11-13, när jag kom hem tog jag det bara lugnt och sen åkte jag med Matilda till centrum, behövde köpa lite saker... just nu sitter jag i mitt stökiga rum, men orkar inte städa ikväll. Men kom just på att jag måste, vad jobbigt! Lika bra att sätt igång så jag blir klar någon gång, puss.

Old time

Guu, va längesen!!!

Godmorgon! Vaknade vid nio idag och har precis ätit frukost. Träningen börjar om 50 minuter ungefär så ska snart sätta på mig tränings kläder. Idag ska vi typ bygga på träningen :D Har inga planer sen för idag så får se vad jag gör. Måste städa rummet, så kanske bara blir en hemma dag? Juste, jag måste köpa en sak också. Aja, nu måste jag fixa mig, puss & Kram.

Hööstlov!

Fri från skolan i 3 veckor! Allt känns perfekt just nu (utom att jag har ont i huvet...). Nu på lovet ska jag bara vara hemma, vara med kompisar och ta det lugnt. Jag och Matilda har lite planer också, får se hur det blir... ;) Nu ska jag i allafall gå och tvätta bort mitt smink och sen lägga mig i sängen och kolla TLG, det äger ju. Men snart har jag kollat alla avsnitt som finns :( Bloggar imorgon, Puss & Godnatt.

Sista dagen


Haha, skillnad?

Godmorgon!
Hann inte blogga igår, men träningen gick braaa. Vi byggde nästan hela tiden, och det gick skit bra, förutom i slutet, haha. Hatar snurr cradlar, det är ju skit svårt! Börjar skolan om typ en halvtimme, fick sovmorgon idag för jag var klar med svenskan! Och idag är sista skoldagen, sen måste man inte gå till skolan på 3 veckor, sköööönt. Först är det ju lov och sen har vi 2 veckor prao. Men nu ska jag sluta babbla, puss

Right now

Kollar just nu the lying game och försöker plugga so... Går inte så bra, haha.


Snaaart lov...!!!

Weheartit

Godmorgon! Har sovmorgon idag så börjar om 20 minuter, har bara matte prov och bild idag, slutar vid 12. Har mys byxor på mig idag också, första gången på evigheter? Nej men orkade inte sätta på mig nått fint eftersom jag bara har 2 lektioner... Ikväll har jag träning också! Men nu måste jag packa väskan, puss!

Min dag

Kom på att jag inte berättat vad jag gjort idag men dagen började med att jag försov mig, vaknade när jag började skolan. Så det var ju lagom roligt, typ första gången jag försover mig så mycket i hela mitt liv? Hade i alla fall bara två lektioner SO & Idrott, så det var ju skönt! Efter skolan åkte jag med Emelie till Täby, köpte bara jackan (visar imorgon). Sen jag kom hem har jag pluggat lite och kollat The lying game, har nästan kollat 4 avsnitt nu, skit bra serie ju! Men nu ska jag fortsätta kolla, puss.


Tog ingen bild idag. Men Emelie vill du ha den här bilden i din header?

TLG

Kollade nyss två avsnitt av The lying game, så bra! Har bara sätt två avsnitt och älskar det redan!! Så om du gillar typ Pretty little liars så kolla The lying game. Det handlar typ om två stycken tvillingar och så händer det en massa saker, check it out ;)

Ny jacka!

Gissa vilken färg? ;)


Tisdag kväll

Har precis kollat desperate och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon slutar jag vid 12 eftersom vi har utvecklingsamtal. Så då åker jag bara hem en snabbis och sen iväg till Täby med Emelie, ska som sagt kolla jackan. Blir säkert lite mobildbloggning, god natt ♥

sommar


Saknar ♥

L O V E

Min mormor kom för ett tag sen med Odd molly jackan, såååå fin! Men vet fortfarande inte vilken färg jag ska ha så åker till Täby imorn och kollar! Vad tycker ni Blå/Grå?




Okej ingen serjätte snygg ut på bild, speciellt inte på dom där bilderna, haha ;P

Perfekt

Hej! Just nu sitter jag och dricker varm choklad och med grädde, gott. Snart kommer mamma också med min Odd Molly jacka, har därimot inte bestämmt mig för vilken färg jag vill ha än :/ Men nu ska jag plugga, har en massa sakr i skolan nu. Puss.
Söt ♥

I skolan

Sitter i skolan just nu, försov mig typ 20min i morse så hann inte blogga. Men hann i tid till skolan så de var ingen fara. Har svenska just nu men inget att göra... Bloggar när jag kommer hem, puss.


