Konstigt inlägg

Love u ♥

Jag måste plugga.. jag dööör vad jobbigt. Har tyska till imorgon, kan typ ingenting... det liksom fastnar inte. Måste även läsa tio sidor i en bok. Vad hände med mina planer om att plugga när jag kom hem och ta det lugnt sen? Nej, jag har behövt plugga hela tiden... konstigt inlägg, men ibland blir det sånna också. Imorgon är det 1 December också! :D Och så har jag träning, snart tyskland!!!! Vet att jag tjatar om det hela tiden, men är sååå taggad!!!! God natt ♥

"Hemligheten" - Julkalender!

Ni vet den "hemliga" grejen jag pratat om? Det är faktist en Julkalender till bloggen! Så varje dag fram till Jul kommer det komma en "lucka" från Julkalendern. Det kommer vara blandat innehåll men alltid något juligt. För det mesta är det Julklapps tips osv. Så varje dag fram till Jul klockan 9 (Det kommer vara tidsinställda)! Så imorgon börjar det kolla in här klockan 9 på morgonen ;)

Te, lussebulle och plugg.

Nu har jag precis duschat och ska fixa lite te, äta en lusse bulle och plugga lite. Puss.

Visste ni att?

-Min favorit affär är Hollister? Där blev ni förvånade va? ;)

-Jag älskar serier? Följer bara några stycken men favoriterna är Desperate, Pretty little liars och The lying game.

-Jag har 5 "låssas syskon"? Mina föräldrar är skilda. Min mammas kille har två barn och pappas tjej har tre barn. Men eftersom inga av dom är gifta är det inte direkt låssas syskon. Aja, strunt samma orkar inte förklara.

-Jag älskar Jul? Så himla mysigt, inte bara julafton. Utan hela december!

Nytt nagellack

Det här nagellacket fick jag med mig hem igår. Ett guldigt från H&M. Lite onödigt inlägg men tycker nagellacket blev fint på. Det är liksom inte gul guldigt utan lite mer silver, strunt samma, svårt att förklara. Haha. Men perfekt till jul ;)

Effektiv

Hej! Jag vet att jag skulle blogga bra idag, men dagen är ju inte slut än ;) Haha. Nej men kom hem vid tre, då fixade jag mellis och började plugga. Sen dess har jag pluggat lite till och från. Lite har jag fått gjort iallafall, nästan hela matte läxan, gått igenom engelska glosor och läst tio sidor i en bok. Har även fixat med den hemliga saken som ni kommer få veta vad det är ikväll! Nu ska jag stretcha lite plus försöka lära mig lite tyska under tiden, effektiv. Haha. Bloggar snart, puss.

Skola

Godmorgon! Just nu sitter jag och dricker te. Är nästan helt klar, så ska gå till skolan snart. Efter skolan ska jag hem och plugga. Ska försöka göra det direkt när jag kommer hem så jag slipper sitta och plugga på kvällen. Ska även försöka blogga rätt bra. Men nu måse jag gå, puss.

God natt

Grekland

Ska sova nu. Har gjort allting jag skrev i förra inlägget förutom läsa boken + plugga lite tyska. Så ska lägga mig i sängen och göra det nu. God natt ♥

VS


Fullt upp

Förlåt för dålig bloggning idag. Men slutade skolan sent, har varit på Tobias grav, duschat, kollat desperate och pluggat. Nu väntar jag bara på att nagellacket ska torka sen måste jag plocka undan massa kläder för städaren kommer imorn. Ska packa gympa påsen också och läsa 20 sidor i en bok (läxa i skolan). Sen vill jag lägga mig innan 11. Men kanske kommer något mer inlägg ikväll, puss.

Lite nytt

Har lagt till den här rutan i menyn nu. Jag gör alltså gratis designer så om du är intresserad är det bara att lämna en kommentar/mejla mig. Om ni inte ser rutan i menyn, tryck F5!

Tisdag

Hej! Idag har jag som sagt varit på museum med klassen. Kom hem för drygt en timme sen men stannade i centrum med tjejerna efteråt. Nu sitter jag iallafall i myskläder och tänkte plugga lite. Har tyska och svenska så lika bra att göra det nu, puss.

