Om datorn

Hej på er! Har fått låna mammas gamla dator som jag får ha tills min är lagad/jag köpt en ny. Så det är ju bra iallfall. Men kommer nog inte blogga så mycket, för blir så jobbigt med bilder osv. Men så fort jag fått min egna så börjar jag igen!
 
Får se vad jag hittar på idag, är super förkyld och lite ont i huvudet, hoppas jag inte har feber. Men det blir nog en lugn dag, kanske åker till IKEA för att köpa lite saker till mitt rum, ska göra om. Men hoppas ni får en bra dag, kram!

Åhhh!

Förlåt att jag inte bloggat men min dator har gått sönder!!!! Åhhh... orkar inte. Den gled ner från mitt databord och skärmen blev helt cp. Just nu lånar jag pappas dator, och när jag åker till mamma på fredag får jag låna hennes gamla dator, men orkar inte blogga när jag inte har en egen. Men ska försöka fixa så snart som möjligt. Antingen går den att laga eller så får jag köpa en ny. Men ja, så ni vet kommer jag troligtvis inte blogga på ett tag.

Nya jeans

 
Var i Täby med mamma i veckan och fick med mig lite saker hem, bland annat dom här jeansen från JC, crocker. De flesta av mina jeans kommer därifrån, och jag tycker dom är super sköna & snygga!

Lördag

 
Godmorgon! Har bara tagit det lugnt hela morgonen, skönt! Har inga speciella planer för dagen, ska snart städa rummet och sen hoppa in i duschen. Sen får jag se om jag kanske träffar någon. Kan ju försöka blogga lite också, haha ;) Nej men jag har några inlägg som jag ska fixa. Men ni får ha en bra dag, kraam!

Vinter jacka

 
Någon av dessa två jackor skulle inte jag tacka nej till i vinter. Tycker den från abercrombie (till vänster) är lite snyggare än den andra från Hollister. Plus att den från Hollister lär väl typ alla springa runt med i vinter. Men den från abercrombie, så jäkla snygg! Ska göra allt för att få tag på den, haha!

Nu är jag här igen

Hej! Ledsen att jag varit borta ett tag, men har varit sjukt ledsen i några dagar (och är det fortfarande).. tänker dock inte gå in på det och tänker inte berätta vad som hänt. Vill inte att min blogg ska bli en depp blogg. Men nu är jag tillbaka iallfall, bra va?! 

...

Fattar ingenting... sitter seriöst och gråter...orkar inte...

Gårdagen

 
Hej på er! Igår gick jag bara i skolan på två lektioner, eftersom vi skulle på "ungdomens dag" med cheerleadingen och visa upp lite. Så då åkte jag hem till Kajsa först, så gjorde Matilda, jag och Kajsa pannkaks lunch, mys! Sen fixade vi oss och åkte iväg mot centrum. Det spöregnade hela tiden och vi skulle vara ute, men som tur va så fick vi gå in i våran gamla hall där våra mattor låg kvar så vi visade upp lite där inne och sen blev det lite träning också. Men hade iallafall en jätte bra och rolig dag! Sen på kvällen åkte jag hem till mamma och så blev det sushi till middag. 


RSS 2.0