You can

Så sant som det kan bli...!

Träningen gick super! Och nu har jag precis skickat iväg en svenska uppgift, skönt att ha den klar. Eftersom det var sista dagen idag, haha. Nej men nu måste jag verkligen sova, är dödstrött och är super mycket i skolan just nu. Men snart är det lov! Puss & God natt ♥

Home

Arkiiiiiv (måste bli bättre på att ta bilder...)

Hej! Kom hem från skolan för bara en stund sen, är jätte glad för fick tillbaka mitt tyska prov och hade jätte bra resultat :D Tror bara det var 3 fel! Men nu ska jag kolla PLL, har ju redan sätt avsnittet men vill se det igen, haha. Puss!

Monday

Godmorgon! Har sovmorgon idag så börjar om tio minuter, har lite brottom... nej men är typ klar ska strax gå. Väntar bara på att en spotify lista ska ladda klart, går lite segt. Idag har jag träning :D Men när jag kommer hem måste jag plugga + städa rummet, så får se hur mycket bloggning det blir. Men lite lär jag väl hinna blogga. Annars mobilbloggar jag, puss!


Första bilden jag la upp på bloggen, ful & osminkad!!

Imorgon är det Måndag...

Hej! Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät, ska nog kolla PLL senaste avsnittet (Igen, haha) eller gossip girl. Följer inte direkt gossip girl eller så, har typ sätt ett halvt avsnitt och sen glömt bort så ska kanske ge det en chans? Men säger god natt nu, godnatt ♥

Arkiiiiv

Tips - BUS

Body lotion - Smörj in dig med en body lotion innan du tar brun utan sol! Då blir man inte lika lätt fläckig. Var extra noga vid typ armbågar, knän osv. Där man oftast är torrare.

Tvätta händerna - Glöm inte att tvätta händerna efter, annars kommer du bli alldeles fläckig på handflatorna, har hänt mig några gånger...

Bus med body lotion - Jag använder en BUS med "lätt brun utan sol effekt" som det står på flaskan. Nej men det är en body lotion med BUS effekt i, super bra! Så kolla efter en med "lätt brun utan sol effekt", hehe ;)


Kastanje vatten - Vill du snabbt få en brun färg för du ska göra något speciellt, prova kastanje vatten! Det är typ ett brunt vatten, haha. Nej men har sätt att många använder sånnt innan cheerleading tävlingar ;) 



"Allt för min syster"

Den här filmen såg jag och Matilda igår. Den var verkligen jätte bra, började nästan gråta...hehe. Nej men rekommenderar den verkligen! Orkar inte förklara men handlar om en tjej som får cancer. Hennes mamma gör allt för att hennes dotter ska bli friskt, skaffar till och med ett till barn för att kunna rädda sin andra dotter. Och slutet är typ helt oväntat. Värd att se!

Matilda ♥

Hej! Förlåt att jag inte bloggat men har varit upptagen. Har haft det super med bästa Matilda iallafall! Igår mötte jag henne i centrum, vi köpte godis och lite annat. Sen åkte vi hem, laddade ner lite filmer, kollade en halv film och lite annat. Sen åt vi middag, och på kvällen var vi ute lite, kollade en film osv. När vi vaknade så gjorde vi varm choklad till frukost, gott! ;) Sen kröp vi ner under täckena igen och kollade en film, myyys. Nu åkte hon hem för ungefär en timme sen. Var nyss på affären och köpte tuggummi med Emelie också, haha. Oj lång inlägg det blev nu...




Älskar dig ♥

Odd molly

Som jag sa förut så var jackan från Hollister ingen vinterjacka, så jag kommer få den här jackan istället! Från Odd molly, super fin! Så får hoppas att den passar, men jag kommer få mörkblå. Älskar den!!

Lördag

Godmorgon! Eller kanske inte är morgon längre ;) Sitter fortfarande i pyjamas och ska snart hoppa in i duschen, träningen var inställd idag :( Men idag ska jag i allafall plugga lite, packa upp några väskor och sen vid tre ska jag möta Matilda! Så sover hon hos mig inatt, vi kommer ha det bäst! Men nu måste jag börja fixa mig, puss.