Before i die


Home

@Instagram

Är hemma från träningen nu. Hade ju gymnastik men vi byggde lite också, hehe. Är sååå glad att mitt bygg äntligen sitter! Men nu ska jag dricka lite te och äta lussebulle. Bloggar senare ♥

Pass

Hej,hej! Bloggningen har inte varit så bra idag trots att jag har studiedag men har typ fixat med den där hemliga saken hela dagen. Men nu ska jag åka iväg och fixa pass till Tyskland eftersom mitt gått ut. Sen blir det hem, äta middag och åka till träningen. Puss.

Studiedag

Igår
Godmorgon! Vaknade för drygt en timme sen och sitter nu och äter en clementin. Håller på med en hemlig sak till bloggen också, men ni kommer snart få veta vad det är. Senare idag ska jag träffa Emelie. Måste även städa min garderob, är jätte stökig, kläder överallt. Bloggar senare ♥

Clementiner ♥

Har typ ätit 5 clementiner idag,haha. Men det är så gott!

Har studiedag imorgon, det är därför jag fortfarande är vaken. Men nu tänkte jag krypa ner i sängen, kolla på en film och kanske läsa PLL, måste läsa en bok på svenskan i skolan så självklart valde jag den, haha. God natt ♥

Första snön

Kollade nyss ut genom fönstret och såg att det snöa! Första snön, men tyvär så ligger den inte kvar... får väl se imorgon när man vaknar om marken är täckt med snö?

Mys

Sitter just nu i soffan med te i handen och äter en bulle. Bloggar från mobilen men ska strax sätta mig vid datorn och fixa lite hemliga saker till bloggen ;) Puss.


Julkänsla


Ny design?

Har gjort en ny design. Lite mer vintrig och julig. Men vet inte om jag ska sätta in den. Igentligten är det samma design fast ny header och bakgrund. Men tycker ni jag ska sätta in den nya designen?

Första advent

Weheartit

Idag är det ju första advent. Hösten har gått så snabbt tycker jag. Känns som att det nyss var sommar. Men som sagt så är det ju första advent idag, så här hemma har vi julpyntat och bakat lussebullar! Har ni gjort något speciellt idag?

Glaaaad :D



Hej!
Kom hem från träningen för ett tag sen. Det gick sjuuukt bra! Alla bygg satt perfekt och allt. Provade även lite nya bygg, 360 osv. Längtar till Tyskland!!!! Men nu ska jag stretcha lite och sen hoppa in i duschen, sen blir det massor med bloggning :)

Sleep

Tog bilden tidigare.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Gossip girl. Har aldrig följt det men eftersom alla serier typ har uppehåll så tänkte jag ge det en chans. Många säger att det är bra. Imorgon har jag tränign från 10-14 så får se när jag bloggar, god natt ♥

Min scorpio

Det är någon/några som frågat flera gånger om jag kan visa bilder när jag drar scorpio, stretch och ge tips på hur jag stretchar osv. Men här får ni iallafall en bild från igår. Scorpion är jätte dålig på bilden men kallstretchade, och tänkte inte på att sträcka benet eller nått, aja. Nu har ni en bild iallafall. Juste kan dra en spike nu också :D Kan visa någon gång..

Caramel chew chew

Haha, fula bilder.

Sitter just nu och äter B&J. Kollar på någon film på TV och tar det lugnt. Ska fortsätta kolla filmen nu och tjocka mig med glassen. Puss.

Långärmad

Den här långärmade tröjan från Hollister köpte jag i Tisdags. Rätt enkel men älskar färgerna! Passar perfekt till bara ett par svarta jeans. Det är dålig kvalité på bilden eftersom jag tog den med mobilen, men tröjan är vinröd med ljus blå text! Om ni kollar HÄR ser ni hur tröjan ser ut på!

Ljus

Tog bilden nyss. ©-Fanny
Hej! Just nu sitter jag bara framför TV:n, men är typ inget bra... kollar runt på lite bloggar, pratar lite på fb och så. Har varit en lugn dag idag, orkade inte baka idag så gör nog det imorn. Har träning imorgon också, 4 timmar. Snart Tyskland ju!!! Längtar galet mycket! Men nu ska jag gå ner och hämta julmust, puss.