Friday

Hej! Jag vet att min uppdatering suger, men är så mycket nu veckorna innan lovet! Nu på kvällen har jag varit med Emelie, först var vi ute ett tag och sen gick vi hem till henne, gjorde inget speciellt. Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut! God natt ♥

PLL!

Hej! Hade ju tyska prov idag, gick sådär... Men när jag kom hem så fixa jag varm choklade och nu har jag just kollat klart på Pretty little liars, sååååå bra!!!!!!!!!! Men nu ska jag fixa mig till träningen snart, puss.
Skulle publicerats vid 4 tiden!

Shorts

Skulle verkligen vilja ha de här shortsen! Skit snygga och bra att ha på typ träningen ju. Kanske ska köpa dom här snart? Eller så sparar jag mina pengar, haha...suger på att spara ;)

Tyska prov imorgon

Förlåt att jag inte bloggar! Men måste plugga, idag slutade jag halv tre. Sen var det studie tid i skolan till fyra som jag var på, gjorde tyska hela tiden och sen när jag kom hem satte jag mig med tyska igen...och sitter fortfarande. Inget vill komma in i min hjärna! Men nu ska jag ta en liten pause, puss.

Good night

Förlåt för USEL bloggning. Men har inte orkat, har tyska prov på torsdag och jag fattar ingenting! Hatar tyska, suger på tyska... Men nu ska jag sooova, är jätte trött. Puss!

Buhuuuu

Okej, jag vill fortfarande ha hollister jackan. Men mamma tänkte köpa den idag till mig, men så tyckte hon inte att den var nog varm typ. Men asså det finns inga andra snygga jackor, har kollat runt på alla miljarder sidor som finns. Okej är sur nu... Nu ska jag duscha, så vi höra sen...när jag orkar.
Okej...min mamma är fett snäll, hon tänkte köpa den som överraskning♥, men är ändå sur...


Fml....

åhhh....orkar inte!!! Kommer inte få min älskade hollister jacka :(((

Måndag


Gammal bild!!!

Hej sötisar!
Kom hem för typ en timme sen. Hade ju No prov idag, eller det var typ en uppsatts man skulle göra. Och det var jätte svårt! Satt i två timmar trots att vi bara hade en timmes lektion. Men hoppas jag får bra betyg! :D Kändes helt okej ändå ;) Men nu ska jag sluta skriva om skolan. Just nu sitter jag och kollar TV. Har träning ikväll!! :D Men bloggar senare.

Spets

Jeans-JC//Linne-JC//Spets tröja-H&M//Armband-Diddi

Haha, har målat om naglarna nu ;)

Godmorgon! Just nu lyssnar jag musik, sminkar mig, bloggar och försöker få naglarna att torka. Allt på samma gång ;) Nej, men har lite brottom. Idag har jag NO prov, man ska typ skriva en uppsatts på 5 sidor!! Och vi har engelska idag så jag hoppas att vi får tillbaka proven! Men jag bloggar när jag kommer hem, kan hända att jag bloggar nått i skolan :) Puss.

The wedding crashers

Just nu ligger jag och kollar film, någon som går på 4:an, har sätt den förut men finns typ inget annat kul ;) Så ska fortsätta kolla på den och sen sova, imorgon har jag sovmorgon så bloggar nog på morgonen! Puss♥

Mys outfit


Har ju bara varit hemma idag så körde på lite mys outfit. Tights, långärmad tröja, halsduk och super mysiga strumpor, allt från gina tricot, haha.
Vet att mitt rum är stökigt, men nu är det städat ;)

Lasange

Ser inte så god ut på bilden, men den var mycket finare och godare i verkligheten!
Hej! Förlåt för dålig bloggning idag. Men idag har jag iallafall pluggat, som jag redan sagt och varit ute och sprungit. Lagade middag idag också (Hemkunskaps läxa), lasange och den vart riktigt god! Efter middagen så duschade jag. Nu sitter jag och kollar TV, dricker te och bloggar. Ska strax ta bort mitt nagellack och måla nytt, eller så fixar jag det imorgon. Bloggar snart igen!