Lockigt?

På bilden hade jag lockat håret lite. Det mesta hade gått bort innan jag tog bilden. Men vad tycker ni, passar jag i lockigt?

Just nu

Kom hem från träningen strax efter ett och sen dess har jag bara ätit och duschat. Ska kanske baka snart, lussebullar! Måste åka och handla lite saker med mamma också. Men vi hörs senare, kram ♥

Lördag

Ska snart åka på träning så bloggar när jag kommer hem, puss.

en över tolv

Ska sova nu, har ju träning imorn. Bloggar imorn, puss.

Mys outfit

Sitter just nu i myskläder under en filt med ett glas cola! Emelie gick för kanske en timme sen? Nu tänkte jag kolla switched at birth, sista avsnittet och sedan kanske krypa ner i sängen och kolla TV? Får se hur jag göra men minst ett inlägg till lovar jag ikväll, puss.

Yesterday


Today

Äntligen Fredag! Den här veckan har verkligen varit lång! Men nu är det helg! Slutar halv 4 på fredagar så det suger, men när jag kom hem så städa jag mitt rum lite snabbt sen gick jag och Emelie till affären köpte lite gott och sen gick vi hem och fixa tacooos! Just nu sitter vi bara i soffan, gör inte så mycket. Men bloggar mer senare, puss.

2 veckor till Tyskland!!!!

Åker på träning nu, 2 timmar och sen 45 minuter fys... döööd när jag kommer hem som vanligt på torsdagar, haha. Nej men får se om jag orkar blogga!

Hollister & Bikbok

Det här hade jag på mig idag, ny tröja från Hollister (Köpt i förrgår) och jeans från BikBok. Utomhus hade jag ju även min jacka från Odd molly och UGGs.

En månad till Jul!

Bara jag som längtar?

24 November



Hej! Idag var det skola, som alla andra torsdagar. Det gick väl bra. När jag kom hem fixade jag mellis och kollade ett avsnitt av Switched at Birth. Ska snart packa ihop lite saker så kommer mamma och hämtar mig om ett tag. Sen är det träning ikväll!

23/11

Hej! Idag åkte jag som sagt skridskor i skolan, det gick väl bra. Efter skolan så gick jag hem, satt vid datorn och tog det lugnt. Nu har jag precis duschat och ska kolla ett avsnitt av Switched at Birth. God natt♥

Before i die


Godmorgon

Godmorgon! Idag är det bara 15 dagar kvar till Tyskland och 31 dagar kvar till Julafton, om jag räknat rätt. Dags att förbereda sig lite inför jul kanske? Börja köpa julklappar osv. Hade även tänkt någon slags julkalender i bloggen som förra året, men jag får se. Har liksom inga ideér till vad som ska vara i luckorna, hehe. Oj, nu vart det mycket julprat och måste gå till skolan nu. Först ska jag möta Johanna, vi har skridskor idag och har typ inga?! Aja, det löser sig nog. Puss.

tio över tio

Arkiv

Har precis kollat desperate och ska sova nu. Iallafall försöka, hehe. God natt ♥

Outfit

Såhär såg jag ut idag. Svarta jeans från BikBok, vit tröja från Gina tricot och en halsduk från gina tricot. Halsduken tog jag fram idag från förra året, på bilden ser den svart ut men den är mer lila/grå. Hade även ett armband från Thomas sabo.

Täby med två söta tjejer.

Hej! Idag efter skolan åkte jag med Johanna & Elin till Täby. Shoppade lite och sen åt vi på donken, nyttigt. Kom hem vid sju tiden så har inte varit hemma så länge, har som tur är inga läxor! Fick med mig en tröja hem från Hollister som jag visar senare, svårt att ta kort när det är mörkt. Men nu ska jag duscha, puss.