Pluggis

Nu har jag suttit och pluggat ett bra tag. Gjort klart matten (Bara en matte läxa kvar...) NO:n är nästan klar ska bara gå igenom det några gånger. Så det är skönt! Just nu sitter jag bara och kollar lite tv, ska snart ut och springa med mamma. Bloggar senare, puss.


Söta Johanna...haha, hon tar alltid kort med min mobil xd

Autumn

weheartit
Hej! Vaknade vid halv tio imorse, gick upp och åt frukost, fixade mig och så. Nu kollar jag TV, bloggar och försöker plugga, men det går inte så bra, haha ;) Nej men ska snart ta tag i NO:n, den är till imorgon. Har prov och har hört att det är jätte svårt, dom andra klasserna hade suttit i drygt 4 timmar med provet, det låter ju lovande... bloggar senare!

Sleep

Ligger i sängen och kollar TV jyst nu, skulle igentligen kolla film men orkade inte fixa, haha. Men jag bloggar imorgon, pluggdag...puss.


Believe in yourself


Black

Jeans,Bikbok // Linne,JC // Stickad tröja, Gina tricot // Örhängen och Ugg's
Håret ser konstigt ut på bilden... :S

Höst


21.21

Hej! Åkte till Emelie vid tre och hann inte blogga innan. Tog lite höst bilder som ni kan få se sen! Men sen kom mamma och hämta mig, vi åkte hem och åt indiskt till middag, gott! Nu har jag suttit här i soffan någon timme, ska snart ta fram lite chips och cola.

Bye,bye firefox

Installerade nyss google chrome, har haft firefox ett tag nu och tycker det är jätte dåligt! Man måste hålla på att uppdatera hela tiden, det hackar när man ska kolla på youtube osv. Jag hade google chrome på min förra dator och vad jag kommer ihåg var det bra! Vilken webbläsare har ni?

Visste ni förresten att min blogg design är som den ska i google chrome och firefox, men inte i explorer då visas inte skuggan.

Lördag



Hej!
Just nu sitter jag i myskläder och bara tar det lugnt. Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig. Får se vad jag gör idag, försöker få tag i Emelie men hon svarar inte...måste ju plugga lite också, och städa rummet. Orkar inte skriva mer nu, puss.

Sova

Ligger i sängen nu och ska strax sova. Imorgon ska jag städa, plugga och lite så. Inget speciellt, så får se om jag hittar på nått. Måste plugga lite också, orkade inte idag ;) God natt


©



Exakt samma bild, men har ändrat ljus, tagit bort lite saker osv.

Today



Jeans-BikbBok // Vitt linne-JC // Stickad tröja-Gina tricot // Uggs-UGG Australia

Tröjan lånade jag av Johanna♥

Äntligen fredag



Hej! Den här veckan har det varit jätte mycket i skolan, så skönt med helg! Men just nu sitter jag och kollar på Idol. Ska nog snart plugga lite, kul fredag kväll? Nja, men orkar inte plugga allt i helgen. Nej, men nu först ska jag kolla lite idol och njuta av att det är fredag, puss.

Trööööött

Hej! Har pluggat sen jag kom hem, hade lite panik ett tag. Går inte att komma in på glosboken, fortfarande...hoppas det läsaer sig. Har även pluggat NO, prov på måndag. Tror jag fattar det mesta nu, skönt. Men ska sova nu, dör av trötthet...puss.

Bussen

Hann inte blogga innan jag åkte.


I love



Kolla vilka söta tröjor jag hittade på Juicy Couture! Sjukt fina. Älskar volangen på den blåa och baksidan på den är så fin. Den rosa är också skit fin! Tror jag ska önska mig den blåa i julklapp, kanske dags att skriva en önskelista? Har kommit på skit mycket saker jag vill ha, massa fina kläder osv.


Engelska prov imorgon


Haha♥

Hej! Kom nyss hem från skolan. Och provade nyss att mobil blogga, bara för att se om det funka. Och det gjorde de :D Så nu kommer jag kunna mobil blogga lite ibland. Nu ska jag göra lite te och plugga engelska. Kan inte träna glosor eftersom dom är på glosboken och det går inte att komma in där...aja, får väl göra det sen.

Test

Man kan ju alltid testa, att blogga från mobilen...


NO & Engelska


Maja tog lite kort med min mobil, haha.