Vardags inlägg

Bildbrist

Träningen gick väl bra, var ju gymnastik träning. Rolig var den iallafall, haha. Men nu har jag precis duschat och ska snart gå ner och fixa macka & Te. Tror inte jag bloggar så mycket mer idag. Måndagar är en dag då jag inte hinner blogga så mycket, blir mest vardags inlägg då. Men säger iallafal God natt nu ♥

Nu: Träning


17.52

Hej! Skolan idag gick väl bra, fick sluta en lektion tidigare! När jag kom hem gjorde jag chailatte och gjorde en Prao uppgift så snart är jag klar med den. Har nyss ätit middag och ska fortsätta med Prao uppgiften, skulle behöva göra NO också men får se om jag hinner har träning om ett tag också. Bloggar senare (Som jag alltid säger, haha.) ♥

Måndag

Godmorgon! Bjuder på två bilder som jag tog nyss. Just nu sitter jag och dricker te, är nästan helt klar och jag börjar om en halvtimme! Bra för att vara mig, haha. Efter skolan vet ni ju redan vad jag ska göra, hem och plugga NO & göra massa prao uppgifter. Men nu ska jag lyssna musik eller nått, puss.

Sleep

Arkiv

Bara jag som tycker tiden går fort på kvällarna? Men nu ska jag krypa ner i min ren bäddade säng. Imorgon blir det först skola, sen hem och plugga. På kvällen har jag träning också! Inte långt kvar till Tyskland ju, tror Matilda skrev att det bara var 18 dagar! God natt ♥

Chailatte & Vantar

Köpte bara ett par vantar från H&M eftersom jag slarvat bort mina och chailatte pulver. Tack pappa ♥
Hittade en super fin tröja från Hollister också, men köpte den inte.. skulle passa perfekt till Jul, haha!

Skola imorgon

Hej! Sitter just nu och dricker chailatte, kollar bloggar och så. Har duschat för ett tag sen och ska snart renbädda sängen, väntar bara på att torktumlaren ska bli klar, hehe. Imorgon är det skola, ska väl bli roligt att träffa vissa. Har ju inte varit i skolan på 3 veckor (Höstlov + Prao). Bloggar snart ♥

Försöker

Vill tillbaka!!

Hej! Just nu försöker jag städa mitt rum, går inte så bra. Men måste fortsätta nu och sen hoppa in i duschen. Visar senare vad jag köpte i Täby, inte för att det var något speciellt, haha. Puss.

Åker nu.

Arkiiiv.

Ska bara sminka mig sen åker jag till Täby, hade tänkt åka tidigare men vart inte så. Puss.

Visste ni att?

Jag hatar kokt ägg?

Mitt favorit moment i cheerleading är bygg?

Jag är boll rädd och hatar alla bollsporter?

Jag är från Luleå?




Söndag

Godmorgon! Förlåt för dålig bloggning men har som sagt varit sjuk, magsjuk... kuul. Nej men mådde bättre igår. Och idag mår jag jätte bra :) Ska börja fixa mig snart för ska åka till Täby med pappa och Katarina. Sen när jag kommer hem måste jag städa mitt rum, ligger kläder på hela golvet, haha. Bloggar senare, puss.

Snurr cradle


Jul

Bara jag som längtar till det kommer snö? Super mysigt med snö ju, okej kanske lite jobbigt ibland. Men en jul utan snö går ju inte. Vad ska ni göra på jul förresten?

Sjuk

Är sjuk, så det är därför jag inte bloggat. Orkar inte blogga nu heller. Och missa ju träningen idag eftersom jag är sjukt, det suger. Nu ska jag kolla på nån film eller nått.

Tröööööööött

Hej! Bloggar just nu från mobil. Sitter i sängen helt död efter värdens jobbigaste fys och måste fixa med en prao uppgift. Sen ska jag sova! Så säger god natt nu. Puss.


Believe you can and you're halfway there

Hej! Kom hem för ett tag sen, alltså åhh... vill prao:a mer! Men ska snart fixa middag om inte Emelie ringer. Sen är det träning, tagga! Bloggar senare (Lovar den här gången) ♥

En morgon, dag och kväll.