Nu har jag pluggat klart för idag. Har pluggat engelska och NO, dom ämnen som jag hatar mest, okej engelska hatar jag inte så mycket, för det är så lätt, haha. Men vet ni? Idag på NO:n fick vi tillbaka en grej vi skrivit, och alla som hade en stjärna på sin behövde typ skriva mer osv. Det var 5st som inte fick det och jag var en av dom! Vart skit glad, haha. Men nu ska jag sova tror jag, kanske kolla lite friends först, sovmorgon imorn, yeey! God natt ♥

Hatar NO

Håller på med NO, fattar ingenting...ska nog göra engelska nu istället. Bloggar när jag pluggat klart.

UGG, classic cardy



Älskar dom här uggsen! Sjukt snygga. På bild kanske dom inte är så fina, men på...loove♥ Har ju redan ett par med knappar, men dom här är ju stickade. Tror jag ska önska mig i julklapp, men det är så långt kvar...haha. Vill även ha ett par vanliga låga, jaja...får väl se hur jag gör :)

Outfit



Jeans-Bikbok//Tröja-Gina tricot// Uggs-Ugg australia//Halsduk-Gina tricot//Armband-Thomas sabo

2011-10-12




Hej! Skolan idag var väl okej, just nu sitter jag och kollar friends. Ska snart börja plugga, har en massa saker, så vi hörs senare, puss.

Light & Dark


Morgon & Kväll.

Godmorgon! Sitter och dricker te nu, som vanligt...kortaste dagen idag i skolan, skönt! Men har orienteringsprov...bläää, jag kan ingenting. Får väl hoppas att det går bra ändå. Efter skolan blir det hem och plugga! Har skit mycket prov dom närmaste veckorna, engelska prov på fredag också. Men nu ska jag sluta prata om skolan, vi hörs när jag kommer hem! Puss.

God natt ♥


Here we go...



Dålig kalité, kallstretchar...

Någon ville ha en bild på mig när jag stretchar och lite tips, det kan jag ge senare i veckan. Men här få ni en bild så länge. Inte så där jätte snygg...men tar kort på mig själv också så kunde inte hålla med två händer, men ska försöka få en bra bild, någon gång...

El porto beach



Hittade dom är skit snygga jackorna på Hollister! Skulle ju vara perfekt att ha nu, inte för varm och inte för kallt + super snygg. Tycket själv den gröna var snyggast, loooove ♥

Höstmys



Just nu sitter jag nyduschad i min super mysiga pyjamas under en filt och dricker te! Mys. Förlåt att jag inte bloggat så mycket, orkar inte komma med en massa bortförklaringar, men har inte haft något att blogga om. Var med Johanna en snabbis på affären, köpte tuggummi och vitamin well, hehe. Nu ska jag titta lite på Friends tror jag, laddade ner det idag och tänkte ge det en chans, har ju tittat på det någon gång ibland på TV, men inte följt det...får väl se om det är bra, puss.

Varm choklad


weheartit

Hej! Kom hem från skolan för bara ett litet tag sen, nu sitter jag och dricker varm choklad, så gott! Men nu ska jag plugga lite, blog u later ;) Kort inlägg...haha.

Morning


HAHA, gammal bild!!!


Godmorgon sötisar!
Vaknade vid tio över sju och har stressat hela morgonen...men nu är jag klar, sitter och dricker te nu. Är ju typ iskallt ute, jag var jätte frusen när jag gick upp imorse också. Märks verkligen att det är höst. Men nu ska jag sluta, måste snart gå till skolan. Puss.

GLAD


Bildbrist.

Hej! Kom hem från träningen vid halv nio, jag klarade flickis själv :D Eller jag hade en pass med ett finger, HAHA. Men nästa träning satsar jag på att göra HELT själv :D När jag kom hem hoppa ja direkt in i duschen och sen svenska hollywood fruar, var ju säsongs avslutning också :(  Men nu ska jag först stretcha bara lite snabbt och sen lägga mig i sängen och plugga lite om jag orkar, är skit mycket nu i skolan fram till lovet. Bara att stå ut...