Hej! Bara jag som tycker det är jobbigt att hitta bilder till varje inlägg? Har precis duschat så orkar ju inte ta kort på mig själv precis. Men strunt samma. Min dag har varit bra. Först PRAO, barnen är så himla söta! Skulle inte ha något imot att PRAO:a några veckor till, haha. Sen vid halv fem hade jag utvecklingsamtal. Men bloggar snart ♥

Onsdag

Godmorgon! Klockan är halv och jag är redan klar! Okej, gick upp typ en halvtimme tidigare för våran städare skulle komma. Men ja nu pratar jag med Johanna så därför tar det här inlägget typ mer än tio minuter -.- Haha. Men bloggar när jag kommer hem från Prao:en.

Good night ♥

Söööta tjejer, love u ♥

Ska sova nu så jag bloggar imorgon på morgon, puss ♥

Chokladkaka


Bakade en choklad kaka för ett tag sen och nu kollar jag desperate. Men missade hälften. Men nu ska jag dricka upp mitt te, bloggar senare ♥

Tråkigt inlägg

Hej! Har inte bloggat än idag, men har inte haft så mycket att blogga om. Men tänkte göra ett inlägg iallafall. Just nu väntar jag på att middagen ska bli klar, har nyss städat undan i mitt rum. Eller inte städat men plockat undan en massa kläder, gör det varje dag men sen när jag kommer hem ligger det lika mycket kläder igen i rummet, konstigt det där ;) Nej men nu ska jag äta, puss.

It´s not over

Ska sova nu, väntar bara på att nagellacket ska torka. God natt ♥

Ett litet inlägg

Bild från Kajsa. Hahah, jag ser helt cp ut.

Hemma från träningen nu! Eller har duschat och druckit Te också. Träningen gick väl bra, snart Tyskland!!! Längtar super mycket! Men nu ska jag stretcha lite, bloggar snart ♥

Kan det inte bara börja...

...orkar inte vänta flera månader till.

Gymnastik

Nu ska jag sätta på mig träningskläder, äta och sen sticker jag på träning. Kanske bloggar efter!

Fyra

Hej, kom hem för mindre än en timme sen. Så sitter bara och kollar TV. Har ju inga läxor! Orkar inte att det här är sista prao: veckan skulle vilja prao:a i 4 veckor till, haha. Nej men det är så skönt, inga läxor och man behöver inte tänka eller nått. Juste är det bara jag som längtar tills det kommer snö? Älskar snö, eller ibland är det jobbigt men fortfarande mysigt. Bloggar senare, puss.

Måndag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott? Själv har jag lite brottom just nu. Men sitter och dricker te så tänkte blogga lite. Börjar om tio minuter typ, ooopps. Nää, men har nära till PRAO:en. Och den här veckan ska jag prao:a hos 1:åringar! Roligt,roligt...okej nu vart det här cp inlägg så ska sluta nu. Puss.

Min kväll

Hihi, va bara tvungen att lägga upp den här. Så söööt Matilda!

Den här kvällen har jag ätit middag, gjort en prao uppgift, duschat, kollat TV, druckit Te och nu sitter jag här. Ska ta och stretcha lite sen ska jag nog fixa mig och krypa ner i sängen. Kommer nog något inlägg innan, puss.


Ny design till Johanna & Maja

Gjorde en ny design till Johanna och Maja för ett tag sedan. Efter att jag gjort om den ett antal gånger så vart den ju bra tillslut. Och dom blev nöjda tror jag så det är ju bra! Och för er som inte visste det så gör jag gratis designer. Kolla i Kategorin "design" så får ni se fler designer jag har gjort (Dock inte så många än).

A&F

Vill verkligen ha en sånn här tröja. På bilden är det två olika modeller från abercrombie & fitch. Såg en liknande från Hollister,abercrombie och Hollister har ju nästan likadana kläder så. Men den jag såg var iallafall sjukt fin, perfekt nu när det börjar bli kallt och till vintern!

Tänk...

...vad mycket man kan förändras på bara några år.

Sätta in Transparant header

Del 2, klicka HÄR för att se del 1.
Börja med att ladda upp bilden som vanligt på bloggen. Välj storlek och allt. Sedan kopierar du bild adressen, eller vad man ska säga.
Sedan går du in på Design>> Redigera stilmall. Gå ner till stycket #Header. Nu ska du klistra in länken till headern där jag skrivit det på bilden ↑. Men för att den ska bli transparant måste man skriva transparent innan. Och ta bort färgkoden t.ex kan det stå #000 innan länken till headern och det ska bort!