Jag älskar dig ♥





Är på träning nu, så fixade ett tidsinställt, snällt va? Kommer hem om en timme ungefär så bloggar då! :)

Åker på träning nu




New york



Jag skulle så gärna vilja åka till New york! Tänk typ alla butiker som finns, samlade i en stad? Inte riktigt då, men många iallafall ;) Abercrombie and fitch, forever 21, Hollister, Juicy couture, Victoia secret...gaaash! Typ värsta drömstaden. Det är väl bara fortsätta drömma...men någon flera gång ska jag dit!

Te & Spotify


Haha, vad gör jag på bilden :S Förra veckan...

Hej! Skolan har väl varit okej idag, som den brukar. Lite trögt i slutet bara... Nu sitter med en kopp té nu och lyssnar på spotify, as usual ;) Ska snart plugga lite, har ju träning ikväll men den börjar inte fören vid kvart i sju. Bloggar senare!

I wonder much...



Godmorgon! Har nyss fixat ett tidsinställt inlägg till ikväll, kommer säkert inte kunna blogga så mycket eftersom jag slutar sent och har träning. Men ska försöka! Har lite brottom nu. Måste sminka mig och så. Men drack bara te till frukost, orkar värkligen inte fixa en macka, lat? Hoppas det blir god mat i skolan i alla fall, okej det blir det aldrig...anyway, nu måste jag sminka mig. Puss.

Glömde säga det men statistiken var skit bra igår :D Love u ♥

Brushing my theeth


Haha, vi satte oss på några utomhusmöbler och när vi ställde oss upp hade vi värsta trycken på hela benen.

Hej sötisar! (Måste sluta säga det börjar bli lång tråkigt men vet inte annars hur jag ska börja?) Har duschat för ett tag sen, med inpackning och sånt. Sen tog jag BUS, och jag kan säga att mina ben är inte dom vackraste, höhö. Typ blåmärken på hela benen, ni kan nog gissa vart jag fått dom ifrån ;) Aja, lite blåmärken har väll aldrig skadat, haha. Juste stretchade också innan jag duschade, jag ska bli vig! Sen drack jag te ♥ Och nu har jag hållit på med en deckare som måste bli klar till svenskan! Blev nästan klar, så det är skönt! men nu ska jag borsta tänderna och sen sova, God natt ♥

Old pic x9





Ehm, ja...dom är som sagt gamla...


Höst bilder-Del 1







VS



Be you



Hej! Kom nyss hem, har haft jätte roligt idag. Vi sålde ljus (som vi ska göra med cheer) och tog höstbilder. Är jätte frusen så sitter med en stor kopp te, ska nog ta lite mer snart, haha. Men nu ska jag krypa ner under en filt och plugga lite, mys. Puss.

Hos Matilda

Hej på er sötisar! Sitter hemma hos Matilda nu, hann inte blogga innan jag åkte vid 12 tiden. Vi har varit ute jätte länge och tagit höst bilder, ni får se sen. Men nu ska vi kolla bussar, puss.


Lite suddig bild från idag ;)

Mitt mål...



...och jag ska klara det!

Old pic


Skit gammal bild!

Godmorgon sötisar! Vaknade för kanske en timme sen men gick inte upp för en nu. Ska snart äta frukost och fixa mig, sen blir det plugg fram till att jag åker till Matilda. Är på sjukt bra humör idag också, och så är det SOL ute! Det gör ju allting ännu bättre ;). Har inte så mycket mer att säga just nu, bloggar senare. Puss.

God natt ♥


Weheartit

Tomorrow



Här ser ni mina planer för imorgon, plugga & vara med Matilda älskling. Och nej, jag älskar inte läxor (hjärtat under läxorna) utan jag älskar min underbara vän. Vi ska nog kanske sälja ljus som vi ska sälja med cheerleadingen. Sen när jag kommer hem så ska jag göra lite ''hemmaspa'', nej men typ som jag alltid gör på söndagar, fixa naglarna, duscha med inpackning och sånt där ni vet!

Du och jag livet ut! ♥



vad mer kan jag säga? Jag älskar dig ♥

/Matilda

Matilda in the house! :D

Hej alla Fannys älsklingar!

Den snyggaste -------> Matilda <-------- här! Jag är en nörd och pluggar såklart (Y) Satsar ju på skolan NOT! Men träningen idag gick super med det värsta är att vu måste gå runt och sälja fucking ljus! Men ska nog sälja med Fanny om inte hon säljer till sian 100 kusiner som hon har :D haha ni måste säkert tycka att jag är cp men jag är minst eller kasnke dubbelt så lika knäpp som min älskling Fanny som jag älskar av hela mitt hjärta!
Idag på träningen tränade vi på vårt program och det är BÄST! Vi ska ju åka till Tyskland i vinter och tävla :D haha rolig information! Nu ska jag spela sims den nörd jag är!

Glöm inte att besöka min blogg!!  www.crizztal.blogg.se


Fel


Går verkligen inte att blogga från mobilen, någon som vet hur man fixar det här?

Hej! Idag hade ju jag träning, gick skit bra! Sen kom jag hem, packade lite saker för jag skulle hem till pappa, sen åkte jag och kolla på min lillebrors hockey. Ehhh, jag hatar Hockey... så det var inte så där jätte kul. Men nu har jag nyss ätit middag och packat upp lite saker. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är skit trött, känns som att jag håller på att bli sjuk eller nått, hoppas inte det! Bloggar sen, puss.

I'm just saying


Bild lånad av Andrea

Åker på träning nu, TAGGAD!

So true


Lördag morgon


Igår

Godmorgon!
Vaknade för typ en timme sen, tidigt! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar bloggar. Ne, men nu ska jag fixa mig till träningen-börjar om en timme. Blog u later ;)

00.12


Sååå god!!!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det träning! Efter träningen har jag faktist inga planer, ska hem till pappa men sen får jag se. Är sugen på att åka till täby, vill SÅÅÅ gärna ha min älskade jacka! Skulle dööö för den...okej inte riktigt, men typ så mycket vill jag ha den, hoppas mina föräldrar läser det här så dom fattar? HAHA. Nej nu ska jag sluta babbla på, God natt sötisar ♥

Don't forget to smile


Redan?!



Idag när jag följde med mamma och handlade så såg jag att dom redan börjat sälja julkalendern, lite tidigt? Det är ju ändå bara början på Oktober!

Haha, tråkigt inlägg...

Idag



Svarta Jeans-BikBok, Vitt linne-JC, Blus (linne, tröja, ni fattar)-H&M, Armband-Thomas Sabo

Kom på att jag glömt visa gårdagens outfit också, vill ni se den eller?

Heeeelg!



Hej sötisar! Förlåt att jag inte bloggat än idag, anledningen är typ att jag inte orkat ladda över bilder (?). Men nu är jag här, och det är ju huvudsaken ;) Sitter just nu och kollar lite på idol, har tidigare snackat skype & fb med Matilda sötnos, älskar dig! Nej, nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor.

Tröööött

Är sjukt trött just nu. Tänkte lägga in dagens outfit och så, har till och med tagit bilder. Men orkar inte. Nu sak jag sova, god natt ♥

6 Oktober



Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen, nu ska jag plugga lite och äta mellis. Bloggar sen!

Te lover



Godmorgon. Nu sitter jag och dricker te, ska snart sminka mig & packa väskan, sen till skolan. Idag slutar jag halv tre, näst tidigaste dagen... Ne, nu ska jag ta och sminka mig, Puss.

22.22




Några bilder på sakerna jag köpte idag och necessären jag fick av mamma. Den body lotion jag köpte idag luktade så mycket godare!

Men nu ska jag ta och plugga lite till tror jag och sen krypa ner i min sköna säng! Bloggar nog imorgon på morgon eftersom jag har sovmorgon. Puss!

Lite nytt




Nu har jag fixat lite i mitt rum, eller ja, mamma. Hängt upp spegeln + två hyllor. Tycker det vart fint! Vad tycker ni?

Älskar er ♥




Dagen




Hejhej! Idag efter skolan åkte jag med Johanna till centrum lite snabbt. Köpte en ny body lotion (eftersom min luktade skit äckligt) och en ny puderborste. När jag kom hem hade mamma köpt en necessär till mig, behövde verkligen en ny! Nu håller vi på att sätta upp en spegel i mitt rum, går sådär... men ska städa lite i mitt rum nu och sen plugga. Bloggar senare, puss.

Never trust



Nu ska jag sova. Imorgon blir en plugg dag, har typ inte pluggat någonting idag. Ska kanske fixa lite saker i mitt rum också när mamma kommer hem. Intressant? Haha. Nej men god natt ♥

Sista säsongen!