Sen är det bara att förhandsgranska och se om det blev bra :)

Farsdag

Fyra bilder från dom senaste dagarna.

Hej! Har varit vaken sen tio ungefär. Städat undan kläder i rummet och ätit frukost. Just nu sitter jag bara och lyssnar musik, kollar bloggar och så. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Måste göra en PRAO:uppgift så kanske blir hemma hela dagen. Det är ju farsdag idag också så ska föbi pappa och lämna ett paket, är ju hos mamma nu. Men bloggar senare, puss.

Vill ha sommar


He's not that into you

Hej sötisar! Åkte med Emelie till centrum förut, köpte farsdag present och sen gick vi runt lite när vi väntade på bussen. Åt subway kaka också, haha. Men nu ska jag kolla på en film, kanske bloggar mer senare. Puss.

4 saker

-Jag hade lockigt hår när jag var liten?
-Jag älskar avokado?
-Jag har aldrig gjort ett omprov?
-Min favorit mat är Sushi!

Scorpion

Hej! Kom hem från träningen för ett tag sen. Stretchar lite och så nu... min scorpio vet ni ;) Men idag lärde vi oss dansen på träningen, SÅ GRYYYM! Men nu ska jag forstätta stretcha, sen duscha. Puss.

Konstigt


Hej! Har inte bloggat idag, som ni kanske märkt. Har typ dåligt samvete eftersom statistiken är suuuuper. (för att vara miiig) Nää, men seriöst, tack! Eller vad man ska säga. Är iallafall sjukt trött nu, skönt med helg. Idag efter PRAO:en så åkte jag med Emelie till täby, hon skulle köpa lite saker. Men nu ska jag sova, imorgon har jag träning! :D Har förresten värdens träningsvärk i benen! Jennifer....HAHA, nä skojja ♥. Asså åhh vad jag är trött och cp inlägg, långt också. Ni fattar säkert ingenting. God natt ♥

Imorgon blir det BÄÄÄST bloggning, ska försöka iallafall!!!!!

buuhuuu...

Hej! Kom hem vid tre och ni fattar inte hur trött jag är. Men ska snart iväg på träning. Måste först gå till pappa...ja dööör va jobbigt. Måste skynda mig lite nu, så puss & hej då.

Morgon

tog bara nån bild.

Har jätte brottom, börjar om tio minuter, men tar bara fem minuter att gå typ. Aja, tänkte slänge in ett inlägg ändå. Hoppas ni sovit gott? Men måste gå nu, puss.

God natt ♥

Ska gå och lägga mig nu, eller ska lägga mig och kolla TV. Bloggar kanske imorgon på morgon. God natt ♥

Genomskinlig header i PS & Gimp!

Matilda undrade hur jag gjorde en header med "genomskinlig bakgrund". Med andra ord en transparant header. Så tänkte visa hur man gör. I det här inlägget visar jag bara hur man gör för att göra själva headern. Imorgon kommer jag visa hur man sätter in den!

(Ni öppnar alltså en ny bild genom att trycka på Arkiv>>nytt)


Har du inte Photoshop? Tryck först HÄR och sedan HÄR för beskrivning till gimp!

Gjorde en väldigt detaljerad beskrivning så nu borde alla förstå, haha. Men om ni har frågor är det bara att kommentera ;)

Onsdag


Min dag har väl varit bra. Men blir så himla trött av att PRAO:a med små barn hela dagarna, haha. När jag kom hem så satt jag bara vid datorn, kolla TV och så. Och nu har jag precis kommit hem till mamma. Håller på med ett designtips som snart kommer upp. Men det blir i som två delar. Bloggar senare, puss.

Sämst bloggning

Sa att jag skulle blogga bra idag, men nja... Har iallafall börjat med design tipset men orkar inte göra klart det nu. Ska sova, är jätte trött. God natt ♥

trööööött

Hej! Förlåt att jag inte bloggat än men ni fattar inte hur trött jag är...! Barnen klänger ju på en hela tiden, haha... Så har bara legat i sängen, lyssnat musik & tagit det lugnt sen jag kom hem. Mitt rum är skit stökigt men orkar inte städa...! Nu ska jag börja med en design, puss.