Har nyss duschat och nu ska jag sätta mig framför desperate housewives med Ben & Jerrys som mamma köpte till mig. Hehe, tjockis ;) Bloggar kanske sen! Puss.

Några app tips


Fulaste skylten jag gjort på länge...

Emoji free-Massa olika smilies som går att använda på sms och instagram ex. En minus är därimot att endast personer med iphone kan se dom.

Instagram-Tror jag har tipsat om instagram förut. Men tycker det är skit bra! Man kan redigera bilder, se vad kompisar gör just nu osv.

Labelbox-Tror jag laddade ner den här appen i förrgår, men tycker den är jätte bra. Svårt att förklara, men man kan typ sätta texter på bilder osv. Ladda ner så fattar ni!


Dagens Outfit



Jeans-BikBok, Linne-JC, Tröja-Hollister. Hade även på mig mina uggs :)

Kanelbullens dag



Hej på er! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade hemkunskap och bakade bullar, det är ju kanelbullens dag idag också. Nu ska jag plugga lite engelska, kanske matte också. Har inte alls så mycket läxor den här veckan, och inga prov! Bloggar senare, puss!

07.50

Godmorgon! Ska strax gå till skolan, har hemkunskap idag och vi ska baka bullar :) Väldigt kort inlägg det blev nu, men måste gå. Puss.

(Min dator laggar lite så kan inte ladda upp bild)

Hollywood fruar



Hej! Kom hem från träningen vid 8, så har nyss duschat. Gick skit bra för mig på träningen! :) Men snart ska jag sätta mig i soffan framför svenska hollywood fruar. Måste även plugga lite hemkunskap, men det är inte speciellt svårt ;)

Juste, har försökt blogga från mobilen flera gånger idag men det går verkligen inte! Blir skit sur...

Jag ♥ Te


Haha, Carro ville att jag skulle ta kort på tepåsen.

Nu tänker jag gå och lägga mig. Imorgon är det skola och en ny veckan, men har sovmorgon så det är skönt! Kommer säkert hinna blogga på morgonen också. Säkert lika mycket läxer den här veckan också, men har dock inga prov! Nej, nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng! God natt ♥

Dove, summer glow & body lotion



Har köpt en ny body lotion och en brunt utan sol, som är skit bra! Man blir inte fläckig och den ger en fin färg. Det är som en body lotion men med BUS effekt. Jag använder den några gånger i veckan, och man ser verkligen resultat efter ett tag (har bara använd den typ 3 gånger hittills eftersom jag köpte den för en veckan sen).

Den andra vanliga body lotion, var därimot inte lite bra, eller jo den var bra typ återfuktande men det luktade skit konstigt efter ett tag. Så får köpa en ny med annan doft senare i veckan.

Ny



Köpte den här skit snygga tjocktröjan från Hollister i torsdags. Var ju där med Johanna. Den är mer rosa i verkligheten. Älskar den ♥

Älskar er tjejer ♥








Lite bilder från igår & idag.


Hej! Tänkte berätta lite om dagen och igår. Igår sov ju Matilda och Caroline över hos mig. Vi gjorde tacos, pratade, skrattade, va ute och gjorde lite allt möjligt ;) När vi skulle och köpa godis så träffade vi några kompisar så vi stannade ute i typ några timmar. Vi hade i alla fall en sjukt rolig kväll! När vi vaknade idag gjorde vi frukost och så, sen gjorde vi kärleksmums, haha. Gott var det i alla fall ;) Sen åkte dom hem vid halv tre, älskar er tjejer ♥


1 Oktober

Hej!
Nu sitter jag här med Matilda & Carro. Har haft super roligt hela kvällen, vi har varit ute med några kompisar. Egentligen tänkte vi bara vara hemma och kolla film, men det vart inte så. Nu ska vi typ prata eller nått, HAHA. Men säger god natt nu ♥


GAMMAL!

Nu åker jag



Dagens planer

Godmorgon! Tänkte berätta lite om dagens planer. Först klockan elva så är det träning! Sen ska jag hem, duscha, städa mitt rum. Och vid halv 6 kommer Matilda & Carro och så sover dom över. Nu sitter jag och äter frukost och ska strax fixa mig till träningen. Kram.



HAHA


RSS 2.0