Halv nio på morgonen

Weheartit
Godmorgon! Har lite brottom Prao:en börjar om en halvtimme. Men sitter och dricker te nu så passar på att blogga ;) Men idag när jag kommer hem ska jag fixa design till Johanna & Maja, Design tips, visa vad jag köpte i stan och några andra inlägg. Så blir nog mycket bloggning :D Men nu måste jag sminka mig, puss.

When people say...

Måste skynda mig nu, fixa mig på en kvart till träningen. Men ändå sitter jag här och bloggar? Ska sluta med det nu då, bloggar nog efter träningen. Puss.

Länkbyte!

Med två söta tjejer, Lovisa & Lovisa! Klicka på bilden för att komma till deras blogg där dom skriver om vardag, foto, mode och massa mer. Så klicka på bilden NU!

Första dagen



Kom hem för typ en timme sen. Så himla roligt att PRAO:a på dagis! Alla var så snälla och barnen var så söta. Men är helt slut nu... träning ikväll och det ska bli kul! Har ju inte tränat på en veckan nu. Men nu ska jag ta det lugnt och kolla lite bloggar (Har ju inga läxor!!!).

Höst


Sööööta

Har rast just nu, sitter och dricker te, haha. Men barnen här är så himla söta! Och vill vara med en hela tiden. Aja, ska snart gå tillbaka, puss.


Prao

Godmorgon! Har precis ätit frukost nu och ska snart fixa mig. Har ju Prao så börjar 9 och slutar 3 varje dag, skönt! Men nu börjar jag få lite brottom så ska bara kolla några bloggar nu och sen börja fixa mig. Puss!

B&J

Jag och Matilda testade den här B&J glassen i Onsdags och den var sjukt god! Det var vanilj glass med vita choklad bitar och typ marshmallows. Så nästa gång ni ska köpa glass, välj Baked Alaska!

Ny duschad

Snygg


Har precis duschat och gjort mig fräsch. Och sitter just nu i mina nya Hollister mjukis byxor (visar sen). Är lite nervös inför imorgon, ska ju PRAO:a på dagis om ni missat det. Men det blir säkert bra! Men nu ska jag gå ner och äta kladdkaka, haha. Puss.

Mitt första videoinlägg!

Gjorde ett litet videoinlägg till er för 3 timmar sedan typ. Men glömde ladda upp det så här får ni det iallafall. Haha, lite cp kanske men det får duga... (Gillar startbilden, HAHAH)

Ljus

©-Fanny

Några bilder från Onsdag

Några bilder från i Onsdags när jag sov över hos Matilda. Vi tog mycket fler bilder men dom vill ni nog inte se, HAHA. Vi hade iallafall en rolig kväll (som alltid, haha). Älskar dig sötis ♥

Söndag

Arkiv.

Hej! Nu är jag hemma. Just nu kollar jag bara lite bloggar och kollar lite på TV. Jag har typ inget att skriva, ska visa bilder på det jag köpte. När jag orkar, haha :P Nej men bloggar senare när jag har nått att säga, puss.

Happy

Blev super glad när jag kollade statistiken nyss, jag har bloggat väldigt dåligt de senaste dagarna men ändå är statistiken super! Hoppas alla nya läsare stannar! ♥

Bloggar just nu från min mammas dator, är ju fortfarande i stan om jag inte sagt det. Idag var vi iallafall och shoppade lite. Jag kan visa imorgon var jag köpte. Men orkar inte blogga mer nu, puss.


(arkiv)


:D

Kom hem för ett tag sen, hittade lite saker som jag visar imorn när jag kommer hem.


Nu

Ska ut på stan nu och shoppa, hoppas jag hittar något ;) Puss.

Fuuul bild, orkade inte hålla på att ta en massa bilder...


Kvällen

Hej! Förlåt att jag inte bloggat idag... Sitter just nu och kollat TV, sover i stan inatt. Men har iallafall ätit sjukt god mat, indiskt! Och sen var vi på bio och såg "in time", den var rätt bra. Men nu orkar jag inte blogga mer, bloggar ju från mobilen. Puss!


Nästan halv tolv

Urtjatad bild men orkar inte ladda över nya just nu!
Tänkte berätta lite vad jag har gjort när jag inte bloggat idag. Igår så träffade jag iallafall Matilda i centrum, vi köpte lite gott och åkte sen hem till henne, kollade film, prata osv. Idag så när vi vakna kollade vi en film till sen fixade vi oss, åkte till centrum och åt subway! Sen åkte vi hem och gjorde ett cheer program, haha. Åkte hem vid fyra, och sen vid sju tror jag så kom Emelie hit, vi bakade några choklad saker och kollade film. Men nu måste jag sova, är super trött. God natt ♥


Emelie

Är med Emelie just nu så bloggar senare, puss.

Subway

Sitter på subway med Matilda just nu, ska snart sälja ljus och sen ska jag åka hem så bloggar då, puss.


Hos Matilda

Hej! Nu är jag hos Matilda, vi har nyss kollat klart en film och ska snart kolla en till. Men ska sätta igång den nu så bloggar senare eller imorgon,puss.


HAHAHA, söta Matilda låssas sover dagen innan RM i Malmö!

Ett år sedan

Tror den här bilden togs för ca ett år sedan nu. Snacka om att jag har förändras på ett år! Jag ser så liten ut och allt! Undra vad jag kommer tycka om ett år när jag ser bilder på mig själv hur jag ser ut nu?

True

Foto: Josefin

Lite snabbt

Nu är jag klar så åker strax, jag tar med datorn till Matilda så bloggar säkert nått där. Men hade lite tråkigt nyss så gjorde 2 tidsinställda. Hinner inte blogga mer nu, puss!

Halv två

Hej! Nu har jag precis städat klart mitt rum och ätit pannkakor. Men nu måste jag skynda mig lite och hoppa in i duschen. Men tänkte blogga lite först. Åker iallafall in till stan, och träffar min mormor. Så äter vi typ middag där, sen åker jag hem till Matilda!

Åhh, vill verkligen inte att lovet ska ta slut, halva lovet har ju redan gått... hinner ju inte göra allt man vill! Sen har jag iallafall två veckor prao så det är ju skönt!

Men nu måste jag duscha, puss.

23.35

Haha, (FUL!) efter en tävling för kanske 3 år sedan!

Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon ska jag först städa mitt rum på förmiddagen, sen in till stan och så ska jag sova över med Matilda! God natt♥

Mys

Älskar Hollister´s mys byxor skit snygga ju! Tycker därimot inte det är snyggt när dom är super tighta men ska prova de här så får jag se hur det sitter :) Ska försöka övertala mamma om ett par (haha, jag vet att du läser min blogg mamma! ;)). Nej men seriöst vill ha ett par :)

New in

Nu har jag äntligen fixat en ny design, är väldigt nöjd! Lite saker som måste fixat (bland annat bilden i menyn). Gillar igentligen inte bilden på mig själv i headern men hittade ingen annan bra som jag kunde klippa ut. Så vad tycker ni Hiss/Diss?

Nu kommer jag även kunna ladda upp större bilder! :)

Trtcyk F5 om ni inte ser den!

Details

Tänkte ta några bilder på mitt rum och visa er men det var så stökigt så ni får några detalj bilder så länge! :)

Trött

Just nu

Nu har Johanna gått hem, eller okej det var typ två timmar sedan eller nått sånnt. Har i allafall suttit i min säng, kollat tv och hållt på med designer sen dess. Mitt rum är super stökigt men orkar verkligen inte städa, sängen är inte bäddad eller någonting. Nu ska jag fortsätta lata mig, puss.

1/11-2011

Hej sötisar! Idag är det första November, vad fort tiden har gått! Inte långt kvar till Jul nu ju.

Just nu sitter jag och Johanna vid varsin dator, båda bloggar, haha. Men nu på morgonen har vi hållt på med hennes och Majas design så snart är den klar, kollat film och tagit det lugnt. Men nu ska vi snart äta lunch, eller jag är jätte hungrig, haha. Puss.


RSS 2.0